Thursday, January 19, 2012

Bigger and Better

 

Assalamualaikum…

 

Haaa bigger and better? Referring to what? Haa jangan cepat buat andaian ye! Kat sini aku nak promote beg yang sangat best! Bigger and better! Yes, I’m referring it to a bag! Secara peribadinya aku memang menyukai beg bersaiz besar sebab aku ni suka bawak macam-macam! DSLR pun aku sumbat dalam handbag!

 

IMG_5114

Antara beg yang bigger and better ialah Rosie Bag from CLUBMOD. Kalau aku bawak pergi event ni sangat senang. Aku boleh sumbat masuk kertas media release, kamera DSLR aku dan pelbagai barang-barang aku. Errr aku memang suka bawak macam-macam.

 

 

IMG_5117

Ouhhh jumpa port nak bergambar lebih sakan. Aku ulangi, Rosie Bag ni sangat best sebab ada space yang sangatttt luas untuk letak barang. Sangat sesuai bagi student sebab boleh sumbat buku dan fail bila nak pegi kelas.

 

 

IMG_5118

And yeahhh can turn into a sling bag! Sangat best! Sesuai digayakan ala formal atau kasual dan santai. Kalau pergi jalan-jalan sangat stylo. Aku rasa zaman sekarang ni macam trend pulak bawak beg besar-besar. Ohhh ye untuk pilihan yang lebih up-tp-date dan pilihan warna mengancam boleh terjah :

 

 

 Website CLUBMOD

Facebook fanpage Club Mod

 

 

Sign PNG NisaKay

17 comments :

starzieti said...

siyes cantik handbag tuh. :D

Ardini Humaira said...

dni suka beg besau2 :)

cik ziqa said...

yaa. setuju bigger and better, haha

bule sumbat semua sekali. :)) nice one

thnx info

Oshin said...

agree ! beg besar sangat cantik...dan mudah utk sumbat ape pon...hihi

Dila azie said...

Wah , cantik . Dila tengah survey nak beli bag . Hee , thanks (:

syaidatie nurdilla said...

Suka beg besar.. byk brg leh letak.. pastu segala sampah mesti penuh.. hahaha.. Tp lagi suka kasut nisa tuh.. :p

saharinasaharudin said...

rin pun suka beg besar.pling suke beg roxy.besar & comel je ;)

shahida said...

actually yg menarik minat bila tgk gambar tu bukan beg nyer tapi TUAN nye lar....comel...

Athirah Medan said...

Salam. Beg kita sama sis! Beg clubmod memang lelawa ;)

jaBek said...

sO ade sakit2 bahu bwak beg2 besar nie x?huhu :D

nasha sanza said...

memang cantik bag tu nisa!:) suka!

onie said...

makin besar beg tu,makin banyak la isi dalam tu,hehe

Lyssa Faizureen said...

Fuhhh . Model Malaysia nihhh . Cunss dear !! (!)

nur fatihatuz zahra said...

nice lah beg ni kak .. hee~ mmg betul trend sekarang, semua suka pakai yg besau2 .. :D

Ms Bery said...

wah macam best je..
nti nak beli jugak lah..

Anonymous said...

boleh ajar cara pakai pashmina macam yang awak pakai tu? thanks in advance ;)

Ecah Shafiee said...

wah, interesting. ecah mmg nak carik beg besar2 g keje ni..