Thursday, January 19, 2012

Bigger and Better

 

Assalamualaikum…

 

Haaa bigger and better? Referring to what? Haa jangan cepat buat andaian ye! Kat sini aku nak promote beg yang sangat best! Bigger and better! Yes, I’m referring it to a bag! Secara peribadinya aku memang menyukai beg bersaiz besar sebab aku ni suka bawak macam-macam! DSLR pun aku sumbat dalam handbag!

 

IMG_5114

Antara beg yang bigger and better ialah Rosie Bag from CLUBMOD. Kalau aku bawak pergi event ni sangat senang. Aku boleh sumbat masuk kertas media release, kamera DSLR aku dan pelbagai barang-barang aku. Errr aku memang suka bawak macam-macam.

 

 

IMG_5117

Ouhhh jumpa port nak bergambar lebih sakan. Aku ulangi, Rosie Bag ni sangat best sebab ada space yang sangatttt luas untuk letak barang. Sangat sesuai bagi student sebab boleh sumbat buku dan fail bila nak pegi kelas.

 

 

IMG_5118

And yeahhh can turn into a sling bag! Sangat best! Sesuai digayakan ala formal atau kasual dan santai. Kalau pergi jalan-jalan sangat stylo. Aku rasa zaman sekarang ni macam trend pulak bawak beg besar-besar. Ohhh ye untuk pilihan yang lebih up-tp-date dan pilihan warna mengancam boleh terjah :

 

 

 Website CLUBMOD

Facebook fanpage Club Mod

 

 

Sign PNG NisaKay


17 comments:

  1. yaa. setuju bigger and better, haha

    bule sumbat semua sekali. :)) nice one

    thnx info

    ReplyDelete
  2. agree ! beg besar sangat cantik...dan mudah utk sumbat ape pon...hihi

    ReplyDelete
  3. Wah , cantik . Dila tengah survey nak beli bag . Hee , thanks (:

    ReplyDelete
  4. Suka beg besar.. byk brg leh letak.. pastu segala sampah mesti penuh.. hahaha.. Tp lagi suka kasut nisa tuh.. :p

    ReplyDelete
  5. rin pun suka beg besar.pling suke beg roxy.besar & comel je ;)

    ReplyDelete
  6. actually yg menarik minat bila tgk gambar tu bukan beg nyer tapi TUAN nye lar....comel...

    ReplyDelete
  7. Salam. Beg kita sama sis! Beg clubmod memang lelawa ;)

    ReplyDelete
  8. sO ade sakit2 bahu bwak beg2 besar nie x?huhu :D

    ReplyDelete
  9. memang cantik bag tu nisa!:) suka!

    ReplyDelete
  10. makin besar beg tu,makin banyak la isi dalam tu,hehe

    ReplyDelete
  11. Fuhhh . Model Malaysia nihhh . Cunss dear !! (!)

    ReplyDelete
  12. nice lah beg ni kak .. hee~ mmg betul trend sekarang, semua suka pakai yg besau2 .. :D

    ReplyDelete
  13. wah macam best je..
    nti nak beli jugak lah..

    ReplyDelete
  14. boleh ajar cara pakai pashmina macam yang awak pakai tu? thanks in advance ;)

    ReplyDelete
  15. wah, interesting. ecah mmg nak carik beg besar2 g keje ni..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay