Wednesday, January 18, 2012

Awesome people at REFLECTION 2012

 

Assalamualaikum..

 

Ya, masih bercerita mengenai event REFLECTION 2012. Gambar terlalu banyak.. tu yang aku buat entry asing-asing. Hahaaa sorry pada mereka yang rasa semakkkk sangat aku buat entry pasal REFLECTION 2012 aje. Hehehee…

 

IMG_0055

With the gorgeous VIVY YUSOF dari blog Proud Duck. Heee akhirnya dapat jumpa depan-depan! Hikhikhikk…

 

 

IMG_0064

Farah Diba yang sangat sangat sangat peramahhhh. Like like!!

 

 

IMG_0070

With the founders and designers of Pastelina, SHEA RASOL and ADRIANA ADNAN. Sorry gambar sangat tak berkualiti. Hikhikk tunggu masa nak DSLR baru insyaAllah :p

 

 

IMG_0076

Weee lawan gigi !! Lawan gigi!! Hahahaa… With the sweetest and cutest girl IRINE NADIA MARCELLO !!! Akhirnye bertemuuuu jugak di event REFLECTION 2012 ! Dah lama dah plan nak jumpa tapi selalu takde rezeki. Hehehe dah jumpe dahhh :D

 

 

IMG_0088

With Yana Petisuara , Farah Mislina and their friend (sorry lupa tanya namaaa). Heheee walaupun datang event awal ya amat, tapi nasib lah si Farah-Farah ni sangat sporting melayan aku Kekekee…

 

 

IMG_0091

Reramai. Dari kiri : The cute Irine Nadia, the stylo Rina Salleh, the gorgeous sangat Fatin Suhana, the selekeh amat Nisa Kay dan the sweet Sakina…

 

 

IMG_0094

Inilah Kak Ika comels from Radiusite. Aku suka lahh hijab baru dari Radiusite yang Kak Ika pakai tu.. Model gojes Radiusite, Kak Uyun pun pakai. Tak amik gambar dengan dialah.. Dia gojes gila kott…

 

 

IMG_0109

Last but not least Ara Lee, model terhangat di pasaran. Dia adalah antara finalis untuk pusingan akhir Porject X by Annas Easkey photographer kebaboom tauu! Kenal dia thru Project X, and eventually I found her pics here and there. Model lah katakan. Akhirnya dapat jumpa depan-depan.

 

 

Okay sekian gambar-gambar bersama antara mereka yang awesome yang aku jumpa semasa event REFLECTION 2012. Yang lain pun awesome gila okayh. Thanks to those yang approach saya and minta bergambar bersama. Sorry kalau aku nampak awkward sangat sebab aku ni malu. Maklumlah siapalah aku ni kan…

 

 

Ouhhh gambar dengan Heliza adaaa. Tapi taknaklah. Muka aku pelik sangat. Mungkin sebab gambar di snap sebelum aku betul-betul bersedia untuk senyum ERKKK!! Hihiii… Dan maafkan muka comot aku sebab aku tak mekap sangat pon for this event.

 

 

Next entry aku cerita pasal models and the collections during the fashion show eh. Byee muah muah!!

 

 

Sign PNG NisaKay

15 comments :

MiSz fiFiEyQa said...

ok..sangat best bila bertemu orang2 yg ohsem!!btw suke la baju nisa tu...ada ropol2 gitu..looks so sweet...

saya tak tipu.... said...

saya x boleh taip laju2! saya x tipu! like ur blog dear...

faa.rosli said...

xde pon gamba ngan heliza..sob sob..hehe

nurdani said...

semua cantik2

LOCKED said...

gmbr nisa dgn yana n farah tuu, kawan dia tu nurul cakapcakap.. :D nyway semua nye cantik2 ^__^

Anis Anira said...

nice one! i wish i can go there too. :)

Queen Cumy said...

EH ada owner radiusite lah kak ika ! xD

bellalunalove said...

meletup u ollsss..curlasss..terasa rendah diri pula =.="

AmirahSM said...

hebat2 yg ade kt reflection 2012 =)

nawariah :) said...

sangat best kan kak nisa. hee kak nisa cantik sangat. http://mylifestoristory.blogspot.com/2012/01/reflection-2012-d.html
ada kak nisa. tengok tengok. hee :D

eirdeena said...

nisa , gamba dgn maria elena x derk ker ?

Misya_mimie said...

mesti best kan dpt jumpa org2 mcm tu ;))

hiraz said...

bestnyeww...sonok glew arr, teringin gak nk gy ary tuh..tp xde kesempatan..t'ingin nk jmpe dowg sume !! huhu

hazman aka species1980 said...

Lorr.... apsal tak ajak saya...boleh gak jenguk2x koleksi tuan punya tudung tu....hehehehe

Afiqah mOhammad said...

semua cun2 belaka..huhu