Monday, December 5, 2011

Wahhh terima kasih IRINE NADIA!!!

 

Assalamualaikum…

 

Tadi macam biasa aku log in Blogger.com, lepas tu aku nampak blogger cantik lagi comel Irine Nadia Marcello ada update pasal pemenang giveaway produk Miracle Tab. Alaaa aku ada join dulu.. kalau korang nak baca, TENGOK SINI.

 

Sekali ada orang datang blog aku dan ucap tahniah bagai. Aku kaget sih… Mengapa sih orang orang langsung datang dan ucap tahniah padaku?? Ehhh. Salah bahasa pulak..Maka, aku pun pergilah terjah blog Irine Nadia Marcello.

 

MENANG MIRACLE TAB

Haipppp!! Apa yang header aku buat kat dalam entry beliau??? Terpampang megah di blog Irine Nadia Marcello kekekekeeee~ Melampau metafora ayat aku. Hohohoo… Rupa-rupanya…… AKU MENANG GIVEAWAY MIRACLE TAB!!! Homaiii.. lagi sekali.. aku menang yearggghhh!!!

 

Okay aku sangat sangat eksaited! Tak sia-sia tebalkan muka letak gambar tak edit wajah penuh cela ouchhh! Tapi kalau you guys nak tahu, muka aku hari ni lagi teruk dari dalam gambar. Gara-gara pakai mekap tebal untuk photoshoot semalam ???

 

Semoga produk Miracle Tab tu sampai kat rumah aku dengan selamatnye… Hehehee.. Amin… memang rezeki lah! Selalu aku mengelak masuk Watsons atau Guardian, sebab mata aku berpinar tengok produk kecantikan kat situ.. Dan datang pada aku MIRACLE TAB! Heheheee…

 

 

 

THANK YOU Irine Nadia Marcello !

NEW sign NISA

 

 

 

 

LIKE or TWEET this entry!!! Thank you!

30 comments :

Rara Nasuha said...

Tahniah Nisa!! :D

Fuadah said...

As salam Nisa,

Congrats! Dah ada improvement kelak, jgn lupa update photos before and after! :)

Syafiq Ahadin said...

lelaki tak leh pakai. wooo~~ haha! tahniah!

DanieL AdiE said...

Wah..tahniah!!

siti said...

tahniah nisa :)
makin cantikla die :D

Eira Adiera said...

tahniah yew nisa:))
dah cantik dah..

sea_lavender said...

tahniah3x cik nisa =)

alyaclumsy said...

tahniah :D

IEQAH said...

congratsss

nurfilza said...

Bestnye kak nisa :)

k.h.a.l.i.l.a said...

waaaa....bestnye bestnyeee... tahniah ^_^

Nurul Mazni Sawal said...

tahniah nisa.. show us the proof tau.. mane tau leyh cuba after this.

sYiRa LoKMaN said...

tahniah kaka ^_^

ima shariza said...

thaniah cik nisa =)) ....
semoga anda bertambah2 cantik dengan product ni yea .. nanty jgn lupa bg review produk nie yea ... tq

cikpia said...

congratulations!

chEntA said...

tahniah..=)

Nurul Iman Rosman said...

suke letewwww,

hehe. tahniah NISA! ^__^

Pamie said...

tahniah!

Fiena + Qiena said...

tahniah kak nisa :)

hazanis said...

tahniah nisa...:)

NadyaBubble said...

tahniah kak :D

Juliet_iRa~" said...

tahniahhh!

nt share tau heee

.: mama lynn :. said...

tahniah...wahh bestnya dapat adiah

mizuhana_ai said...

congratulation nisa.. :-)

the::bored::sha said...

tahniah yunk ! nnt tlg buat review selepas gunakan hadiah tu yeh...tata

Syafiq Rosli said...

untg badan la kan..:)

Nur Aischa said...

wahh bestnyaaa, tahniah tau kak nisa :D

shark said...

congrat..
mmg sepadan header ngan page tue:)

fyna said...

congrtas darling! heheh
anyway i baru dapat parcel tdi..so pink! love it! insyallah isnin ni i review..thanks!

LittleGurl said...

wah babe! congrate!