Monday, December 5, 2011

Wahhh terima kasih IRINE NADIA!!!

 

Assalamualaikum…

 

Tadi macam biasa aku log in Blogger.com, lepas tu aku nampak blogger cantik lagi comel Irine Nadia Marcello ada update pasal pemenang giveaway produk Miracle Tab. Alaaa aku ada join dulu.. kalau korang nak baca, TENGOK SINI.

 

Sekali ada orang datang blog aku dan ucap tahniah bagai. Aku kaget sih… Mengapa sih orang orang langsung datang dan ucap tahniah padaku?? Ehhh. Salah bahasa pulak..Maka, aku pun pergilah terjah blog Irine Nadia Marcello.

 

MENANG MIRACLE TAB

Haipppp!! Apa yang header aku buat kat dalam entry beliau??? Terpampang megah di blog Irine Nadia Marcello kekekekeeee~ Melampau metafora ayat aku. Hohohoo… Rupa-rupanya…… AKU MENANG GIVEAWAY MIRACLE TAB!!! Homaiii.. lagi sekali.. aku menang yearggghhh!!!

 

Okay aku sangat sangat eksaited! Tak sia-sia tebalkan muka letak gambar tak edit wajah penuh cela ouchhh! Tapi kalau you guys nak tahu, muka aku hari ni lagi teruk dari dalam gambar. Gara-gara pakai mekap tebal untuk photoshoot semalam ???

 

Semoga produk Miracle Tab tu sampai kat rumah aku dengan selamatnye… Hehehee.. Amin… memang rezeki lah! Selalu aku mengelak masuk Watsons atau Guardian, sebab mata aku berpinar tengok produk kecantikan kat situ.. Dan datang pada aku MIRACLE TAB! Heheheee…

 

 

 

THANK YOU Irine Nadia Marcello !

NEW sign NISA

 

 

 

 

LIKE or TWEET this entry!!! Thank you!


30 comments:

  1. As salam Nisa,

    Congrats! Dah ada improvement kelak, jgn lupa update photos before and after! :)

    ReplyDelete
  2. lelaki tak leh pakai. wooo~~ haha! tahniah!

    ReplyDelete
  3. tahniah nisa :)
    makin cantikla die :D

    ReplyDelete
  4. tahniah yew nisa:))
    dah cantik dah..

    ReplyDelete
  5. waaaa....bestnye bestnyeee... tahniah ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah nisa.. show us the proof tau.. mane tau leyh cuba after this.

    ReplyDelete
  7. thaniah cik nisa =)) ....
    semoga anda bertambah2 cantik dengan product ni yea .. nanty jgn lupa bg review produk nie yea ... tq

    ReplyDelete
  8. suke letewwww,

    hehe. tahniah NISA! ^__^

    ReplyDelete
  9. tahniah yunk ! nnt tlg buat review selepas gunakan hadiah tu yeh...tata

    ReplyDelete
  10. wahh bestnyaaa, tahniah tau kak nisa :D

    ReplyDelete
  11. congrat..
    mmg sepadan header ngan page tue:)

    ReplyDelete
  12. congrtas darling! heheh
    anyway i baru dapat parcel tdi..so pink! love it! insyallah isnin ni i review..thanks!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay