Saturday, December 3, 2011

Terpilih ke pusingan kedua QOMA Next Top Model. Vote for me!

 

Assalamualaikum…

 

Wehhh aku nak taip entry ni laju-laju! Aku punya tak sedar dan tak tahu yang gambar aku telah terpilih ke pusingan kedua untuk contest QOMA Next Top Model! Ya Allah.. Sekarang aku tak tahu macam mana.. Yang aku tahu undian dibuka sampai 10hb aje!! Homaiii dah nak dekat!!! So aku nak seru korang undi gambor aku hokayhh???

 

 

1. Like fan page QOMA Boutique (bagi mereka yang belum Like)

https://www.facebook.com/pages/QOMAs-Boutique/218718966534

 

2. Like gambar aku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150473139936535&set=a.10150473136436535.420102.218718966534&type=3

 

379935_10150473139936535_218718966534_10894465_1166175759_n

Ini gambor yang aku pertaruhkan.. tak sangka aku terpilih untuk ke peringkat seterusnya. Korang undi taw. Kalau taknak undi aku taknak launch the ultimate giveaway. Ngeh ngehhh *niat jahat*

 

Okay bye! Thank you!

 

NEW sign NISA


23 comments:

  1. yaww! comel je.vote voteeeee ! :DD

    ReplyDelete
  2. dah like like like . ngeee . good luck !

    ReplyDelete
  3. wow. you r soo pretty.. I'm sure you'll win :)

    all the best.

    *how I wish I'm very pretty too*

    ReplyDelete
  4. saya sudah like,...doakan kamoo.berjaya yunk...nanti update blog lagi taw...suka la...hari2 saya tggu kamo update..gud jod yunkk

    ReplyDelete
  5. wow! awesome!
    good luck! will vote for you!

    ReplyDelete
  6. chayok nisa!!!! gud luck. t menang cik anis belanje ea ;)

    ReplyDelete
  7. sudah nisa..jangan lupa janji tu...hehe..GOOD LUCK!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay