Saturday, December 3, 2011

Terpilih ke pusingan kedua QOMA Next Top Model. Vote for me!

 

Assalamualaikum…

 

Wehhh aku nak taip entry ni laju-laju! Aku punya tak sedar dan tak tahu yang gambar aku telah terpilih ke pusingan kedua untuk contest QOMA Next Top Model! Ya Allah.. Sekarang aku tak tahu macam mana.. Yang aku tahu undian dibuka sampai 10hb aje!! Homaiii dah nak dekat!!! So aku nak seru korang undi gambor aku hokayhh???

 

 

1. Like fan page QOMA Boutique (bagi mereka yang belum Like)

https://www.facebook.com/pages/QOMAs-Boutique/218718966534

 

2. Like gambar aku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150473139936535&set=a.10150473136436535.420102.218718966534&type=3

 

379935_10150473139936535_218718966534_10894465_1166175759_n

Ini gambor yang aku pertaruhkan.. tak sangka aku terpilih untuk ke peringkat seterusnya. Korang undi taw. Kalau taknak undi aku taknak launch the ultimate giveaway. Ngeh ngehhh *niat jahat*

 

Okay bye! Thank you!

 

NEW sign NISA

23 comments :

Shafiq Hashim said...

semoga berjaya..

zaty said...

yaww! comel je.vote voteeeee ! :DD

ayu jue said...

macam penah tgok...

cik ziqa said...

congrats ! gudluck yaa sis :)

♥Putri ilyanie♥ said...

good luck..

sYiRa LoKMaN said...

harap kaka menang ^_^

fiey zara malaiqa said...

gud luck cantik :)

jasmine jaszlee said...

dah like like like . ngeee . good luck !

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck sis :)

Syafiq Ahadin said...

done! good luck kak nisa!

husnazahidi said...

wish u the best sis..^^

che sakinah said...

wow. you r soo pretty.. I'm sure you'll win :)

all the best.

*how I wish I'm very pretty too*

mia sha said...

saya sudah like,...doakan kamoo.berjaya yunk...nanti update blog lagi taw...suka la...hari2 saya tggu kamo update..gud jod yunkk

Sabrina said...

wow! awesome!
good luck! will vote for you!

Cik Anis said...

chayok nisa!!!! gud luck. t menang cik anis belanje ea ;)

nasha sanza said...

sudah nisa..jangan lupa janji tu...hehe..GOOD LUCK!

Eiqa Vandetta said...

good luck okay kak Nisa.. =)

Siti Nurazlinda said...

Kak Nisa cantik ♥ Good luck!

wany♥ said...

Gud luck yee ;)

dreaming iylia.. said...

saya LIKE yg ke 150. ouchh! ^^

NadyaBubble said...

beres dah :D

sya mimie zeme said...

Done!!

Anif Abdullah| AA said...

gud luck ye :)