Sunday, December 4, 2011

Undian video Maybelline dah tamat! Sekarang tunggu pengumuman pemenang aje.

 

Assalamualaikum…

 

Sepanjang dua tiga minggu lepas aku berkempen bagai nak gila demi contest MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER. Yelah.. Aku rasa macam mimpi pulak. Aku yang comot ni dapat jadi finalis untuk contest barang mekap berjenama? Wahhh memang tak sangka betul aku tau! Dan pada 30hb November yang lalu, fasa mengundi video peserta dah pun ditutup.

 

vote nisa kay

 

Terima kasih kepada Nuffnang yang menjemput aku ke Maybelline's workshop. Terima kasih juga Maybelline kerana pilih video aku untuk ke pusingan akhir. Terima kasih pada MadamMondoq sebab sudi tumpangkan aku masa pergi shooting video dengan Maybelline dan juga masa event Maybelline di Mid Valley.

 

Dan terima kasih kepada insan-insan yang sudi meringankan tangan dan menghabiskan beberapa saat untuk klik butang VOTE untuk video Maybelline aku ni. Aku tak tahu nak cakap apa dah.. Hanya Allah SWT balas keikhlasan korang.

 

Dan sekarang… just tunggu pengumuman pemenang yang akan dibuat pada 7hb Disember. Aku tak kisah siapa menang, aku sampai ke tahap ni pun dah sangat bersyukur. Ohh ye, kepada bakal pemenang, aku nak ucapkan congratulation in advance :)

 

 

 

TERIMA KASIH.

NEW sign NISA

21 comments :

sabrina azhar said...

gud luck sis...harap2 kak nisa menang...sye ade vote jgak...

shafira aida said...

i'll pray for ur success!

TeQah Khaire said...

good Luck (:

Ieqa Swetluv said...

goodluck dear! ^_^

coklatberapi said...

nisa comel..gudluck bebeh..:))

cik LyLy said...

gu luck yup :] akak cantik, tak mustahil boleh menang!

AmirahSM said...

gudluck dik nisa =)

Fuadah said...

As salam,

You deserve it girl! Wishing you all the best :)

azma' izatul said...

kita doakan nisa menang...nisa terbaek..

azma' izatul said...

kita doakan nisa menang...nisa terbaek..

Razil Tahir said...

GudLuxX!! XD
kalau menang share la hadiah... XD

iffah imani said...

good luck dear..

kak rose said...

SIS! nmpk sis lam ktm midvalley tdi!4/12 kul 4 lebeh cmtu tdi...ehek! tapi segan la nak tego (^__^) cantiknyee sis tdi... makin segan la nk tego..ngee~ tau tu sis sebab pasan beg sandang sis tu.. :)

DanieL AdiE said...

All the very best nisa!!

~bUih-bUih ciNta~ said...

guD luCk !

Pateh Adnan said...

saya dah vote banyak2 hari tu. good luck nisa! ;))

hafiz hafizol said...

Gudluck Cik Nisa !!!!!

k.h.a.l.i.l.a said...

goodluck nisa ^_^

Phat said...

good luck nisa..comot ke? x comot lah hehehe

Emma said...

good luck..:)

anis scha said...

wah, good luck :)