Monday, December 5, 2011

TEASER – Photoshoot with Fad Ali

 

Assalamualaikum..

 

IMG_5845

Semalam aku dan photographer Fad Ali serta awek kesayangan beliau yang dikenali sebagai “pipi pau” berada di Putrajaya sampai ke petang. Nak photoshoot la apa lagi.. Tak banyak gambar yang di ambil, tapi alhamdulillah I like the result.

 

 

IMG_5794

THIS PICTURE WAS TOTALLY A CANDID!!

 

Okay tu dia si gadis nerd sedang membetulkan tali beg. Nak gambar lagi boleh tunggu Fad Ali upload. Tapi kalau korang nak tunggu aku upload ke dalam blog memang lambat lagi la ye. Hohoo… sekarang aku busy dengan giveaway.

 

 

 

THANK YOU FOR READING!

NEW sign NISA

 

 

 

 

LIKE or TWEET this entry! Thank you!


33 comments:

  1. Nisa....lawanye pakai shawl dgn spec camtu..miss nerdy yg comel la....♥♥♥

    ReplyDelete
  2. Pic betolkan tali beg tu memang cantik...

    ReplyDelete
  3. nice shoot.. nisa pon santek.. :D

    ReplyDelete
  4. Nisa :: nisa memang sesuai photoshoot sbb nisa nie photogenik...so cute niisa... comelll... angah suke sgt... lalalallaaa...macam muke gadis korean..:)

    ReplyDelete
  5. pic yg 2nd tu.. santiklaaa..heheeh

    jomlaa intai di blog sya
    http://pinkpurplemerah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cantik gambar2 akak.

    ReplyDelete
  7. wahh untung ler.. kita asyik x jadi je nk photoshoot. busyyyy !

    ReplyDelete
  8. wow. lawa lah pakai shawl mcm tu

    ReplyDelete
  9. cantik..pic sume nampak mcm natural..hehehe

    ReplyDelete
  10. nisa, macam mana nisa settingkn blog nisa supaya org takleh copy ape yg ade dlm blog nisa eh?

    ReplyDelete
  11. tak sabar tunggu GA! hihii...err,kak nisa sangat cumel pakai cenggitu ^_^

    ReplyDelete
  12. wahhh cantiknyaaa sis :D upload lah lagi :3

    ReplyDelete
  13. cantik walaupun nerd :)

    ReplyDelete
  14. Suka gmba candid tu. cntik :)

    owh im new here, rajin2 singgah http://anangel92.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hehe, all these photos are nice. photo candid itu is the greatest one.:D

    ReplyDelete
  16. adoi , lawanya :)
    bak kata orang , perfect ^,^

    ReplyDelete
  17. yeah..ta salah lagi..dree ni la kak rose jumpe sis nisa kat ktm ritu! wiwit!! hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay