Monday, December 5, 2011

TEASER – Photoshoot with Fad Ali

 

Assalamualaikum..

 

IMG_5845

Semalam aku dan photographer Fad Ali serta awek kesayangan beliau yang dikenali sebagai “pipi pau” berada di Putrajaya sampai ke petang. Nak photoshoot la apa lagi.. Tak banyak gambar yang di ambil, tapi alhamdulillah I like the result.

 

 

IMG_5794

THIS PICTURE WAS TOTALLY A CANDID!!

 

Okay tu dia si gadis nerd sedang membetulkan tali beg. Nak gambar lagi boleh tunggu Fad Ali upload. Tapi kalau korang nak tunggu aku upload ke dalam blog memang lambat lagi la ye. Hohoo… sekarang aku busy dengan giveaway.

 

 

 

THANK YOU FOR READING!

NEW sign NISA

 

 

 

 

LIKE or TWEET this entry! Thank you!

33 comments :

nasha sanza said...

memang cantik!

MiSz fiFiEyQa said...

Nisa....lawanye pakai shawl dgn spec camtu..miss nerdy yg comel la....♥♥♥

khairul akmal bin azman said...

pinjm spekk>?

★iela_kiera★ said...

nisa memang cantik lah :D

DanieL AdiE said...

Pic betolkan tali beg tu memang cantik...

Cik Anis said...

nice shoot.. nisa pon santek.. :D

Jenyy said...

Cantik <3

Cheek Eyka said...

Nisa :: nisa memang sesuai photoshoot sbb nisa nie photogenik...so cute niisa... comelll... angah suke sgt... lalalallaaa...macam muke gadis korean..:)

Cik mama said...

pic yg 2nd tu.. santiklaaa..heheeh

jomlaa intai di blog sya
http://pinkpurplemerah.blogspot.com

fad ali said...

wahh wahh *maluu*

asha said...

cantik gambar2 akak.

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh untung ler.. kita asyik x jadi je nk photoshoot. busyyyy !

Jenyy said...

Cantik :)

EZAN IDMA said...

wow. lawa lah pakai shawl mcm tu

Mizz ErMa said...

cantik..pic sume nampak mcm natural..hehehe

Anonymous said...

nisa, macam mana nisa settingkn blog nisa supaya org takleh copy ape yg ade dlm blog nisa eh?

Azi said...

only one word...'cantik'

cheqwa said...

tak sabar tunggu GA! hihii...err,kak nisa sangat cumel pakai cenggitu ^_^

Myza Sam said...

wah serius lawa la :)

Nur Aischa said...

wahhh cantiknyaaa sis :D upload lah lagi :3

SiBudakKurus said...

waaa..style gile..lawa2

NadyaBubble said...

cunn lah :D

Lieyly ︱ Alia said...

cantik walaupun nerd :)

saeko_nakamura said...

cool!suka spek kamu!

cikpia said...

nice pics!!

siti said...

Suka gmba candid tu. cntik :)

owh im new here, rajin2 singgah http://anangel92.blogspot.com

Ms Bery said...

comel je nisa pkai spek :D

sYiRa LoKMaN said...

cantikk laaa ^_^

Rtp Farra Arisha said...

hehe, all these photos are nice. photo candid itu is the greatest one.:D

Syafiq Ahadin said...

gambo candid tuu smart gilerr!!

Fiena + Qiena said...

adoi , lawanya :)
bak kata orang , perfect ^,^

kak rose said...

yeah..ta salah lagi..dree ni la kak rose jumpe sis nisa kat ktm ritu! wiwit!! hehe

A T I K A H L A T I F F said...

cantik