Friday, December 2, 2011

Tak lama lagi semua demam iPhone 4S !

 

Assalamualaikum!

 

Hello hello semua peminat apple! Erkk bukanlah aku menyeru korang yang meminati buah apple, tapi aku menyeru semua peminat barangan Apple, seperti iPod, iPad, iPhone.. dan keluaran terbaru iPunye. Ehhh ini penipuan semata-mata.

 

w

Aku dah dengar pasal keistimewaan iPhone 4S ni dah lama dah… tapi aku tak tahu pulak yang handphone ni belum release kat Malaysia heh? Errr sebenarnye aku tak ambil tahu pon. Sebabb… err sebab… aku bukanlah pengguna iPhone pon. Kekekekeee!!

 

apple-iphone-4s

Ini gambor yang semestinya aku cilok dengan jayanya dari mobilephoneconnect . Huiii warna putih, menyerlah! Tapi jujurnya aku tak minat handphone warna putih errr.. Aku pernah lah jugak try test iPhone member-member. Best jugak weh.. Tapi belum terbukak hati nak pinang iPhone. Takde duit sebenarnya. Kahkahkah!!!

 

Tapi apakah aku akan pinang iPhone 4S? Manalah tahu kot-kot ada fungsi dalam iPhone 4S yang menambat hati aku? Heee itu aku tak tahu lagi. Hati masih sayang pada Blackberry Torch aku itewww…

 

Ohh ye kepada peminat iPhone, kalau korang nak tahu, Celcom akan release iPhone 4S pada 16 Disember 2011 ini! Tarikh berkenaan adalah salah satu tarikh terawal bagi iPhone 4S release kat Malaysia nih! So kalau nak maklumat lanjut, pergi ke Celcom's homepage.

 

 

P/S : Jangan tersalah faham yeh. Aku bukan buat advert atau pun jadi gadis promoter Celcom. Aku cuma terasa nak update blog. Oke bye.

 

 

 

NEW sign NISA


15 comments:

  1. cbe tlis pasal blacberry torch yg bwu tu 9850..
    da kua lom kt malaysia nk taw gak..
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. Memang berangan nak memilikinya..

    ReplyDelete
  3. wuu sy pakai iphone4 pun xthu lagi apa fungsi dy..:D

    ReplyDelete
  4. uwargh , demam demam gak . tapi , duit tak dek nak beli :3 muahahaha

    ReplyDelete
  5. muja nak try,, tapi tu la kan,, ongkos nye besar bebenor,, :(

    ReplyDelete
  6. akak pun pakai torch..belum niat nak tukar iphone semua..tapi hb mmg tengah tunggu iphone 4s tu keluar huhu

    ReplyDelete
  7. cik anis dh mmp dh ni.... doa2 moge jd kenyataan :)

    ReplyDelete
  8. Dari beli 4s ni lebih baik beli ipad 3 tahun depan haha.
    Macam banyak duit pulak hihi.

    ReplyDelete
  9. wahh...duit xde! elaun maneee =,=

    ReplyDelete
  10. waahh!!! best iPhone4s ni. dia boleh bercakap. SERIOUSLY. voice cmmand lah katakn

    ReplyDelete
  11. For me, saya dah mggunakannya. memang best. tak ada rasa ketidakpuashatian berlaku. :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay