Friday, December 2, 2011

Tak lama lagi semua demam iPhone 4S !

 

Assalamualaikum!

 

Hello hello semua peminat apple! Erkk bukanlah aku menyeru korang yang meminati buah apple, tapi aku menyeru semua peminat barangan Apple, seperti iPod, iPad, iPhone.. dan keluaran terbaru iPunye. Ehhh ini penipuan semata-mata.

 

w

Aku dah dengar pasal keistimewaan iPhone 4S ni dah lama dah… tapi aku tak tahu pulak yang handphone ni belum release kat Malaysia heh? Errr sebenarnye aku tak ambil tahu pon. Sebabb… err sebab… aku bukanlah pengguna iPhone pon. Kekekekeee!!

 

apple-iphone-4s

Ini gambor yang semestinya aku cilok dengan jayanya dari mobilephoneconnect . Huiii warna putih, menyerlah! Tapi jujurnya aku tak minat handphone warna putih errr.. Aku pernah lah jugak try test iPhone member-member. Best jugak weh.. Tapi belum terbukak hati nak pinang iPhone. Takde duit sebenarnya. Kahkahkah!!!

 

Tapi apakah aku akan pinang iPhone 4S? Manalah tahu kot-kot ada fungsi dalam iPhone 4S yang menambat hati aku? Heee itu aku tak tahu lagi. Hati masih sayang pada Blackberry Torch aku itewww…

 

Ohh ye kepada peminat iPhone, kalau korang nak tahu, Celcom akan release iPhone 4S pada 16 Disember 2011 ini! Tarikh berkenaan adalah salah satu tarikh terawal bagi iPhone 4S release kat Malaysia nih! So kalau nak maklumat lanjut, pergi ke Celcom's homepage.

 

 

P/S : Jangan tersalah faham yeh. Aku bukan buat advert atau pun jadi gadis promoter Celcom. Aku cuma terasa nak update blog. Oke bye.

 

 

 

NEW sign NISA

15 comments :

Syafiq Ahadin said...

wohaaa!!!! demam nokia. errr.....

Anonymous said...

cbe tlis pasal blacberry torch yg bwu tu 9850..
da kua lom kt malaysia nk taw gak..
hehehe...

DanieL AdiE said...

Memang berangan nak memilikinya..

coklatberapi said...

wuu sy pakai iphone4 pun xthu lagi apa fungsi dy..:D

Fiena + Qiena said...

uwargh , demam demam gak . tapi , duit tak dek nak beli :3 muahahaha

nurmujahidah said...

muja nak try,, tapi tu la kan,, ongkos nye besar bebenor,, :(

Princess Nur said...

akak pun pakai torch..belum niat nak tukar iphone semua..tapi hb mmg tengah tunggu iphone 4s tu keluar huhu

Umar Arlee said...

Nice info pasal tarikh tu! :)

Cik Anis said...

cik anis dh mmp dh ni.... doa2 moge jd kenyataan :)

joegrimjow said...

dah pakai 8 hari dah
hehe

notacomei said...

Dari beli 4s ni lebih baik beli ipad 3 tahun depan haha.
Macam banyak duit pulak hihi.

Sufisky Lass said...

whaoo, sexynya iphobe 4s ni. wuwu

AmirahSM said...

wahh...duit xde! elaun maneee =,=

hidayah zulkefli said...

waahh!!! best iPhone4s ni. dia boleh bercakap. SERIOUSLY. voice cmmand lah katakn

Rizuan said...

For me, saya dah mggunakannya. memang best. tak ada rasa ketidakpuashatian berlaku. :)