Monday, December 26, 2011

Tahniah! Dah jadi isteri orang pun…

 

Assalamualaikum..

 

Macam biasa, kalau musim cuti sekolah, memang banyak jemputan kahwin.. Dan baru-baru ni seorang kawan yang aku kenal agak rapat sudah pun selamat mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihan hati. Cewah…

 

IMG_8490

Tahniah Salhah Suhot atau lebih mesra aku panggil dengan panggilan Kak Nik. Dah jadi isteri orang pun ye anda.. macam tak percaya pun ada.

 

Hehehe… sebelum ni aku sangat sangat busy, so wedding kawan sekolah kat Temerloh aku tak balik pun. Tapi dengan Kak Nik aku dah janji nak kosongkan jadual pada 25 Disember. Siap pakat pergi wedding dia dengan roommate aku, Kak Norin yang juga merupakan besfren Kak Nik.

 

Dah lah. Jom layan gambar-gambar yang tak seberapa :

 

IMG_8508

Pakai tudung bawal aje. Tapi dengan stail yang berbeza. Ambik ilham dari avatat twitter Siti_Sab.

 

IMG_8498

Tema pink. Auww aku suke okayh!

 

 

IMG_8514

Arrgghh lupa nak betulkan tudung. Nampak boolat pulok muka aku. Ahh peduli!

 

 

Okay itu aje untuk kali ni… Sekali lagi tahniah untuk pengantin baru, semoga Kak Nik dan suami berkekalan hendaknya. Amin….

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!

21 comments :

LIYANA MASTURA said...

Comel je nisa:)

u.m.i.e said...

nisa pakai tudung bawal pun still cantik ... luv u lah .. hehe <3

Cik Bhulat said...

bulat la comel.hihihi...

fieda said...

tahniah..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kreatip tudung anda....

musim org mengawan laa ni..evry week FULL dengan jemputan...

El-Janna said...

nisa cntik pki bawal npk lebih natural.. hehe musim kawen kt sini musim hujan pulak.. kesian pngntin:(

D'ya Marshmello said...

uniknya, tdung bawal pun bleh fashion belit-belit ? serius tak pandai hehe, by the way tahniah utk pgantin, sweet je baju kawin.pink kaler lagi huhu

jom terjah!

LATEST ENTRY : Cuti-Cuti Malaysia | Melaka Bandaraya Bersejarah

Ujang9897 said...

aku kawin nanti dtg ek..lalala

Myra Jay said...

Selamat pengantin baru :)


Cantik tudung style camtu, nak try lah :)

Nadia Rahman said...

wah,,bestnyer la..kak nisa ble lagi??huhu :p

Cik Rose Cute said...

Tahniah...Nisa dah tukar background ya...cantik hihihi

Syazana Nazri said...

tudung bawal pun boleh diagayakan dgn cantik. hehe

javanese DOVE said...

tunggu undangan majlis nisa je lepas ni O.0'

faa.rosli said...

aok bile lg?hihihhi

Syafiq Rosli said...

stylo mylo tu..hehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

kawen gitter!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

musim kawen-kawen.nisa comey mcm biase. =)

syaidatie nurdilla said...

nampak nisa tembam bila pakai tudung bawal.. :o

shazleena fadzlyin said...

pakai pape pom kak nisa tetap menawan lah,.:)

Ct Nur Syafiqah M.K said...

pandai kak nisa guna tudung bawal..
kalu sya mungkin rosak kot ..
sedih tak dpt balek kampung , kalu tak bole jga tgk orang kawen .. :D

Salhah Suhot said...

huhui....tudung akak pun dah tak betul...i like the first pic!!!