Friday, December 30, 2011

SENARAI PEMENANG – The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

 

NEW Giveaway BANNER

 

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang sudi menyertai giveaway yang aku jalankan ni. Mungkin ada sedikit kesulitan dalam proses list kan peserta, tapi saya berharap semua dapat bersabar ye… Dan kini saya dengan rasminya mengumumkan pemenang The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

 

 

Mrs Ladys stylo

1 set branded Bath & Body Care  - 318. nawarahim.blogspot.com

1 beg - 295. cikwaniesikun.blogspot.com

 

 

EDZ

Sepasang Sakura Heels - 649. akuyustieme.blogspot.com

Sepasang Sakura Heels - 301. echaechodboo.blogspot.com

1pcs Korean Lace style shirt - 714. nananadya.blogspot.com

1pcs Polkadot shirt Fida - 383. ilovemyselfforever-nasya.blogspot.com

1pcs Teddy bear t-shirt - 711. chintakamoo.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 429. mihadirawkk.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 490. fieonasky.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 97. mizzamni.blogspot.com

 

 

 

pretty pop

1pcs chiffon dress - 67. farahfantasi.blogspot.com

1pcs chiffon dress - 757. syuhadaaziez97.blogspot.com

1pcs leopard vintage top - 274. nasyabella.blogspot.com

1 pcs of crumple shawls - 450. youmadeitforme.blogspot.com

1 pcs of crumple shawls - 63. izyanstory.blogspot.com

 

 

 

JCS

1 chiffon top - 129. tomatomeyyy.blogspot.com

1 polka dot maxi skirt - 99. gadishlollipopinwonderland.blogspot.com

1 vintage palazzo pants - 221. mascontestgiveaway.blogspot.com

1 satin shawl - 512. onlybudakpurpleshj.blogspot.com

1 inner bawal - 541. sweetsaiyyidahcute.blogspot.com

 

 

 

online hijab

Para pemenang akan memenangi sehelai shawl untuk setiap seorang

 343. invisiblemagictrain.blogspot.com

83. ainacweetcheer.blogspot.com

455. sungnaratory.blogspot.com

84. akudot.blogspot.com

345. ekaiseqa.blogspot.com

 

 

 

firzara

(1 set) Inner neck + printed shirt + chiffon skirt

426. storyofatul.blogspot.com

 

(1 set) plain jojet shawl + plain shirt + lollipop skirt

172. kanak-kanakribena.blogspot.com

 

 

 

bag galore

1pcs Ventillo Candy Bag - 247. haifanadia.blogspot.com

1pcs Turn Buckle Multi Function Bag - 701. kugilapink.blogspot.com

1pcs Nude Nelly Multipurpose Bag in Baby Blue - 339. ducksepet.blogspot.com

 

 

 

hijabook

1 exclusive custom made shawl

315. anakenciksalamat.blogspot.com

 

 

 

wan blur

Topup RM80 - 178. muhammadshafirul.blogspot.com

Topup RM50 - 475. ajeyyrawk.blogspot.com

Topup RM30 - 218. adibsblogsite.blogspot.com

Topup RM10 - 384. www.alamhati.com

Topup RM10 - 126. khairilmazri.blogspot.com

Topup RM10 - 603. ilapchuu-awook.blogspot.com

Topup RM10 - 721. akuqute.blogspot.com

 

 

 

darkbatman

Para pemenang akan memenangi 1 helai tshirt lelaki untuk setiap seorang.

24. asyrafsuleiman.blogspot.com

525. www.nuraizuddin.com

577. ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com

703. johanjuara.blogspot.com

558. ayienbelog.blogspot.com

169. tengku-boyz.blogspot.com

 

 

 

daniel adie

<hadiah baju sleeveless putih terpaksa hold dulu sebab ada masalah yang tidak dapat dielakkan>

Blazer hitam - 398. umartheone.blogspot.com

Jaket Coklat - 328. majirashid.blogspot.com

 

 

 

pretty lens store

Para pemenang akan memenangi 1 pasang The Doll Eye contact lens setiap seorang.

223. tykstyka.blogspot.com

592. ceritamissdee.blogspot.com

358. sipurpleviolet.blogspot.com

 

Para pemenang akan memenangi 1 helai (tudung/shawl/pashmina) setiap seorang.

578. rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com

489. mizznana11.blogspot.com

305. atienabila.blogspot.com

 

 

 

islamio

1 tudung bawal nur islamio

446. ariayana-ariayana.blogspot.com

 

5 pemenang berikut memenangi 1 helai shawl setiap seorang.

144. ceritasuperstar.blogspot.com

206. zaiikulim.blogspot.com

596. ceritahatimia.blogspot.com

516. niesyahida.blogspot.com

456. yanashahren.blogspot.com

 

 

 

madammondoq

Wang tunai RM50

11. akunaziem.blogspot.com

 

 

 

cik nurul pinky

1 set barangan mekap berharga RM50

686. push-me-in-thesky.blogspot.com

 

 

 

luvika

Pemenang memenangi 1pcs fancy felt handmade brooches setiap seorang

235. aiedasyid.blogspot.com

374. dastorymorry.blogspot.com

418. wardahsyaurah.blogspot.com

 

 

 

nurul liyana

Pemenang memenangi 1 helai shawl setiap seorang

26. ciknazblinkblink.blogspot.com

94. berrydomo.blogspot.com

310. melpunyebelog.blogspot.com

 

 

 

FIEYONA

Pemenang memenangi 1 pasang couple tshirt untuk setiap seorang

164. purpleholics-ladyzsara.blogspot.com

71. miezacintayou.blogspot.com

 

Pemenang memenangi 1 handbag

404. yayabelogg.blogspot.com

 

 

 

queen attack

Pemenang memenangi 1 pasang Contact lens setiap seorang

162. loveunst.blogspot.com

37. nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com

675. zuzuzulaikha.blogspot.com

 

 

 

suci shawl

1 set untuk setiap pemenang [1 Shawl + 1 inner cotton + 1 aksesori]

661. fairycadbury.blogspot.com

41. yslgalz213.blogspot.com

 

 

 

cik bulat

1 template - 402. misshdyh.blogspot.com

1 template - 463. fullofblossoms-96.blogspot.com

1 banner - 226. pinyupunyakhutub.blogspot.com

 

 

 

yaya 

16 muffins + small greeting card + fine wrapping (1 pemenang)

336. jaydaughterowns.blogspot.com

 

 

 

batik valley

1 helai dress untuk setiap pemenang  (5 pemenang)

666. unggucake.blogspot.com

262. nurulidareyoushaari.blogspot.com

738. meetthenerd.blogspot.com

570. mirahashime-contestblog.blogspot.com

143. akumizzayda.blogspot.com

 

 

 

yana yassin

1 kerongsang dari Korea - 15. letopkeypad.blogspot.com

1 fridge magnet dari Korea - 740. ainfadhilah-blogger.blogspot.com

1 fridge magnet dari Korea - 712. ohthisismy.blogspot.com

 

 

 

kifah

Topup RM 5 (5 pemenang)

691. pkcikazizdaughter.blogspot.com

724. zalifa97.blogspot.com

103. mybittersweetlife96.blogspot.com

377. hidaya-kecik.blogspot.com

21. joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com

 

 

 

nuura shop

Pemenang telah memenangi sehelai dress

734. lebahcomelterbang.blogspot.com

 

 

 

kedai kiz

1 helai leopard long dress with belt (1 pemenang)

576. ctmurai.blogspot.com

 

 

 

blog cik bunny

Iklan text selama sebulan (2 pemenang)

389. amazingamelda.blogspot.com 

320. nishadiary.blogspot.com

 

 

 

media jer

Topup RM10 (2 pemenang)

482. niahix01.blogspot.com

268. walkstatic.blogspot.com

 

 

 

cik bintang

1 helai shawl (2 pemenang)

543. daricahayahati.blogspot.com

62. thelegendofmerepek.blogspot.com

 

 

 

shawlistaa

1 helai pashmina untuk setiap pemenang (2 pemenang)

468. diellaunly.blogspot.com

415. noyanono.blogspot.com

 

 

 

myravea

1 set untuk setiap pemenang [header + footer + watermark] (2 pemenang)

733. ayuestorystory.blogspot.com

664. apaharusbuat.blogspot.com

 

 

 

pearl closet

Shopping voucher RM15 (5 pemenang)

325. inisayapunyer.blogspot.com

425. missniesastory.blogspot.com

56. kisahcikqurratuainn.blogspot.com

511. abyllastudio.blogspot.com

176. www.thealienoidz.co.cc

 

Shopping voucher RM10  (5 pemenang)

279. shea-shaiful.blogspot.com

64. cycieshukevanilla.blogspot.com

441. mmonsta.blogspot.com

181. eyraofficial.blogspot.com

629. tehaalarh.blogspot.com

 

Shopping voucher RM5 (5 pemenang)

245. edsassin-story.blogspot.com

127. ilovemydimple.blogspot.com

233. hesminenotyours.blogspot.com

277. hannamontelna.blogspot.com

45. auntykecilmenaip.blogspot.com

 

 

 

ziera zain

1 helai satin shawl untuk setiap pemenang (3 pemenang)

680. eiyla-wandalila.blogspot.com

581. intannabilahzaini.blogspot.com

161. misskamalia.blogspot.com

 

 

 

mizz amni

1 set untuk setiap pemenang [Header + watermark + sidebar images and footer] (2 pemenang)

82. najwashukri.blogspot.com

112. diaryzielah.blogspot.com

 

 

 

akulah pak lan

PHILIPS Hair dryer (1 pemenang)

652. tunzhotspot.blogspot.com

 

 

 

innanie

1 set manicure tools untuk setiap pemenang (3 pemenang)

31. searchhydaandclick.blogspot.com

160. hudsonnfi.blogspot.com

567. eiqavandetta.blogspot.com

 

 

EZ lovey craft

1pcs handmade keychain (1 pemenang)

168. nss--suhaida.blogspot.com

 

 

 

TOP REFERRAL

1 unit branded Purse by JUICY COUTURE (1pemenang)

730. faqihahhusni.blogspot.com

 

 

 

NISA KAY

Special prize – Peserta Pertama Giveaway

Penghargaan diberikan kepada peserta yang pertama sekali menyertai giveaway ini walaupun aku publish entry ni pagi-pagi buta.

1. syu90contest.blogspot.com

 

 

Sehelai tudung bawal Delima Aidijuma untuk setiap pemenang
(2 pemenang)

564. www.denganredhaallah.co.cc

442. intanberliangacontest.blogspot.com

 

 

Buku Nota HBO ANIMANIA (2 buah buku nota untuk setiap pemenang)

409. cokiecokie-gadis.blogspot.com

748. biskut-wani.blogspot.com

 

 

The Body Shop WHITE MUSK Body Lotion

253. bicarahaticinta.blogspot.com

 

 

 

P/S : Kalau ada link blog yang tak match dengan nombor dalam senarai peserta, pemenang sebenar adalah berdasarkan link blog.

 

 

NEW Giveaway BANNER

TAHNIAH kepada semua pemenang The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay!!! Kepada pemenang-pemenang di atas, sila ikut arahan seterusnya DI SINI !!

 

 

 

TERIMA KASIH dan TAHNIAH sekali lagi !!!!

Sign PNG NisaKay

114 comments :

fazzlim said...

alhamdulillah fazz menang..

thkz kak nisa :p

Rara Nasuha said...

Tahniah sume !!! huhu. sy memang xpernah bertuah dalam kontest or lucky draw ni . kehkeh

Izyan Nazirah said...

alhamdulillah izyan menang. hehe thanks kak nisa!

khalila said...

tahniah kat semua..... :)

Luqman Hakim said...

wow ramainya pemenang tapi, dlm banyak-banyak di atas saya takde pon (ade join ke) muahahaha sory kak gurau je malam-malam ni.

cik loliy said...

thanz nisa..walaupun xmenang hadiah yang di inginkan tapi tetap bersyukur dapat hadiah dari sponser nisa...:)

409:)

maceh.maceh.maceh...

Ms SmileSugarSky said...

Alhamdulillah :'D MENANG jugak akhirnye :D :D

Ms SmileSugarSky said...

Alhamdulillah :'D MENANG jugak akhirnye :D :D

Intan Wandalaara said...

hi nisa kay..
kak lily tak memang pun, bukan nasib kak lily :(

nanakimie said...

congrats semua!takda rezeki lg nk mng giveaway nisa...hehe.....sayangnya,adiah best2:)

noyis gila kentang~~ said...

TAHNIAH SEMUA!XDE REZEKI L NOYIS.HUHU.nanti kalau ade winners tak tuntut hadiah nisa cabut la nama lain ye.hehe.^^

Sya Syazana said...

tahniah everybody :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Alhamdulillah, tersenarai. Thanks Nisa! :)

SheaAzhar said...

alhamdulillah menang! hehe thanks kak nisa :D

tintahati said...

rugi tak join.. time contest tu tengah sibuk dengan exam..huhu

Snazzy Naz said...

alhamdulillah...ada rezeki akhirnya dari GA nisa..before this tak pnh dpt...kali ni dpt sngt2 happy! Hilang jap stress buat thesis.. ^^

Btw, naz dah email kan details yg diperlukan :)

TehaaNFM said...

alhamdullilah.. tehaa menang! Thanxs Sis Nisa :)

Joe_Hans said...

yeayy!!! dapat tshirt!!! thanks nisa!!! :)

Umar Kadir said...

alhamdulillah, ada dlm list.. thanks kepada blog cik Nisa Kay & sponsor2 sekalian! and congrats to all!!!

(*sudah email cik nisa kay! bama2490)

onie said...

alhamdulillah onie menang :)

only-hana said...

tahniah kepada pemenang . hana tak menang tp adik pulak rezeki dy ~ wlopon dpt baucher 5 ringgit

Datin Qat ST said...

haha , belum ada rezeki . btw thanks and congrats to yuols :)

Cik Eka said...

tahniah semuaaa

Qurratu Ainn said...

alhamdullilah . menang juga . thanks ouhh nisa :)

onie said...

onie dah email letopink@yahoo.com :))


thank you nisa ..

DAYG ♥ said...

HOHH, congrates bt yg menang. wuuwuu, untung korang, Dayg je tak. XDD haha.

kak nisa, tq btw bt GA ni, lepas ni rajin2 ler bt GA byk2. mana tahu tuah kat saye. ;D

SitiZulaikha :) said...

Alhamdulillah.... saya happy gila ni tak tahu nak ckp mcm mana.. huhu.. dapat shawl :D heheee.. thankss ^^

Nawa Rahim said...

Thanks kak (: Saya menang (:

Syafiq Ahadin said...

tak join. tu lagi lah sedih dari yang tak mmenang..........

TAHNIAH! superb! ni giveaway paling superb pernah wujud! :)

Anis Adila Aris said...

yay,,dapat topup sepuluh ringgit..
leh gayut puas2... :)

thealienoidz said...

Alhamdulillah, saya menang. thank you, Kak Nisa ^^Y

AmirahSM said...

tahniah kpd semua yg menang =)

khalifah said...

untunggg lerr..eheh.tahniah kpada pemenang..bnykkk tul hadiah

Ili Nur Amni said...

alhamdulillah menang walaupun cuma voucher je :D thanks kak nisa <3

Cik Tomato said...

Hurmm, sedihnya tak menang . Takpe lah, takde rezeki :(

Tahniah kepada pemenang .....

NURFATIN IZZATI said...

THNKS OUH KAK NISA :)

NURFATIN IZZATI said...

THNKS OUH KAK NISA :)

farahd101 said...

it's unfair :(
farah dah bt post and link farah xsenarai pown dalam peserta. n walaupown dah gtau, still x di listkan.hurm.
i give up :(

Nisa Kay said...

@farahd101

Kalau ada mesti saya dah check penyertaan awak dan masukkan ke dalam senarai peserta.
Saya pergi blog awak tadi. Ternyata I'm not familiar with your blog or your blog URL at all. Dan saya tak jumpa pun entry penyertaan.

Nisa Kay said...

@farahd101

Okay saya dah tahu awak submit link blog yang mana satu. Untuk pengetahuan awak, pada AWAL-AWAL lagi saya pernah buat pengumuman dalam fan page yang link blog awak tak boleh saya bukak sebab awak PRIVATE kan blog. Saya dah buat pengumuman, tapi nampaknya awak tak keep update dengan pengumuman di fan page dan awak tidak tampil untuk mengubah setting blog awak. Saya announce yang penyertaan awak DITOLAK sebab saya tak boleh check penyertaan awak. Bukan awak aje, ade peserta lain pun begitu. What the point join giveaway or contest kalau blog private? How am I suppose to check penyertaan awak?

Masa senarai pserta keluar, awak tiba-tiba muncul bagitahu link blog takde.

Awak komen kat entry ni : http://nisamenaip.blogspot.com/2011/12/pengumuman-untuk-peserta-giveaway-jeng.html

Saya pergi semula ke link yang awak bagi, but still blog awak PRIVATE.

Saya dah balas komen awak dan bagitahu kenapa link awak takde kat situ. Sekali lagi awak tak keep update dengan saya dan tak bagi sebarang respon? And now senarai pemenang dah keluar awak cakap saya unfair pulak? Saya dah bagi tempoh masa kat situ.

Jadi MAAF ye kalau awak rasa tak adil ke apa.. Saya dah lakukan apa yang saya termampu...

Have a nice day.

Rasyidah said...

Saya tak tersenarai sebagai pemenang pun. Saja nak komen. Hehe. Terima kasih Kak Nisa sbb bagi peluang kat saya join GA ni :D

SyafyNajihah said...

Tahniah kepada sume pemenang..nampaknye bkn rezeki sy..tp takpe lah..
Kak Nisa, kalau ade mse n rezeki, wat la GA lg..or contest..hehe :)

nurul syuhada said...

alhamdulillah , saya menang. thankyou, sis Nisa :)

nurul syuhada said...

alhamdulillah, saya menang. thankyou, sis Nisa

superb.rara said...

wah! bestnya tengok orang menang..
*saya takjoin pun , huhu

fazzlim said...

fazz dh antar emel..

fazz_lolipop@yahoo.com

kalu kak nisa xdapat..nnt bg tau dkt fazz yer...

mizzkechique said...

tahniah semua.. meriah segala hadiah.. rugi xjoin hari tu..

nurul amirah said...

congrats......mira masih belom bertuah dlm apa2 GA or contest ...it's okay
bukan rezeki mira
tq kq nisa sbb kasi saya join
itu pon dah cukop
luv u :)

Pwincess sarah said...

tahniah semua...

A Z R E E N said...

Alhamdulillah. i menang :) Thanks Nisa Kay :)

IntaNBerliaN said...

aLHAMDULILLAH SAYA MENang.. saya dah hantar detail..

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

Joel Leslie said...

WAHHH ada juga rezeki menang top up rm5. better than nothing kan? hehehe. thanksss nisa. gempak giler kalau menang top up rm80 O.O hehehe :p

nurul suhaida said...

alhamdillilah.. thank kak nisa..:)

CiMinniy said...

Saya menangis masa dpt tahu yang saya pemenang . Thanks Kak nisa ! Semoga berbahagia dengan Abam Aaron Aziz :D

izzah chot said...

tahniah kepada semua yang menang hadiah tu.! :D

LAici KAng Ais said...

tahniah pd semua pemenang. yg kalah try next GA. kih kih :)

Tutorial said...

Emm , tade rezeki :( Congrates korang .

shera haifa said...

tahniah kpd yg menang.. huhu.. xde rezeki kat cnie..

Naruha Atsuko said...

saya tak ada luck lah..xpe lah.. thanks kak sbb buat GA ni.. tgk org dapat hadiah pun ok..:D

beLLa said...

baru tau nape nisa emo kat page. hihi~ sabaq jela ye dear.

nway, congratez y menang ! aku tak penah2 bertuah. haha

Faqihah Husni said...

Huhuh. Alhamdulillah. Ada juga rezeki for Top Referral. Huhuhu. Thank Youu :)

Gadis mutiara_Solehah said...

haha,tak da rezeki lagi=(

miela lula said...

alhamdulillah. first time join ga. dah menang. sy dah hantar email sy.

emy zulaiha said...

tahniah sume..haha emy da tau emy mmg jrg lucky kalau ade lucky2 draw nie :)

PURPLEVIOLET said...

alhamdulillah..menang the doll eye lens... ^_^

diny.syazwani said...

tak bertuah , haha .
tahniah kepada pemenang :)

Fabella Sani ✿ said...
This comment has been removed by the author.
Miss Niesa said...

alhamdulilah .. menang :)

zielah's blog here..!! said...

alhamdulillah..
saya menang..
tp x reti nk hantar email..
cmne nie??

zeybubumoshiiyui said...

tahniah semua :)
lain kali buat GA lagi kak nisa . tak puas hati ni tak menang . hahahah . joke je :D

Cik Asfz said...

xde rezeki lor..

but congrate kepada y menang :')

misdee said...

thanks kak nisa..kite dah menang..dapat fav gift pulak tu..ni first time masuk giveaway da menang.. thanks sangat2.. XD

Lissa. said...

Hm, tak menang pun :( Dah lah hadiah banyak ><"

Miss Nadya said...

tahniah...saya tak menang apa-apa..:)

rainbowlolypop said...

alhamdulilah, ada rezeki menang :)

Eyra said...

Alhamdulillah. Akhirnya menang jugak. Thanks so much Kak Nisa ! Much love <3

VanillaIce said...

tahniah kepada siapa yang menang. saya tak bertuah kali ni. hehehe tapi takpe, dah cuba nasib dah :)

princess d0UbLe F said...

alhamdulillah . saya menang . ada jugak rezeki kali nie . second time menang contest at blogg . hapy sgt2 >_<

princess d0UbLe F said...

btw sys , saya dha anta email at sukamenaip@yahoo.com tuh . first time anta email >_< hope sys dpt email tuh . everything yg sys na dha ada at situh .
nie saya punye : fatihah_heart@yahoo.com

*thanxs so muchh !

Cik Anis said...

tahniah kpd yg menang :)

NajwaNabila said...

Woww mule-2 join GA ni dah menang hehe Terima kasih Kak Nisa :* Saya dh hntar email. Harap Kak Nisa terima la ye. Thanks again kak.

asyrafsuleiman said...

kak Nisa... nanti dalam tempoh tarikh nak tutup pemberian maklumat pemenang,kak nisa tolong announce sesape peserta yg belom lagi hantar maklumat yep... saya dah antar dah kat yahoo akak.. tapi nak tau samada dar diconfirm ke belom.. :)) ape2 pon thanks yep kak... saye menang!.. keh3.. :) wasalam.

eymahida said...

Due kali woo menang GA Kak Nisa . Sayang Kak Nisa tau <3

nadiya musa said...

THANKS KAK NISAAA :) SANGAT BERBESAR HATI SEBAB MENANG ., ANYWAY , KITA DAH EMAIL AKAK . HARAP HARAP HADIAH DAPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT . HEHE .

farahd101 said...

alright, I'm sorry before cos saya sendiri tak tau yang blog saya private and I didn't know you tulis kat fb page.I haven't been active for sometime.
anyways, I'm sorry sebab berkasar :) I hope there were no hard feelings :)
it was clearly my fault.

bari'ah said...

Alhamdulillah sye menang, thnx kak nisa, err -,- ni first time sye menang GA/Contest ni, sye tk thu lah cmne nk tuntut hadiah ni ..

farahd101 said...

In order to apologize, fara buat this post untuk Nisa :)

Hopefully kali nie tak private or else Nisa tak leyh baca post tu

http://bloomy-day.blogspot.com/2011/12/im-sorry-nisa-kay.html

nadiya musa said...

entry khas untuk akak :)


http://fairycadbury.blogspot.com/2011/12/pemenang-giveaway-kak-nisa.html

u.m.i.e said...

alahai sedihnya xmenang . uhuk . Nisa nanti rajin-rajin la buat lagi yea . Xde rezeki kali nie mane tau lain kali boleh menang ker kan ..:)


Congratz to all the winner :)

zulaikha said...

alahhhh. tak de rezeki.

Dianaa said...

Tak menang :( hm takpe la. takde rezeki kot. Btw tahniah buat pemenang :)

Nabila Medan said...

Alhamdulillah. dah sent detail :)
nabilamedan@yahoo.com

Adib Asyraff . said...

Yes ! Thanks a lot sis ! Finally , adib menang jugak GA from you .. I love you lahh sis ! :D Nisa Kay the best :DD

abazilah said...

tak menang . COngrates winners

e4ezzati said...

kahkah tak menang.

Faqihah Husni said...

UPDATE ENTRY MALAM BUTA. Saya menang GA kak NISA http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/12/alhamdulillah-menang-lagi.html

. | Erin'z | . said...

takde rezeki. :'(
it's oke, next time cik nisa buat GA lagi ea, i will be join it and Congrat all winnner . ^_^

Anonymous said...

Kita takde lah kakak cantik :( Sedih ni T_T kalau takde org tuntut hadiah,buat random sekali lagi lepastu letak nama kita okay? Hehe

diella said...

alhamdulillah..menang :D

Cytah Lovicry said...

tak da rezeki.. tahniah kepada pemenang!

Alia Syaza :) said...

xbrtuah dekat sini. wuu, hmm. tahniah kpada pemenang ^_^

Alia Syaza :) said...

xbrtuah dekat sini. wuu, hmm. tahniah kpada pemenang ^_^

HajarKassim said...

Alhamdulillah saya menang Sakura Heel!!! Thank you Kak Nisa :-) may Allah bless you all the day :D

Miss Imah said...

Alaa.Tak menang.Rasenye bukan rezeki saye kot.Malangnye,hadiah semue best-best.

Eiqa Lyka Vandetta said...

Alhamdulillah..menang jugak..rezeki saya =)

p/s:macam tahu2 kuku tak berapa nak cantik..hehehe

Tyratyra said...

Tahniah kepada yang bertuah ! :)

Nara said...

Alhamdulillah, sye menang :) Hihi..
Tengkiu kak nisa.

haifa nadia said...

alhamdulillah..dya menang..thankz ye nisa..adiah taun br..:)

ASR said...

wuwuww :'< ruginya tk join , lain kali kak nisa buat lah giveaway lagi ek , nnti saya join , hihi . and congrates to all winner , hadiah bukan main superb lagi :D

CiMinniy said...

ouh ya ! kak nisa , saya nak minta tolong kepada pemenang hadiah yang disponser oleh saya (Mizz Amni) harap contact saya ye :) Through this email iniamni@yahoo.com . Sebab nak mintak detail . TQ

❀ ERAH ❀ said...

tak pernah menang kalau join contest hadiah gempak...alahai...bilalah nak bertuah ni...

Mama Mirza said...

saya pon tak menang... tapi saya tak masuk.. bukan sbb taknak... tapi follow dah lambat.. anyway tahniah semua... :)

Dalila said...

hai nisa..saya ade tersenarai dalam pemenang shawl satin by Ziera zain..waaw,,x sangka...!!!~

tp during that i got bad fever..n lama dah x bukak blog..then terus final exam..hehe..

what i wanna say here..hepi sGt2...

bukan heppi sbb ape..walaupun saya nye hadiah dah di beri kpd pemenang lain iaitu syaza-syazan.blogspot i xkesah..heheehe.. itu mmg syarat pertandingan..hehhe

n lagi satu i mmg suke follow ur blog n jugak facebook.. i'm such ur big fans!! hehe.. (alamak ter over plak)hehee..

nice new header!!

Just wanna hope u trus rajin menaip..hehe..:D

hope to meet u face to face ;)

Aina Cheerful said...

salam kak nisa...naper hadiah GA blm sampai agi?