Friday, December 30, 2011

SENARAI PEMENANG – The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

 

NEW Giveaway BANNER

 

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang sudi menyertai giveaway yang aku jalankan ni. Mungkin ada sedikit kesulitan dalam proses list kan peserta, tapi saya berharap semua dapat bersabar ye… Dan kini saya dengan rasminya mengumumkan pemenang The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

 

 

Mrs Ladys stylo

1 set branded Bath & Body Care  - 318. nawarahim.blogspot.com

1 beg - 295. cikwaniesikun.blogspot.com

 

 

EDZ

Sepasang Sakura Heels - 649. akuyustieme.blogspot.com

Sepasang Sakura Heels - 301. echaechodboo.blogspot.com

1pcs Korean Lace style shirt - 714. nananadya.blogspot.com

1pcs Polkadot shirt Fida - 383. ilovemyselfforever-nasya.blogspot.com

1pcs Teddy bear t-shirt - 711. chintakamoo.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 429. mihadirawkk.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 490. fieonasky.blogspot.com

1pcs Crumple shirt - 97. mizzamni.blogspot.com

 

 

 

pretty pop

1pcs chiffon dress - 67. farahfantasi.blogspot.com

1pcs chiffon dress - 757. syuhadaaziez97.blogspot.com

1pcs leopard vintage top - 274. nasyabella.blogspot.com

1 pcs of crumple shawls - 450. youmadeitforme.blogspot.com

1 pcs of crumple shawls - 63. izyanstory.blogspot.com

 

 

 

JCS

1 chiffon top - 129. tomatomeyyy.blogspot.com

1 polka dot maxi skirt - 99. gadishlollipopinwonderland.blogspot.com

1 vintage palazzo pants - 221. mascontestgiveaway.blogspot.com

1 satin shawl - 512. onlybudakpurpleshj.blogspot.com

1 inner bawal - 541. sweetsaiyyidahcute.blogspot.com

 

 

 

online hijab

Para pemenang akan memenangi sehelai shawl untuk setiap seorang

 343. invisiblemagictrain.blogspot.com

83. ainacweetcheer.blogspot.com

455. sungnaratory.blogspot.com

84. akudot.blogspot.com

345. ekaiseqa.blogspot.com

 

 

 

firzara

(1 set) Inner neck + printed shirt + chiffon skirt

426. storyofatul.blogspot.com

 

(1 set) plain jojet shawl + plain shirt + lollipop skirt

172. kanak-kanakribena.blogspot.com

 

 

 

bag galore

1pcs Ventillo Candy Bag - 247. haifanadia.blogspot.com

1pcs Turn Buckle Multi Function Bag - 701. kugilapink.blogspot.com

1pcs Nude Nelly Multipurpose Bag in Baby Blue - 339. ducksepet.blogspot.com

 

 

 

hijabook

1 exclusive custom made shawl

315. anakenciksalamat.blogspot.com

 

 

 

wan blur

Topup RM80 - 178. muhammadshafirul.blogspot.com

Topup RM50 - 475. ajeyyrawk.blogspot.com

Topup RM30 - 218. adibsblogsite.blogspot.com

Topup RM10 - 384. www.alamhati.com

Topup RM10 - 126. khairilmazri.blogspot.com

Topup RM10 - 603. ilapchuu-awook.blogspot.com

Topup RM10 - 721. akuqute.blogspot.com

 

 

 

darkbatman

Para pemenang akan memenangi 1 helai tshirt lelaki untuk setiap seorang.

24. asyrafsuleiman.blogspot.com

525. www.nuraizuddin.com

577. ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com

703. johanjuara.blogspot.com

558. ayienbelog.blogspot.com

169. tengku-boyz.blogspot.com

 

 

 

daniel adie

<hadiah baju sleeveless putih terpaksa hold dulu sebab ada masalah yang tidak dapat dielakkan>

Blazer hitam - 398. umartheone.blogspot.com

Jaket Coklat - 328. majirashid.blogspot.com

 

 

 

pretty lens store

Para pemenang akan memenangi 1 pasang The Doll Eye contact lens setiap seorang.

223. tykstyka.blogspot.com

592. ceritamissdee.blogspot.com

358. sipurpleviolet.blogspot.com

 

Para pemenang akan memenangi 1 helai (tudung/shawl/pashmina) setiap seorang.

578. rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com

489. mizznana11.blogspot.com

305. atienabila.blogspot.com

 

 

 

islamio

1 tudung bawal nur islamio

446. ariayana-ariayana.blogspot.com

 

5 pemenang berikut memenangi 1 helai shawl setiap seorang.

144. ceritasuperstar.blogspot.com

206. zaiikulim.blogspot.com

596. ceritahatimia.blogspot.com

516. niesyahida.blogspot.com

456. yanashahren.blogspot.com

 

 

 

madammondoq

Wang tunai RM50

11. akunaziem.blogspot.com

 

 

 

cik nurul pinky

1 set barangan mekap berharga RM50

686. push-me-in-thesky.blogspot.com

 

 

 

luvika

Pemenang memenangi 1pcs fancy felt handmade brooches setiap seorang

235. aiedasyid.blogspot.com

374. dastorymorry.blogspot.com

418. wardahsyaurah.blogspot.com

 

 

 

nurul liyana

Pemenang memenangi 1 helai shawl setiap seorang

26. ciknazblinkblink.blogspot.com

94. berrydomo.blogspot.com

310. melpunyebelog.blogspot.com

 

 

 

FIEYONA

Pemenang memenangi 1 pasang couple tshirt untuk setiap seorang

164. purpleholics-ladyzsara.blogspot.com

71. miezacintayou.blogspot.com

 

Pemenang memenangi 1 handbag

404. yayabelogg.blogspot.com

 

 

 

queen attack

Pemenang memenangi 1 pasang Contact lens setiap seorang

162. loveunst.blogspot.com

37. nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com

675. zuzuzulaikha.blogspot.com

 

 

 

suci shawl

1 set untuk setiap pemenang [1 Shawl + 1 inner cotton + 1 aksesori]

661. fairycadbury.blogspot.com

41. yslgalz213.blogspot.com

 

 

 

cik bulat

1 template - 402. misshdyh.blogspot.com

1 template - 463. fullofblossoms-96.blogspot.com

1 banner - 226. pinyupunyakhutub.blogspot.com

 

 

 

yaya 

16 muffins + small greeting card + fine wrapping (1 pemenang)

336. jaydaughterowns.blogspot.com

 

 

 

batik valley

1 helai dress untuk setiap pemenang  (5 pemenang)

666. unggucake.blogspot.com

262. nurulidareyoushaari.blogspot.com

738. meetthenerd.blogspot.com

570. mirahashime-contestblog.blogspot.com

143. akumizzayda.blogspot.com

 

 

 

yana yassin

1 kerongsang dari Korea - 15. letopkeypad.blogspot.com

1 fridge magnet dari Korea - 740. ainfadhilah-blogger.blogspot.com

1 fridge magnet dari Korea - 712. ohthisismy.blogspot.com

 

 

 

kifah

Topup RM 5 (5 pemenang)

691. pkcikazizdaughter.blogspot.com

724. zalifa97.blogspot.com

103. mybittersweetlife96.blogspot.com

377. hidaya-kecik.blogspot.com

21. joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com

 

 

 

nuura shop

Pemenang telah memenangi sehelai dress

734. lebahcomelterbang.blogspot.com

 

 

 

kedai kiz

1 helai leopard long dress with belt (1 pemenang)

576. ctmurai.blogspot.com

 

 

 

blog cik bunny

Iklan text selama sebulan (2 pemenang)

389. amazingamelda.blogspot.com 

320. nishadiary.blogspot.com

 

 

 

media jer

Topup RM10 (2 pemenang)

482. niahix01.blogspot.com

268. walkstatic.blogspot.com

 

 

 

cik bintang

1 helai shawl (2 pemenang)

543. daricahayahati.blogspot.com

62. thelegendofmerepek.blogspot.com

 

 

 

shawlistaa

1 helai pashmina untuk setiap pemenang (2 pemenang)

468. diellaunly.blogspot.com

415. noyanono.blogspot.com

 

 

 

myravea

1 set untuk setiap pemenang [header + footer + watermark] (2 pemenang)

733. ayuestorystory.blogspot.com

664. apaharusbuat.blogspot.com

 

 

 

pearl closet

Shopping voucher RM15 (5 pemenang)

325. inisayapunyer.blogspot.com

425. missniesastory.blogspot.com

56. kisahcikqurratuainn.blogspot.com

511. abyllastudio.blogspot.com

176. www.thealienoidz.co.cc

 

Shopping voucher RM10  (5 pemenang)

279. shea-shaiful.blogspot.com

64. cycieshukevanilla.blogspot.com

441. mmonsta.blogspot.com

181. eyraofficial.blogspot.com

629. tehaalarh.blogspot.com

 

Shopping voucher RM5 (5 pemenang)

245. edsassin-story.blogspot.com

127. ilovemydimple.blogspot.com

233. hesminenotyours.blogspot.com

277. hannamontelna.blogspot.com

45. auntykecilmenaip.blogspot.com

 

 

 

ziera zain

1 helai satin shawl untuk setiap pemenang (3 pemenang)

680. eiyla-wandalila.blogspot.com

581. intannabilahzaini.blogspot.com

161. misskamalia.blogspot.com

 

 

 

mizz amni

1 set untuk setiap pemenang [Header + watermark + sidebar images and footer] (2 pemenang)

82. najwashukri.blogspot.com

112. diaryzielah.blogspot.com

 

 

 

akulah pak lan

PHILIPS Hair dryer (1 pemenang)

652. tunzhotspot.blogspot.com

 

 

 

innanie

1 set manicure tools untuk setiap pemenang (3 pemenang)

31. searchhydaandclick.blogspot.com

160. hudsonnfi.blogspot.com

567. eiqavandetta.blogspot.com

 

 

EZ lovey craft

1pcs handmade keychain (1 pemenang)

168. nss--suhaida.blogspot.com

 

 

 

TOP REFERRAL

1 unit branded Purse by JUICY COUTURE (1pemenang)

730. faqihahhusni.blogspot.com

 

 

 

NISA KAY

Special prize – Peserta Pertama Giveaway

Penghargaan diberikan kepada peserta yang pertama sekali menyertai giveaway ini walaupun aku publish entry ni pagi-pagi buta.

1. syu90contest.blogspot.com

 

 

Sehelai tudung bawal Delima Aidijuma untuk setiap pemenang
(2 pemenang)

564. www.denganredhaallah.co.cc

442. intanberliangacontest.blogspot.com

 

 

Buku Nota HBO ANIMANIA (2 buah buku nota untuk setiap pemenang)

409. cokiecokie-gadis.blogspot.com

748. biskut-wani.blogspot.com

 

 

The Body Shop WHITE MUSK Body Lotion

253. bicarahaticinta.blogspot.com

 

 

 

P/S : Kalau ada link blog yang tak match dengan nombor dalam senarai peserta, pemenang sebenar adalah berdasarkan link blog.

 

 

NEW Giveaway BANNER

TAHNIAH kepada semua pemenang The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay!!! Kepada pemenang-pemenang di atas, sila ikut arahan seterusnya DI SINI !!

 

 

 

TERIMA KASIH dan TAHNIAH sekali lagi !!!!

Sign PNG NisaKay


114 comments:

  1. alhamdulillah fazz menang..

    thkz kak nisa :p

    ReplyDelete
  2. Tahniah sume !!! huhu. sy memang xpernah bertuah dalam kontest or lucky draw ni . kehkeh

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah izyan menang. hehe thanks kak nisa!

    ReplyDelete
  4. wow ramainya pemenang tapi, dlm banyak-banyak di atas saya takde pon (ade join ke) muahahaha sory kak gurau je malam-malam ni.

    ReplyDelete
  5. thanz nisa..walaupun xmenang hadiah yang di inginkan tapi tetap bersyukur dapat hadiah dari sponser nisa...:)

    409:)

    maceh.maceh.maceh...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah :'D MENANG jugak akhirnye :D :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah :'D MENANG jugak akhirnye :D :D

    ReplyDelete
  8. hi nisa kay..
    kak lily tak memang pun, bukan nasib kak lily :(

    ReplyDelete
  9. congrats semua!takda rezeki lg nk mng giveaway nisa...hehe.....sayangnya,adiah best2:)

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH SEMUA!XDE REZEKI L NOYIS.HUHU.nanti kalau ade winners tak tuntut hadiah nisa cabut la nama lain ye.hehe.^^

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah menang! hehe thanks kak nisa :D

    ReplyDelete
  12. rugi tak join.. time contest tu tengah sibuk dengan exam..huhu

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...ada rezeki akhirnya dari GA nisa..before this tak pnh dpt...kali ni dpt sngt2 happy! Hilang jap stress buat thesis.. ^^

    Btw, naz dah email kan details yg diperlukan :)

    ReplyDelete
  14. alhamdullilah.. tehaa menang! Thanxs Sis Nisa :)

    ReplyDelete
  15. yeayy!!! dapat tshirt!!! thanks nisa!!! :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, ada dlm list.. thanks kepada blog cik Nisa Kay & sponsor2 sekalian! and congrats to all!!!

    (*sudah email cik nisa kay! bama2490)

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang . hana tak menang tp adik pulak rezeki dy ~ wlopon dpt baucher 5 ringgit

    ReplyDelete
  18. haha , belum ada rezeki . btw thanks and congrats to yuols :)

    ReplyDelete
  19. alhamdullilah . menang juga . thanks ouhh nisa :)

    ReplyDelete
  20. onie dah email letopink@yahoo.com :))


    thank you nisa ..

    ReplyDelete
  21. HOHH, congrates bt yg menang. wuuwuu, untung korang, Dayg je tak. XDD haha.

    kak nisa, tq btw bt GA ni, lepas ni rajin2 ler bt GA byk2. mana tahu tuah kat saye. ;D

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.... saya happy gila ni tak tahu nak ckp mcm mana.. huhu.. dapat shawl :D heheee.. thankss ^^

    ReplyDelete
  23. tak join. tu lagi lah sedih dari yang tak mmenang..........

    TAHNIAH! superb! ni giveaway paling superb pernah wujud! :)

    ReplyDelete
  24. yay,,dapat topup sepuluh ringgit..
    leh gayut puas2... :)

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah, saya menang. thank you, Kak Nisa ^^Y

    ReplyDelete
  26. untunggg lerr..eheh.tahniah kpada pemenang..bnykkk tul hadiah

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah menang walaupun cuma voucher je :D thanks kak nisa <3

    ReplyDelete
  28. Hurmm, sedihnya tak menang . Takpe lah, takde rezeki :(

    Tahniah kepada pemenang .....

    ReplyDelete
  29. it's unfair :(
    farah dah bt post and link farah xsenarai pown dalam peserta. n walaupown dah gtau, still x di listkan.hurm.
    i give up :(

    ReplyDelete
  30. @farahd101

    Kalau ada mesti saya dah check penyertaan awak dan masukkan ke dalam senarai peserta.
    Saya pergi blog awak tadi. Ternyata I'm not familiar with your blog or your blog URL at all. Dan saya tak jumpa pun entry penyertaan.

    ReplyDelete
  31. @farahd101

    Okay saya dah tahu awak submit link blog yang mana satu. Untuk pengetahuan awak, pada AWAL-AWAL lagi saya pernah buat pengumuman dalam fan page yang link blog awak tak boleh saya bukak sebab awak PRIVATE kan blog. Saya dah buat pengumuman, tapi nampaknya awak tak keep update dengan pengumuman di fan page dan awak tidak tampil untuk mengubah setting blog awak. Saya announce yang penyertaan awak DITOLAK sebab saya tak boleh check penyertaan awak. Bukan awak aje, ade peserta lain pun begitu. What the point join giveaway or contest kalau blog private? How am I suppose to check penyertaan awak?

    Masa senarai pserta keluar, awak tiba-tiba muncul bagitahu link blog takde.

    Awak komen kat entry ni : http://nisamenaip.blogspot.com/2011/12/pengumuman-untuk-peserta-giveaway-jeng.html

    Saya pergi semula ke link yang awak bagi, but still blog awak PRIVATE.

    Saya dah balas komen awak dan bagitahu kenapa link awak takde kat situ. Sekali lagi awak tak keep update dengan saya dan tak bagi sebarang respon? And now senarai pemenang dah keluar awak cakap saya unfair pulak? Saya dah bagi tempoh masa kat situ.

    Jadi MAAF ye kalau awak rasa tak adil ke apa.. Saya dah lakukan apa yang saya termampu...

    Have a nice day.

    ReplyDelete
  32. Saya tak tersenarai sebagai pemenang pun. Saja nak komen. Hehe. Terima kasih Kak Nisa sbb bagi peluang kat saya join GA ni :D

    ReplyDelete
  33. Tahniah kepada sume pemenang..nampaknye bkn rezeki sy..tp takpe lah..
    Kak Nisa, kalau ade mse n rezeki, wat la GA lg..or contest..hehe :)

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah , saya menang. thankyou, sis Nisa :)

    ReplyDelete
  35. alhamdulillah, saya menang. thankyou, sis Nisa

    ReplyDelete
  36. wah! bestnya tengok orang menang..
    *saya takjoin pun , huhu

    ReplyDelete
  37. fazz dh antar emel..

    fazz_lolipop@yahoo.com

    kalu kak nisa xdapat..nnt bg tau dkt fazz yer...

    ReplyDelete
  38. tahniah semua.. meriah segala hadiah.. rugi xjoin hari tu..

    ReplyDelete
  39. congrats......mira masih belom bertuah dlm apa2 GA or contest ...it's okay
    bukan rezeki mira
    tq kq nisa sbb kasi saya join
    itu pon dah cukop
    luv u :)

    ReplyDelete
  40. Alhamdulillah. i menang :) Thanks Nisa Kay :)

    ReplyDelete
  41. aLHAMDULILLAH SAYA MENang.. saya dah hantar detail..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    TQVM

    ReplyDelete
  42. WAHHH ada juga rezeki menang top up rm5. better than nothing kan? hehehe. thanksss nisa. gempak giler kalau menang top up rm80 O.O hehehe :p

    ReplyDelete
  43. Saya menangis masa dpt tahu yang saya pemenang . Thanks Kak nisa ! Semoga berbahagia dengan Abam Aaron Aziz :D

    ReplyDelete
  44. tahniah kepada semua yang menang hadiah tu.! :D

    ReplyDelete
  45. tahniah pd semua pemenang. yg kalah try next GA. kih kih :)

    ReplyDelete
  46. Emm , tade rezeki :( Congrates korang .

    ReplyDelete
  47. tahniah kpd yg menang.. huhu.. xde rezeki kat cnie..

    ReplyDelete
  48. saya tak ada luck lah..xpe lah.. thanks kak sbb buat GA ni.. tgk org dapat hadiah pun ok..:D

    ReplyDelete
  49. baru tau nape nisa emo kat page. hihi~ sabaq jela ye dear.

    nway, congratez y menang ! aku tak penah2 bertuah. haha

    ReplyDelete
  50. Huhuh. Alhamdulillah. Ada juga rezeki for Top Referral. Huhuhu. Thank Youu :)

    ReplyDelete
  51. alhamdulillah. first time join ga. dah menang. sy dah hantar email sy.

    ReplyDelete
  52. tahniah sume..haha emy da tau emy mmg jrg lucky kalau ade lucky2 draw nie :)

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah..menang the doll eye lens... ^_^

    ReplyDelete
  54. tak bertuah , haha .
    tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. alhamdulillah..
    saya menang..
    tp x reti nk hantar email..
    cmne nie??

    ReplyDelete
  57. tahniah semua :)
    lain kali buat GA lagi kak nisa . tak puas hati ni tak menang . hahahah . joke je :D

    ReplyDelete
  58. xde rezeki lor..

    but congrate kepada y menang :')

    ReplyDelete
  59. thanks kak nisa..kite dah menang..dapat fav gift pulak tu..ni first time masuk giveaway da menang.. thanks sangat2.. XD

    ReplyDelete
  60. Hm, tak menang pun :( Dah lah hadiah banyak ><"

    ReplyDelete
  61. tahniah...saya tak menang apa-apa..:)

    ReplyDelete
  62. Alhamdulillah. Akhirnya menang jugak. Thanks so much Kak Nisa ! Much love <3

    ReplyDelete
  63. tahniah kepada siapa yang menang. saya tak bertuah kali ni. hehehe tapi takpe, dah cuba nasib dah :)

    ReplyDelete
  64. alhamdulillah . saya menang . ada jugak rezeki kali nie . second time menang contest at blogg . hapy sgt2 >_<

    ReplyDelete
  65. btw sys , saya dha anta email at sukamenaip@yahoo.com tuh . first time anta email >_< hope sys dpt email tuh . everything yg sys na dha ada at situh .
    nie saya punye : fatihah_heart@yahoo.com

    *thanxs so muchh !

    ReplyDelete
  66. Woww mule-2 join GA ni dah menang hehe Terima kasih Kak Nisa :* Saya dh hntar email. Harap Kak Nisa terima la ye. Thanks again kak.

    ReplyDelete
  67. kak Nisa... nanti dalam tempoh tarikh nak tutup pemberian maklumat pemenang,kak nisa tolong announce sesape peserta yg belom lagi hantar maklumat yep... saya dah antar dah kat yahoo akak.. tapi nak tau samada dar diconfirm ke belom.. :)) ape2 pon thanks yep kak... saye menang!.. keh3.. :) wasalam.

    ReplyDelete
  68. Due kali woo menang GA Kak Nisa . Sayang Kak Nisa tau <3

    ReplyDelete
  69. THANKS KAK NISAAA :) SANGAT BERBESAR HATI SEBAB MENANG ., ANYWAY , KITA DAH EMAIL AKAK . HARAP HARAP HADIAH DAPAT SAMPAI DENGAN SELAMAT . HEHE .

    ReplyDelete
  70. alright, I'm sorry before cos saya sendiri tak tau yang blog saya private and I didn't know you tulis kat fb page.I haven't been active for sometime.
    anyways, I'm sorry sebab berkasar :) I hope there were no hard feelings :)
    it was clearly my fault.

    ReplyDelete
  71. Alhamdulillah sye menang, thnx kak nisa, err -,- ni first time sye menang GA/Contest ni, sye tk thu lah cmne nk tuntut hadiah ni ..

    ReplyDelete
  72. In order to apologize, fara buat this post untuk Nisa :)

    Hopefully kali nie tak private or else Nisa tak leyh baca post tu

    http://bloomy-day.blogspot.com/2011/12/im-sorry-nisa-kay.html

    ReplyDelete
  73. entry khas untuk akak :)


    http://fairycadbury.blogspot.com/2011/12/pemenang-giveaway-kak-nisa.html

    ReplyDelete
  74. alahai sedihnya xmenang . uhuk . Nisa nanti rajin-rajin la buat lagi yea . Xde rezeki kali nie mane tau lain kali boleh menang ker kan ..:)


    Congratz to all the winner :)

    ReplyDelete
  75. alahhhh. tak de rezeki.

    ReplyDelete
  76. Tak menang :( hm takpe la. takde rezeki kot. Btw tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  77. Alhamdulillah. dah sent detail :)
    nabilamedan@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Yes ! Thanks a lot sis ! Finally , adib menang jugak GA from you .. I love you lahh sis ! :D Nisa Kay the best :DD

    ReplyDelete
  79. UPDATE ENTRY MALAM BUTA. Saya menang GA kak NISA http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/12/alhamdulillah-menang-lagi.html

    ReplyDelete
  80. takde rezeki. :'(
    it's oke, next time cik nisa buat GA lagi ea, i will be join it and Congrat all winnner . ^_^

    ReplyDelete
  81. Kita takde lah kakak cantik :( Sedih ni T_T kalau takde org tuntut hadiah,buat random sekali lagi lepastu letak nama kita okay? Hehe

    ReplyDelete
  82. tak da rezeki.. tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  83. xbrtuah dekat sini. wuu, hmm. tahniah kpada pemenang ^_^

    ReplyDelete
  84. xbrtuah dekat sini. wuu, hmm. tahniah kpada pemenang ^_^

    ReplyDelete
  85. Alhamdulillah saya menang Sakura Heel!!! Thank you Kak Nisa :-) may Allah bless you all the day :D

    ReplyDelete
  86. Alaa.Tak menang.Rasenye bukan rezeki saye kot.Malangnye,hadiah semue best-best.

    ReplyDelete
  87. Alhamdulillah..menang jugak..rezeki saya =)

    p/s:macam tahu2 kuku tak berapa nak cantik..hehehe

    ReplyDelete
  88. Tahniah kepada yang bertuah ! :)

    ReplyDelete
  89. Alhamdulillah, sye menang :) Hihi..
    Tengkiu kak nisa.

    ReplyDelete
  90. alhamdulillah..dya menang..thankz ye nisa..adiah taun br..:)

    ReplyDelete
  91. wuwuww :'< ruginya tk join , lain kali kak nisa buat lah giveaway lagi ek , nnti saya join , hihi . and congrates to all winner , hadiah bukan main superb lagi :D

    ReplyDelete
  92. ouh ya ! kak nisa , saya nak minta tolong kepada pemenang hadiah yang disponser oleh saya (Mizz Amni) harap contact saya ye :) Through this email iniamni@yahoo.com . Sebab nak mintak detail . TQ

    ReplyDelete
  93. tak pernah menang kalau join contest hadiah gempak...alahai...bilalah nak bertuah ni...

    ReplyDelete
  94. saya pon tak menang... tapi saya tak masuk.. bukan sbb taknak... tapi follow dah lambat.. anyway tahniah semua... :)

    ReplyDelete
  95. hai nisa..saya ade tersenarai dalam pemenang shawl satin by Ziera zain..waaw,,x sangka...!!!~

    tp during that i got bad fever..n lama dah x bukak blog..then terus final exam..hehe..

    what i wanna say here..hepi sGt2...

    bukan heppi sbb ape..walaupun saya nye hadiah dah di beri kpd pemenang lain iaitu syaza-syazan.blogspot i xkesah..heheehe.. itu mmg syarat pertandingan..hehhe

    n lagi satu i mmg suke follow ur blog n jugak facebook.. i'm such ur big fans!! hehe.. (alamak ter over plak)hehee..

    nice new header!!

    Just wanna hope u trus rajin menaip..hehe..:D

    hope to meet u face to face ;)

    ReplyDelete
  96. salam kak nisa...naper hadiah GA blm sampai agi?

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay