Wednesday, December 14, 2011

Seharian di Berjaya Times Square!

 

Assalamualaikum..

 

Wahhh nampaknya minggu ni bz bebenor aku! Wuhuhuu adik aku ada di sini so aku agak sibuk nak bawak beliau keluar jalan-jalan, shopping, tengok wayang.. Lepas tu ada event lagi, mengurus online shop lagi… Fuhhh busy meyh! Semalam seharian aku berkampung kat Times Square, atau nama glamour nye ialah TS.

 

 

CIMG8059

Aku dah awal-awal merancang untuk shopping sakan, makan-makan dan tengok movie dengan adik aku, memandangkan rezeki blogging aku murah. Alhamdulillah… Ouhh ni adik aku, Ryn Ameen. Dia memang tak suka pandang kamera kalau aku ambil gambar. Hahaha…

 

 

IMG-20111213-01794

Sorry gambar tak banyak.. Sebab aku dengan adik aku busy tawaf TS dari satu tingkat ke satu tingkat… Lepas tu beli tiket movie Ombak Winduuu. Ehh silap. Ombak Rindu laa…Lepas tu makan kat Subway.. Lepas tu sambung tawaf lagi. Lepas tu bila badan dah lembik, meroyan cari Secret Recipe untuk lepak-lepak minum kat situ..

 

 

380924_290897970948131_100000837917556_749608_897744231_n

Ouhh jangan terkujat lihat gambor Abam Batman kat sini. Jangan ada mulut pepandai kata aku keluor dating dengan beliau. Aku keluar sendiri okay. Kebetulan beliau yang baru balik dari event Samsung, beliau terus turun ke TS untuk membeli belah. So, beliau dengan berbesar hati join sekaki lepak kat Secret Recipe. Hee gambor telah diculik dengan jayanya dari Abam Batman.

 

 

IMG_1053

Sooo.. setelah tawaf Times Square tanpa jemu, ini yang aku bawak balik. New heels! Hahaha aku rasa ketagihan aku terhadap kasut tak boleh dikawal. Ada lagi kasut yang baru pakai sekali dua, dahhh beli yang baru. Hahaha I just cant help myself seeing this cutey heels!

 

 

IMG_1056

And yeahhh I bough two pieces of chiffon oversized blouse! Ouhh I loveee chiffon pieces! And a palazzo pants! Homaiii aku tak pernah lagi try palazzo pants. Semalam aku dah try-try, kawan aku cakap cantikk *kembang hidong* lepas tu kain dia selesa sangat sangat. Hee… Tak sabar nak pakai!

 

 

IMG_1057

And yeahh rezeki yang ada harus dikongsi bersama.. Here I bought something for my sister.. Dah dia minat sangat polka dot, aku belanja beliau baju polka dot dua helai, and a long necklace. Aku larang beliau pilih long necklace yang ade gambar haiwan. Kang lain lak jadinye. Wuwuwuuuu…

 

So pendek kata memang aku sangat-sangat enjoy shopping with my sister Ryn Ameen sebab beliau tidak cerewet, tak banyak soal, just ikut je aku ke mana aku bawak. Hahaha good girl! Lepas ni aku bawak kau ajelah. Heee dan semestinya kepuasan bershopping dapat dicapai! Wohoo. ALHAMDULILLAH… Terima kasih Ya Allah!

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!


59 comments:

  1. hehe, nice photos you got there sis. i love to see and to own such the heels of yours..it seems suit perfectly on you! :))

    ReplyDelete
  2. ada kakak , mcm kak nisa nieh besh la .eyya pegy KL , kakak ajak dok umah je adoiii . pegy TS pun bru 2 jam ajak blik .

    ReplyDelete
  3. awwww!!!!!! cute nye pumps tuuu!!! suke!!!! <3

    ReplyDelete
  4. seronoknya..kenapalah time nisa pergi ts,kita takde..teringin nak jumpa nisa..hehe..anyway,saya nak jemput cik nisa baca segmen abang ben ada nama nisa kat situ..http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/5-blog-wanita-pilihan-ku-2011-by-ben.html
    thank you..

    ReplyDelete
  5. owhhhh comelnya.........nak jgk la....hehe....nk tnya...nisa kay krja apa ek???? mmg model full time ka apa???

    ReplyDelete
  6. Sumpah tergoda dengan heels tuuu!! Giler lawa! :D

    ReplyDelete
  7. Woohooo!!! Shopping sgt best kan??? N'way nice heels u got..cute mcm tuan die.. =)

    ReplyDelete
  8. Rindu nk sopping kat times square...haih kegilaan kasut mmg susah nk kawal geng!

    http://magicchicmakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. pnjam heel bole nisa??bole la..hehe:D

    ReplyDelete
  10. awesome sangat kalau dapat kakak macam kak nisa . haha . sumpah memang sayang gila kat kakak kalau macam kak nisa . :D

    ReplyDelete
  11. wak pon dh lama X pegi timed square jugakkk...,, eeeE wak dateng niii nk komen komennn...,.

    ReplyDelete
  12. wah!! best giler kak nisa shopping. tak nak ajak..hahaha

    ReplyDelete
  13. ngeri pulak tengok tumit kasut tuh,nisa..kalau kene pijak,adoi ranap kaki..mau sebulan tak jalan.hahah

    ReplyDelete
  14. @Cik Bulat

    hehhehe sakan ke?
    belum cukup sakan tu CB :P

    ReplyDelete
  15. @Sabrina

    heheheh cute kann.
    sebab tu nisa terpikattt :D

    ReplyDelete
  16. @hazanis

    hehehe sebab cantik la kite beliii :D

    ReplyDelete
  17. @Jasmin Ibrahim

    ehh tak lah..
    modelling tu freelance aje.bila ade offer nisa pergi la..
    nisa tgh intern sekarang...

    ReplyDelete
  18. @Cik Meeja

    ehhehe yupp!!
    shopping mmg sgt seronok! heheh
    hehehe thankss :D

    ReplyDelete
  19. @miss Fyqa

    heee cantikkan?
    sbb cantik la kite terus belii :D

    ReplyDelete
  20. @zeybubumoshiiyui

    hahaha awesome ape ke benda nye...
    nisa ni garang sangat sangat tauuu :P

    ReplyDelete
  21. @Wak Gelas™

    selamat datang ke blog picisan saya wak...:)
    thanks sudi komennn :D

    ReplyDelete
  22. mari baca kisah farah dan my bff. doakan persahabatan kami kekal selamanya.

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tips-menghadapi-kawan-baik-yang.html

    =)

    ReplyDelete
  23. wah bestnya dpt shopping, kasut tu omeyyy! :D

    ReplyDelete
  24. asek kat temerloh je...sesekali ke kl plok ye dok..hihihi

    ReplyDelete
  25. hye kak nisa.. love your style laah.. :) feewwiitt..

    ReplyDelete
  26. kak nisa.. love your style lahh.. feewwiitt.. :)

    ReplyDelete
  27. Rindu Times Square. dah jadi tmpat singgahan, lepas tension-an, lepak-lepakan..... haihh.... rindu pakcik jage taxi cup0n. ewahhh... haha

    ReplyDelete
  28. kasut tu !walahhhhh,macam barbie doolllllllll ,hehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay