Saturday, December 24, 2011

Perkara-perkara membahagiakan…

 

Assalamualaikum dan selamat malam semua..

 

Dah melepasi tengah malam pun, dan aku masih nak update blog. Alhamdulillah malam ni malam murah rezeki untuk aku. Alhamdulillah sekali lagi, syukur di atas nikmat kurniaan Allah SWT. So… apa yang membahagiakan tu???

 

IMG_8422

Dinner at Pizza Hut! Yeahhh!! Dah lama kot tak makan kat Pizza Hut! Well, kalau ke Pizza Hut aku jarang order pizza, sebab pizza buat aku cepat kenyang walaupun baru makan satu slice. So, I ordered pasta. I love pasta!

 

 

IMG_8449

Spaghetti Primavera. Yummy~ Love it very much! But frankly speaking, it taste better with penne though.

 

IMG_8457

Strawberry Rave Yoghurt Smoothies! I’m totally in love with smoothies at Pizza Hut! Satu lagi smoothies perisa mango, memang aku suka sangat sangat sangat!!

 

 

IMG_8462

Dan ini adalah kegembiraan dan kebahagiaan kedua. Hohoho!! Nampak tak nama penghantar bungkusan ini? Hooo mesti ramai yang dah dapat agak apakah isi parcel ini kan?

 

IMG_8466

YEAHHHH hadiah giveaway dari Irine Nadia akhirnya selamat sampai! Alhamdulillah sekali lagi.. Hehehe aku tak expect this parcel will arrive early, sebab aku tahu Irine Nadia mesti busy hehe. Thank you so much dear!

 

Ouhhh yea, aku akan mula menggunakan produk ni Isnin depan lah… senang aku nak kira berapa hari aku pakai produk ni. Diharap produk ini memberi kesan positif terhadap kulit aku ye. Hohohooo~

 

 

Capture

Dan ini perkara menggembirakan dan sangat sangat membahagiakan! Hohoo… Akhirnya pengumuman rasmi para pemenang contest QOMA’s Next Top Model telah dikeluarkan di fan page QOMA's Boutique. Alhamdulillah… Rezeki berpihak kepada aku, aku telah memenangi tempat ketiga!

 

Terima kasih kepada semua yang beri sokongan padu dan mengundi gambar aku. Mesti ada yang pertikaikan, kenapa aku menang nombor 3 sedangkan ada orang lain mendapat undian yang lebih tinggi? Diingatkan ye bahawa gambar-gambar turut diadili oleh juri-juri PROFESIONAL.

 

Okay.. itu sahaja kisah tengah malam ni. Alhamdulillah syukur kepadanya… Malam ini malam murah rezeki.. Semoga dilimpahkan rezeki yang berkat dariNYA untuk hari yang mendatang.

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!


43 comments:

  1. tahniah..nisa sentiase bermurah rezeki :) alhamdulillah :p

    ReplyDelete
  2. tahniah! hrp2 dpt tempias rejeki awk. hehe!

    ReplyDelete
  3. wahmenarik.. nice entry. salam kenal.. free2, jmput singgah blog picisan saya. jmput bc entri BERETEMU MAYA ATAU NYATA?

    ReplyDelete
  4. congrats nisa:) mmg chantek pun gambar tu..hehe....selamat berstudio shoot^-^

    ReplyDelete
  5. congrates...untunglah byk brg dsponsor :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak nisa , alhamdulillah >.<

    ReplyDelete
  7. nisa, nanti kalau da ade kesan dari produk tu review kt blog yea. nak try tapi takut =)

    ReplyDelete
  8. congratss..:).. bila la sy pulak yg bertuah ni ek..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah..sila belanja saya makan..hik3...

    ReplyDelete
  10. Aww Nisa lucky! Tahniah! :)

    Btw Nisa, Ain baru bukak online shop jual branded & designer items all the way from England (Ain tinggal di England), check it out here! :) Barang semua agak pricey but they're all VERY GOOD QUALITY! Currently tengah having winter sales kat sini! Thank you Nisa! :)

    ReplyDelete
  11. rezeki melimpah ruah..alhamdulillah :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay