Saturday, December 24, 2011

Perkara-perkara membahagiakan…

 

Assalamualaikum dan selamat malam semua..

 

Dah melepasi tengah malam pun, dan aku masih nak update blog. Alhamdulillah malam ni malam murah rezeki untuk aku. Alhamdulillah sekali lagi, syukur di atas nikmat kurniaan Allah SWT. So… apa yang membahagiakan tu???

 

IMG_8422

Dinner at Pizza Hut! Yeahhh!! Dah lama kot tak makan kat Pizza Hut! Well, kalau ke Pizza Hut aku jarang order pizza, sebab pizza buat aku cepat kenyang walaupun baru makan satu slice. So, I ordered pasta. I love pasta!

 

 

IMG_8449

Spaghetti Primavera. Yummy~ Love it very much! But frankly speaking, it taste better with penne though.

 

IMG_8457

Strawberry Rave Yoghurt Smoothies! I’m totally in love with smoothies at Pizza Hut! Satu lagi smoothies perisa mango, memang aku suka sangat sangat sangat!!

 

 

IMG_8462

Dan ini adalah kegembiraan dan kebahagiaan kedua. Hohoho!! Nampak tak nama penghantar bungkusan ini? Hooo mesti ramai yang dah dapat agak apakah isi parcel ini kan?

 

IMG_8466

YEAHHHH hadiah giveaway dari Irine Nadia akhirnya selamat sampai! Alhamdulillah sekali lagi.. Hehehe aku tak expect this parcel will arrive early, sebab aku tahu Irine Nadia mesti busy hehe. Thank you so much dear!

 

Ouhhh yea, aku akan mula menggunakan produk ni Isnin depan lah… senang aku nak kira berapa hari aku pakai produk ni. Diharap produk ini memberi kesan positif terhadap kulit aku ye. Hohohooo~

 

 

Capture

Dan ini perkara menggembirakan dan sangat sangat membahagiakan! Hohoo… Akhirnya pengumuman rasmi para pemenang contest QOMA’s Next Top Model telah dikeluarkan di fan page QOMA's Boutique. Alhamdulillah… Rezeki berpihak kepada aku, aku telah memenangi tempat ketiga!

 

Terima kasih kepada semua yang beri sokongan padu dan mengundi gambar aku. Mesti ada yang pertikaikan, kenapa aku menang nombor 3 sedangkan ada orang lain mendapat undian yang lebih tinggi? Diingatkan ye bahawa gambar-gambar turut diadili oleh juri-juri PROFESIONAL.

 

Okay.. itu sahaja kisah tengah malam ni. Alhamdulillah syukur kepadanya… Malam ini malam murah rezeki.. Semoga dilimpahkan rezeki yang berkat dariNYA untuk hari yang mendatang.

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!

43 comments :

Mieya Atiera said...

tahniah sis :)

Zainal Zuhry said...

tahniah dear.. love u muchh. :D

Lady Shana Sweet said...

wa... tahniah nisa!!! gambateh! huhu

nananoha said...

congrats nisa :p

Kaori Hidayah ♥ said...

tahniah akk.:)

syafiqah izzati said...

tahniah kak nisa :)

ila said...

slmt malam.tahniah kk nisa

nia marlissa said...

tahniah kak nisa :)

emy zulaiha said...

tahniah..nisa sentiase bermurah rezeki :) alhamdulillah :p

blog-tips-kurus said...

tahniah! hrp2 dpt tempias rejeki awk. hehe!

محمد رازيق said...

wahmenarik.. nice entry. salam kenal.. free2, jmput singgah blog picisan saya. jmput bc entri BERETEMU MAYA ATAU NYATA?

nanakimie said...

congrats nisa:) mmg chantek pun gambar tu..hehe....selamat berstudio shoot^-^

CekbOlat-bOlat said...

untunglah ! hakhak..

deqnoor said...

congrats.. :)

sYiRa LoKMaN said...

tahniah kaka cantik !! ^_^

SiBudakKurus said...

congrates...untunglah byk brg dsponsor :-)

.rENEx. said...

congratz menang :)

cikpia said...

congratulations!!!

yuniey said...

tahniah kak nisa , alhamdulillah >.<

zielah's blog here..!! said...

tahniah ye kak nisa..
bestnye..

♛ Azie Azra ♛ said...

nisa, nanti kalau da ade kesan dari produk tu review kt blog yea. nak try tapi takut =)

♛ Dea Arematt ♛ said...

congratss..:).. bila la sy pulak yg bertuah ni ek..:)

WANiE@WaN said...

bestnyer!! congrate akak.. ^__^

Eyriqazz said...

tahniah..sila belanja saya makan..hik3...

zeybubumoshiiyui said...

tahniah2 .

narjihahmuslim said...

tahniah kak nisa :)

eyka ka kecil said...

taniah kak nisa . .

Ain SSB said...

Aww Nisa lucky! Tahniah! :)

Btw Nisa, Ain baru bukak online shop jual branded & designer items all the way from England (Ain tinggal di England), check it out here! :) Barang semua agak pricey but they're all VERY GOOD QUALITY! Currently tengah having winter sales kat sini! Thank you Nisa! :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congratezz nisa..

nasha sanza said...

tahniah nisa..

Sh.Aida said...

rezeki melimpah ruah..alhamdulillah :)

Cik Anis said...

tahniah nisa

onie said...

oyeahhhhhh,tahniah nisa :)

Umar Kadir said...

congrats!!

ainasuhana said...

tahniah..!! hehe

Izzah | zulkifli said...

congrats sis nisa.. =)

u.m.i.e said...

Congratulation Nisa :)

ADEEYA said...

Tahniah Nisa :D

Nurul ain said...

congrate nisa :)

NadyaBubble said...

tahniah kak :D

m0sHiE~ said...

untung laa~~

izzatiizzulikhwan said...

congrats dear! :)

AmirahSM said...

tahniah dik =))