Monday, December 12, 2011

Penyertaan The Ultimate Year End Giveaway DITUTUP!

 

Assalamualaikum dan selamat malam semua…

 

NEW Giveaway BANNER

 

Dengan rasminya, aku mengumumkan penyertaan untuk The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay DITUTUP. Beberapa hari yang lepas aku dah membuat ura-ura ingin menutup giveaway ini lebih awal. Ini adalah kerana penyertaan yang telah melebihi 700 dalam seminggu. Sebenarnya aku target dalam 500 penyertaan aje..

 

Aku decide nak tutup awal sebab hadiah ada dalam lingkungan seratus unit sahaja. So kalau ramai sangat yang join, nanti ramai sangat yang kecewa kalau tak menang. Harap maaf ye semua… Doakanlah pada masa akan datang, akan ada lagi giveaway besar-besaran daripada aku.

 

  • Senarai peserta akan aku keluarkan pada hari Sabtu ini (17 Disember 2011).
  • Pemenang akan diumumkan pada 31 DISEMBER 2011.

 

P/S: Ada banyak blog yang aku TAK BOLEH komen sebab blog aku tengah ada prob sampai tak boleh nak drop komen. Hanya sebilangan blog aje yang aku boleh komen. So sila tunggu SENARAI PESERTA keluar dan masa tu baru check link korang ye. Jangan send link korang berkali-kali utk suruh aku check okayyy!

 

 

 

TERIMA KASIH.

NEW sign NISA

64 comments :

nurul amirah said...

akq kita punya penyertaan ada ?
http://cikmirabee.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway.html
x sabar ni

Cytah Lovicry said...

memang mendapat sambutan GA nie..

Ieka Luvika said...

wah! Goodluck semua :)
for Nisa, big congrats dearie ^^

zeybubumoshiiyui said...

ya Allah , harap saya salah seorang daripadanya (:

cheqwa said...

hihihi.naseb baik dah join ^_^

Emingg Meoww ♥ said...

awal nya tutup :O
hope saya salah seorang :)

rAyHan_eLLyaNi said...

yup...yanie rasa pun ptt mcm tu..
tkt ramai sgt nnti terlalu berharap kan..
but u like really cool dear...
supposely kne estimate brp je bole join contest nie..hehehe...
bru la diorg xserbu habis-habisan rite....
so kite ramai2 la tunggu senarai peserta yea....

❀ ERAH ❀ said...

nak kena update lagi la kat sidebar ni...GA gempak...lagi2 hadiah gempak...mesti semua suka....siapa tak nak hadiah free....hehehh..

Eiqa Lyka Vandetta said...

harap sangat saya menang..harap je lah..hehehe ^^

reynny said...

adiah best-2 lol akak.. mestila ramai gila join.. huhuhu.. anticipating for ur next GA/contest!

khalila said...

dah tutup?? means... kene update dlm entry penyertaan la ni.

Eyfa Zalifa said...

hope sangat zalifa salah seorang daripada tu..memang nak sangat samapi 2 jam buat entry..padahal tak bagus pun..apa pun,i wish i menag ..anything pun jadi..huhuhu..:)apapun sis,thnx buat GA..made me excited sangat n happy:)

Pateh Adnan said...

wokey! ;) naseb baek sempat join. piuhh!

nur amalina athman said...

tak smpat join..:(

nasha sanza said...

kejayaan besar bagi nisa..hehe..best nisa dah publish saya punya..thank you so much...

//fatin.farhana said...

harap2 dapat sebab tergini sangat nak hadiah dia tu . :)

Dekcik said...

ok lisa..dekcik join harap lah dapat hadiah 2..huhu

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

perghh! gempak gila... ramai nya yang join.

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Awalnya tutup , but lagi best tutup awal tak payah nak tertunggu tau siapa menang hihi . excitednya :)

Nisha Shaheera said...

Kak. Kenapa saya try tengok kat entry contest tu, takde link yg saya antar eh? Saya kan dah antar.
http://nishadiary.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Anonymous said...

Harap2 saya dapat :D

shera haifa said...

owh dh ttp,. nsb baik join awl2 kalau tak mmg melepas laa..

harap ada laa rezeki sy..

Nisa Kay said...

@nurul amirah

url u dah ade dalam list peserta. dont worry k..

Nisa Kay said...

@Cytah Lovicry

hehehe tu lah.. tak sangka lak..

Nisa Kay said...

@Ieka Luvika

thanks u so much yunk!

Nisa Kay said...

@zeybubumoshiiyui

insyaAllah..
nanti senarai peserta keluar you check ye..

Nisa Kay said...

@cheqwa

hehehe
nasib baikk..
:)

Nisa Kay said...

@rAyHan_eLLyaNi

thank u..
yupp kita tggu senarainya...

Nisa Kay said...

@❀ ERAH ❀

hehehe yup2..
:)

Nisa Kay said...

@Eiqa Lyka Vandetta

insyaAllah kalau rezeki tak ke mana kan?

Nisa Kay said...

@reynny

insyaAllah..
thank u :)

Nisa Kay said...

@khalila

yup2..
update sekali senarai sponsornya kalau rajin :P

Nisa Kay said...

@Eyfa Zalifa

insyaAllah... kalau rezeki tak ke mana kan..
good luck :)

Nisa Kay said...

@Pateh Adnan

hehehe bagus2...

Nisa Kay said...

@nur amalina athman

ouhhh kenapa x sempat lak.

Nisa Kay said...

@nasha sanza

most welcome and goodluck :)

Nisa Kay said...

@//fatin.farhana

insyaAllah... goodluck ye :)

Nisa Kay said...

@Dekcik

errr...
nama saya Nisa la.. not Lisa..

btw goodluck..

Nisa Kay said...

@CynthiaShin 欣倪♥

tutup awal sebab banyak sgt penyertaan..

Nisa Kay said...

@Nisha Shaheera

link u dah ade lah. i dah check.

Nisa Kay said...

@Anonymous

insyaAllah...
goodluck.

Nisa Kay said...

@shera haifa

kalau rezeki mesti dpt nye tu..
goodluck..

Nur Hany Syazwanee Musa said...

http://storymorywane.blogspot.com/2011/12/join-contest-jom-sponsor-kepada-ga-ini.html

kak nisa , saya punya url ada tak ? heh :)

mynameismy said...

@nisa

kenapa penyertaan My takde diruangan komen? belum publish ke? My dah url haritu 7hb di entry ini:

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Joel Leslie said...

moga-moga ada rezeki. Ameeennn. Kalau ada rezeki memenangi hadiah yg disponsor adie, memang bersyukur to the max! Amen Amen Amen! :)

Ain SSB said...

Nisa! Ya Allah, Ain lupa la Nisa...Ain check komen2 kat entri contest tu...Ain terlupa nak hantar Ain punya url entri Ain...OMG!

http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

padahal dah buat 8/12/11 hari tu!!! Camne ni? Bole diterima ke? T____T

Jasmin Ibrahim said...

blog sy pun nisa kay xdtg pun.....huhuhu... :-(

Kaori Hidayah ♥ said...

akq, kte punyer ade takk? :)

http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Nurul dot..dot..dot said...

laa...da tutup ke..nurul jarang online lately..dah terlepas nak join =(

azlinah azlan said...

woaaa awalnya tutup. harap2 sya slh seorg. insyaAllah :)

Miss Nadya said...

uish..tak sabar seyh..:)

Joe_Hans said...

untungnye kalau menang...hahahhaa

nurul amirah said...

sayang akq lebih
twrima kasih bebenyak
lps ni hope menang pulak

nurul amirah said...

sayang akq lebih
twrima kasih bebenyak
lps ni hope menang pulak

beLLa said...

wahh byk btol kan penyertaan. yunk, kte cek my komen kat entry penyertaan tu takde pon? knape ye? soo kena tgu listname peserta la eh?

SyiraSara said...

nisa kay terbaik lah!! hidup org pahang!!

Hamizah :D said...

Hope saya dapat . amin ;))

u.m.i.e said...

wah x sabarnya !.. gudluck Nisa :)

Sweet-syaza said...

Kita ade tak?xoxosyaza.blogspot.com

sya mimie zeme said...

lme nye nk tggu 31/12...
hehe...
cik nisa check slow ye...hehe

Nurul Ezatee Bieber said...

Wah,gudlak yer ! mmng bnyk penyertaan.smpai 800 lebih,mmng pent tu..

sunshineaifa:) said...

kakak,nak join,sobs :'(

sunshineaifa:) said...

kakak,nak join,sobs :'(

Ash Kyouhei said...

haha , tak sempat join , padam muka T_____T