Monday, December 12, 2011

Penyertaan The Ultimate Year End Giveaway DITUTUP!

 

Assalamualaikum dan selamat malam semua…

 

NEW Giveaway BANNER

 

Dengan rasminya, aku mengumumkan penyertaan untuk The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay DITUTUP. Beberapa hari yang lepas aku dah membuat ura-ura ingin menutup giveaway ini lebih awal. Ini adalah kerana penyertaan yang telah melebihi 700 dalam seminggu. Sebenarnya aku target dalam 500 penyertaan aje..

 

Aku decide nak tutup awal sebab hadiah ada dalam lingkungan seratus unit sahaja. So kalau ramai sangat yang join, nanti ramai sangat yang kecewa kalau tak menang. Harap maaf ye semua… Doakanlah pada masa akan datang, akan ada lagi giveaway besar-besaran daripada aku.

 

  • Senarai peserta akan aku keluarkan pada hari Sabtu ini (17 Disember 2011).
  • Pemenang akan diumumkan pada 31 DISEMBER 2011.

 

P/S: Ada banyak blog yang aku TAK BOLEH komen sebab blog aku tengah ada prob sampai tak boleh nak drop komen. Hanya sebilangan blog aje yang aku boleh komen. So sila tunggu SENARAI PESERTA keluar dan masa tu baru check link korang ye. Jangan send link korang berkali-kali utk suruh aku check okayyy!

 

 

 

TERIMA KASIH.

NEW sign NISA


64 comments:

  1. akq kita punya penyertaan ada ?
    http://cikmirabee.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway.html
    x sabar ni

    ReplyDelete
  2. wah! Goodluck semua :)
    for Nisa, big congrats dearie ^^

    ReplyDelete
  3. ya Allah , harap saya salah seorang daripadanya (:

    ReplyDelete
  4. awal nya tutup :O
    hope saya salah seorang :)

    ReplyDelete
  5. yup...yanie rasa pun ptt mcm tu..
    tkt ramai sgt nnti terlalu berharap kan..
    but u like really cool dear...
    supposely kne estimate brp je bole join contest nie..hehehe...
    bru la diorg xserbu habis-habisan rite....
    so kite ramai2 la tunggu senarai peserta yea....

    ReplyDelete
  6. nak kena update lagi la kat sidebar ni...GA gempak...lagi2 hadiah gempak...mesti semua suka....siapa tak nak hadiah free....hehehh..

    ReplyDelete
  7. harap sangat saya menang..harap je lah..hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. adiah best-2 lol akak.. mestila ramai gila join.. huhuhu.. anticipating for ur next GA/contest!

    ReplyDelete
  9. dah tutup?? means... kene update dlm entry penyertaan la ni.

    ReplyDelete
  10. hope sangat zalifa salah seorang daripada tu..memang nak sangat samapi 2 jam buat entry..padahal tak bagus pun..apa pun,i wish i menag ..anything pun jadi..huhuhu..:)apapun sis,thnx buat GA..made me excited sangat n happy:)

    ReplyDelete
  11. wokey! ;) naseb baek sempat join. piuhh!

    ReplyDelete
  12. kejayaan besar bagi nisa..hehe..best nisa dah publish saya punya..thank you so much...

    ReplyDelete
  13. harap2 dapat sebab tergini sangat nak hadiah dia tu . :)

    ReplyDelete
  14. ok lisa..dekcik join harap lah dapat hadiah 2..huhu

    ReplyDelete
  15. Awalnya tutup , but lagi best tutup awal tak payah nak tertunggu tau siapa menang hihi . excitednya :)

    ReplyDelete
  16. Kak. Kenapa saya try tengok kat entry contest tu, takde link yg saya antar eh? Saya kan dah antar.
    http://nishadiary.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    ReplyDelete
  17. Harap2 saya dapat :D

    ReplyDelete
  18. owh dh ttp,. nsb baik join awl2 kalau tak mmg melepas laa..

    harap ada laa rezeki sy..

    ReplyDelete
  19. @nurul amirah

    url u dah ade dalam list peserta. dont worry k..

    ReplyDelete
  20. @zeybubumoshiiyui

    insyaAllah..
    nanti senarai peserta keluar you check ye..

    ReplyDelete
  21. @khalila

    yup2..
    update sekali senarai sponsornya kalau rajin :P

    ReplyDelete
  22. @Eyfa Zalifa

    insyaAllah... kalau rezeki tak ke mana kan..
    good luck :)

    ReplyDelete
  23. @Dekcik

    errr...
    nama saya Nisa la.. not Lisa..

    btw goodluck..

    ReplyDelete
  24. @shera haifa

    kalau rezeki mesti dpt nye tu..
    goodluck..

    ReplyDelete
  25. http://storymorywane.blogspot.com/2011/12/join-contest-jom-sponsor-kepada-ga-ini.html

    kak nisa , saya punya url ada tak ? heh :)

    ReplyDelete
  26. @nisa

    kenapa penyertaan My takde diruangan komen? belum publish ke? My dah url haritu 7hb di entry ini:

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    ReplyDelete
  27. moga-moga ada rezeki. Ameeennn. Kalau ada rezeki memenangi hadiah yg disponsor adie, memang bersyukur to the max! Amen Amen Amen! :)

    ReplyDelete
  28. Nisa! Ya Allah, Ain lupa la Nisa...Ain check komen2 kat entri contest tu...Ain terlupa nak hantar Ain punya url entri Ain...OMG!

    http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    padahal dah buat 8/12/11 hari tu!!! Camne ni? Bole diterima ke? T____T

    ReplyDelete
  29. blog sy pun nisa kay xdtg pun.....huhuhu... :-(

    ReplyDelete
  30. akq, kte punyer ade takk? :)

    http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    ReplyDelete
  31. laa...da tutup ke..nurul jarang online lately..dah terlepas nak join =(

    ReplyDelete
  32. woaaa awalnya tutup. harap2 sya slh seorg. insyaAllah :)

    ReplyDelete
  33. untungnye kalau menang...hahahhaa

    ReplyDelete
  34. sayang akq lebih
    twrima kasih bebenyak
    lps ni hope menang pulak

    ReplyDelete
  35. sayang akq lebih
    twrima kasih bebenyak
    lps ni hope menang pulak

    ReplyDelete
  36. wahh byk btol kan penyertaan. yunk, kte cek my komen kat entry penyertaan tu takde pon? knape ye? soo kena tgu listname peserta la eh?

    ReplyDelete
  37. nisa kay terbaik lah!! hidup org pahang!!

    ReplyDelete
  38. wah x sabarnya !.. gudluck Nisa :)

    ReplyDelete
  39. Kita ade tak?xoxosyaza.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. lme nye nk tggu 31/12...
    hehe...
    cik nisa check slow ye...hehe

    ReplyDelete
  41. Wah,gudlak yer ! mmng bnyk penyertaan.smpai 800 lebih,mmng pent tu..

    ReplyDelete
  42. haha , tak sempat join , padam muka T_____T

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay