Friday, December 23, 2011

Pengumuman untuk peserta giveaway.. Jeng jeng jeng…

 

Assalamualaikum semua…

 

Mesti semua peserta THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY by NISA KAY tak sabar-sabar nak tahu siapa yang bertuah memenangi hadiah-hadiah yang best dari para sponsor kan??? Tapi sebelum tu…. aku ada kejutan untuk korang… Jeng jeng jenggg…

 

IMG_8268

SPECIAL PRIZE!!

 

Hadiah ni ditaja oleh aku. Kekekekee… Aku nak bagi hadiah ni kat peserta yang bertuah dan yang aku hargai.Wahhh siapakah peserta bertuah itu ye??? Seperti yang korang tengok dalam gambar, hadiah tersebut terdiri daripada :

  • Maybelline Clear Smooth All-In-One Cake Powder
  • Maybelline Angel Lip Gloss
  • Maybelline Color Sensational Lipstick
  • PETIT BIJOU Cotton Snow Body Moisture Body Lotion by ETUDE HOUSE

 

 

IMG_8781

4 buah buku nota HBO ANIMANIA untuk dua orang pemenang. Seorang pemenang akan memenangi dua buah buku nota di atas.

 

 

IMG_8785

The Body Shop WHITE MUSK Body Lotion.

 

 

cats

Dan ouh… selain itu, aku nak tambah dua helai tudung Bawal Delima (sehelai warna biru seperti dalam gambar, sehelai warna hitam) dari Aidijuma ke dalam senarai hadiah giveaway, menjadikan jumlah keseluruhan hadiah ialah 131. So kepada semua peserta harap bersabar ye…

 

Lagi satu, kalau sampai hujung minggu ni dah takde pembetulan ke atas senarai peserta, kemungkinan besar aku akan awalkan pengumuman pemenang giveaway.. Jadi berdoalah banyak-banyak supaya segalanya berjalan lancar ye.. Terima kasih kerana BERSABAR.

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!


52 comments:

  1. hoyeahhh..mintak2 bertuah dapat aidijuma ke..hek3

    ReplyDelete
  2. Amin :) Btw, hadiah dia bestlaaa. HEHE ^^ Hope saya menang.

    ReplyDelete
  3. Fuyoo! bestnye hadiah tuh,, harap2 saya menang.. hehe.. okay, kak nisa, saya akan sabar,, ^_^

    ReplyDelete
  4. WAAAh , bestnyer !
    hopefully that i'm THE LUCKY ONE . huhu.
    Peace (n_n)

    ReplyDelete
  5. awesome ! ingatkan tiket percutian ;D hahaha .

    ReplyDelete
  6. banyak nya hadiahhhh .
    ohsemmmmm .

    # rezeki siapa la tuh .

    ReplyDelete
  7. x sbrnya nak tahu!!!!huhuhuh!:) ww!byknyer hadiah dh ek but kita mana bertuah:)insyaAllah ada rezeki,adalah tu:)ameeeennn

    ReplyDelete
  8. wah, tak sabarnya nak tunggu senarai pemenang !

    ReplyDelete
  9. sobss..sobss...
    hope cik nisa da judge blog saya b4 nie..coz blog sy skrg da kena spam..then da xbole nk bkk....

    hopefully cik nisa da judge b4 nie...
    kalau x...mmg xde rezeki la saya..
    da la blog jadi cmni...
    sedih gilerr.....

    ReplyDelete
  10. wahh beznye..mkin rmai a pmenang..hdiah tmbhan pown hbat2..

    ReplyDelete
  11. wahh beznye..mkin rmai a pmenang..hdiah tmbhan pown hbat2..

    ReplyDelete
  12. owh..pwh..owh.. moga ada rezeki saya dalam 128 tu..amin
    ;)

    ReplyDelete
  13. hehe, siapalah yang bertuah tu ^___^

    ReplyDelete
  14. Siapa lahh pserta betuah itu kannn ? :) phewww ~ gementar HIHI

    ReplyDelete
  15. Ya Allah Ya tuhanku. Berikanlah rezeki kepada hambamu ini Ya Allah :D

    ReplyDelete
  16. xsabao nk tengok pemenangnyerr..weeeee~~

    ReplyDelete
  17. walamakkkkkkk,hadiah seriously seronok gila ! :))

    ReplyDelete
  18. menarik sangat :) moga-moga tiada masalah lagi. Ameeenn :)

    ReplyDelete
  19. mudah2an ada rezeki untuk mama tunz

    ReplyDelete
  20. Fuhh, ingatkan tadi dah nak umumkan pemenang. Nervous je baca dari atas. hahaha. Btw, mintak mintaklah saya diantara yang bertuah. Amin. ;)

    ReplyDelete
  21. Wah wah , beruntungnya sapa jadi peserta yang bertuah lagi dihargai tu :'D

    ReplyDelete
  22. tak sabar ouhh nak tgu pengumuman. bagilahkan ade rejki. ^^

    ReplyDelete
  23. waawww..... nak pengsan tgk semua hadiah. ni ada tambahan lagi..... ^_^ murah rezeki nisa

    ReplyDelete
  24. wahh hebatnye hadiah dyyyeee...doakan saya supaya murah rezeki dapat hadiah dr kak nisa eh ehe.:)

    ReplyDelete
  25. hoyahhh..umum cpt2.. xsbar..^^

    ReplyDelete
  26. Yeay yeay !
    Baiknya semua sponsor .
    harap harap dapat menang .
    Thanks Kak Nisa Kay (:

    ReplyDelete
  27. bgs la k'nisa , promote lgi sponsor hebat (:

    ReplyDelete
  28. nisa, link farah xdew dalam senarai
    :(

    bloomy-day.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. mcm xle tido plak bile bace n3 yg ni
    hahaha

    dapdupdapdup jantong gue
    =.="

    ReplyDelete
  30. @farahd101

    Dari awal lagi saya dah announce kat fan page yang penyertaan awak DITOLAK sebab blog private, saya tak boleh check entry awak.

    TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  31. harap sgt2 menang,Ya Allah moga rezekiku ada di GA nie :)

    ReplyDelete
  32. Wah,,banyaknyer hadiah..
    penyertaan saye ade ke kak nisa??

    ReplyDelete
  33. www..dh tergedik2 nk tau ni haii...

    *smbil tadah tgn berdoa..

    ReplyDelete
  34. oyeh...moga2 bertuah dan dpt gak merasa menagn GA...hehehe
    xsabar nk tau pemenang....

    ReplyDelete
  35. waahh.. makin bertambah laa hadiah. mintak2 menang GA nie.. :)

    ReplyDelete
  36. wah bestnye !.. harap2 la ada chnace nak menang .. :) hehe

    ReplyDelete
  37. semoga saya yang bertuah :D amiin ;)

    ReplyDelete
  38. woahh , awesome ! :')
    hopefully i'm the lucky one .
    ohyeahh . ahahax .

    ReplyDelete
  39. wah mmg hadiah2 dari GA kak Nisa bombastik la ! meletoop! haha

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay