Friday, December 23, 2011

Pengumuman untuk peserta giveaway.. Jeng jeng jeng…

 

Assalamualaikum semua…

 

Mesti semua peserta THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY by NISA KAY tak sabar-sabar nak tahu siapa yang bertuah memenangi hadiah-hadiah yang best dari para sponsor kan??? Tapi sebelum tu…. aku ada kejutan untuk korang… Jeng jeng jenggg…

 

IMG_8268

SPECIAL PRIZE!!

 

Hadiah ni ditaja oleh aku. Kekekekee… Aku nak bagi hadiah ni kat peserta yang bertuah dan yang aku hargai.Wahhh siapakah peserta bertuah itu ye??? Seperti yang korang tengok dalam gambar, hadiah tersebut terdiri daripada :

  • Maybelline Clear Smooth All-In-One Cake Powder
  • Maybelline Angel Lip Gloss
  • Maybelline Color Sensational Lipstick
  • PETIT BIJOU Cotton Snow Body Moisture Body Lotion by ETUDE HOUSE

 

 

IMG_8781

4 buah buku nota HBO ANIMANIA untuk dua orang pemenang. Seorang pemenang akan memenangi dua buah buku nota di atas.

 

 

IMG_8785

The Body Shop WHITE MUSK Body Lotion.

 

 

cats

Dan ouh… selain itu, aku nak tambah dua helai tudung Bawal Delima (sehelai warna biru seperti dalam gambar, sehelai warna hitam) dari Aidijuma ke dalam senarai hadiah giveaway, menjadikan jumlah keseluruhan hadiah ialah 131. So kepada semua peserta harap bersabar ye…

 

Lagi satu, kalau sampai hujung minggu ni dah takde pembetulan ke atas senarai peserta, kemungkinan besar aku akan awalkan pengumuman pemenang giveaway.. Jadi berdoalah banyak-banyak supaya segalanya berjalan lancar ye.. Terima kasih kerana BERSABAR.

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!

52 comments :

SiBudakKurus said...

hoyeahhh..mintak2 bertuah dapat aidijuma ke..hek3

SheaAzhar said...

Wahh, tak sabarnya! :D

Farahana Sharif said...

Amin :) Btw, hadiah dia bestlaaa. HEHE ^^ Hope saya menang.

Zizie LAM said...

Fuyoo! bestnye hadiah tuh,, harap2 saya menang.. hehe.. okay, kak nisa, saya akan sabar,, ^_^

Miss Lovouis said...

WAAAh , bestnyer !
hopefully that i'm THE LUCKY ONE . huhu.
Peace (n_n)

zeybubumoshiiyui said...

awesome ! ingatkan tiket percutian ;D hahaha .

eyya said...

banyak nya hadiahhhh .
ohsemmmmm .

# rezeki siapa la tuh .

Eyfa Zalifa said...

x sbrnya nak tahu!!!!huhuhuh!:) ww!byknyer hadiah dh ek but kita mana bertuah:)insyaAllah ada rezeki,adalah tu:)ameeeennn

Mieya Atiera said...

wah, tak sabarnya nak tunggu senarai pemenang !

mimie_za said...

best ye hadiah...

Cik Anis said...

x saba

cik ieda said...

wow ! byknyee hadiah :D

rAyHan_eLLyaNi said...

sobss..sobss...
hope cik nisa da judge blog saya b4 nie..coz blog sy skrg da kena spam..then da xbole nk bkk....

hopefully cik nisa da judge b4 nie...
kalau x...mmg xde rezeki la saya..
da la blog jadi cmni...
sedih gilerr.....

Datin Qat ST said...

whoaa . hadiah tambahan :)

Naimah lalala said...

waaa harap menang ! Ameen :D

niniey said...

wahh beznye..mkin rmai a pmenang..hdiah tmbhan pown hbat2..

niniey said...

wahh beznye..mkin rmai a pmenang..hdiah tmbhan pown hbat2..

Maryanie Atieq said...

wahh ., best nyee :D !

shera haifa said...

owh..pwh..owh.. moga ada rezeki saya dalam 128 tu..amin
;)

~ ESYA ~ said...

excitedddd xD

Fiqah Yassin said...

hehe, siapalah yang bertuah tu ^___^

Aisyah Huwaina said...

Siapa lahh pserta betuah itu kannn ? :) phewww ~ gementar HIHI

Faqihah Husni said...

Ya Allah Ya tuhanku. Berikanlah rezeki kepada hambamu ini Ya Allah :D

umie naziera said...

xsabao nk tengok pemenangnyerr..weeeee~~

onie said...

walamakkkkkkk,hadiah seriously seronok gila ! :))

IraFikri said...

ahh!tak sabarnya! :D

Joel Leslie said...

menarik sangat :) moga-moga tiada masalah lagi. Ameeenn :)

Nurul Ezatee Bieber said...

Minta2 lh sy yg bertuah , hehe

tunz said...

mudah2an ada rezeki untuk mama tunz

Nurul Ain said...

Fuhh, ingatkan tadi dah nak umumkan pemenang. Nervous je baca dari atas. hahaha. Btw, mintak mintaklah saya diantara yang bertuah. Amin. ;)

Dayana Mosha said...

Wah wah , beruntungnya sapa jadi peserta yang bertuah lagi dihargai tu :'D

beLLa said...

tak sabar ouhh nak tgu pengumuman. bagilahkan ade rejki. ^^

khalila said...

waawww..... nak pengsan tgk semua hadiah. ni ada tambahan lagi..... ^_^ murah rezeki nisa

Kaori Hidayah ♥ said...

wahh hebatnye hadiah dyyyeee...doakan saya supaya murah rezeki dapat hadiah dr kak nisa eh ehe.:)

atifa said...

hoyahhh..umum cpt2.. xsbar..^^

Dhia Shahira said...

Yeay yeay !
Baiknya semua sponsor .
harap harap dapat menang .
Thanks Kak Nisa Kay (:

yuniey said...

bgs la k'nisa , promote lgi sponsor hebat (:

farahd101 said...

nisa, link farah xdew dalam senarai
:(

bloomy-day.blogspot.com

katakejaw said...

mcm xle tido plak bile bace n3 yg ni
hahaha

dapdupdapdup jantong gue
=.="

Sh.Aida said...

bestnya.

Nisa Kay said...

@farahd101

Dari awal lagi saya dah announce kat fan page yang penyertaan awak DITOLAK sebab blog private, saya tak boleh check entry awak.

TERIMA KASIH.

sYiRa LoKMaN said...

best la best laaa :D

PrimadonnaLady said...

harap sgt2 menang,Ya Allah moga rezekiku ada di GA nie :)

Nadia Rahman said...

Wah,,banyaknyer hadiah..
penyertaan saye ade ke kak nisa??

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

www..dh tergedik2 nk tau ni haii...

*smbil tadah tgn berdoa..

cik loliy said...

oyeh...moga2 bertuah dan dpt gak merasa menagn GA...hehehe
xsabar nk tau pemenang....

. | Erin'z | . said...

wahhh, suka suka . <3 :)

Miss M said...

waahh.. makin bertambah laa hadiah. mintak2 menang GA nie.. :)

u.m.i.e said...

wah bestnye !.. harap2 la ada chnace nak menang .. :) hehe

Cik MiraMew said...

semoga saya yang bertuah :D amiin ;)

cik nabila ;) said...

woahh , awesome ! :')
hopefully i'm the lucky one .
ohyeahh . ahahax .

Ct Nur Syafiqah M.K said...

wah mmg hadiah2 dari GA kak Nisa bombastik la ! meletoop! haha