Sunday, December 18, 2011

Nisa Kay at Grand Ballroom, Putrajaya Marriott for NAPBAS

 

 

Assalamualaikum…

 

 

header.2

 

Saya rasa mesti ada yang tak tahu lagi apa itu NAPBAS. NAPBAS adalah singkatan bagi “Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards” dan pada tahun ini NAPBAS diadakan di Malaysia! Jangan tak tahu event ini adalah event antarabangsa! Antara negara yang terlibat ialah Australia, Hong Kong, Singapura, Filipina, China dan Thailand.

 

Alhamdulillah, berbekalkan entry contest My Nuffnang Story aku, akhirnya aku berjaya mendapat jemputan ke majlis gilang gemilang ini. Tema majlis awards ini ialah Black Tie. Jujur aku cakap aku tak pandai bergaya untuk majlis besar macam ni, but I promise myself to be as simple as I can. Sometimes less is more :P

 

IMG_5574

 

Takde bling-bling, takde glamorous okay. Just my plain black long dress, with puffy oversized chiffon outer, heels bought at Times Square dan shawl paddlepop color block 3 layer from Radiusite.

 

So simple kan? Hee aku nak bergaya glamor sangat pun segan, plus aku terlalu muda untuk heavy make up and heavily dressed up, don’t you think so? By the way, suka sangat natural look make up by CLARINS di The Curve. So, more pictures will be coming up later okayh?

 

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!

36 comments :

nasha sanza said...

simple dan cantik..betul tu tak sesuai pakai heavy2 nie..

M Fizan said...

wahhh..teringin nak jadi macam nisa.. keep blogging.. u are wonderful :)

nur amalina athman said...

cantik..:)

anis aniesa said...

tetap cantik !

Ujang9897 said...

"Jujur aku cakap aku tak pandai bergaya untuk majlis besar macam ni"

nampak benor nipunya..~~ =)

SYZAROSLI said...

nisa comel sangat la.natural beauty.

Eyfa Zalifa said...

Salam..eh,lawa pa sis..cantik je:)sweet GITU:)TGH BACA ENTRY YANG MY NUFFNANG STORY:)NAK GAK BACA:)

nanakimie said...

shantek:) suka dressing nisa..hehe

khalila said...

so simple, so cantik nisa ^_^. bestnye dapat pegi ^_^

[k]o{q}i[n] said...

@Ujang9897

caya lah ujang...!!

Phat said...

orait letew

AmirahSM said...

wow! teringin gak.i ske pkai dress =)

myravea said...

Fewwit.. betul-betul pink ni! :D

Nisa Kay said...

@nasha sanza

heeeee
heavy sgt pon segann.. takut x sesuai dgn kite...

Nisa Kay said...

@M Fizan

heee xmo la ckp nak jd mcm sy.. heee sy ni xde ape pun...

Nisa Kay said...

@nur amalina athman

thank u very much :)

Nisa Kay said...

@anis aniesa

thank u very much :)

Nisa Kay said...

@Ujang9897

dah aku tulis JUJUR mane ade menipunye.. kau x tgk org lain dress up mcm mana. huuu

Nisa Kay said...

@SYZAROSLI

heeeee mekap aje tuhh :)

Nisa Kay said...

@Eyfa Zalifa

thank u very much :)

Nisa Kay said...

@nanakimie

thank u.. simple2 aje tu :)

Nisa Kay said...

@khalila

thank u.. simple2 aje tu :)

Nisa Kay said...

@[k]o{q}i[n]

ko pun sama mcm ujang. huh.

Nisa Kay said...

@Phat

thanks~

Nisa Kay said...

@AmirahSM

heheheh i pun suke :)

Nisa Kay said...

@myravea

ahhaha yeayyy :D

zura nazura said...

Simple and menarik . kak nisa cantik sgad-II . natural beauty gitu ;)

fyna said...

PINK! CNTIK!
nisa..fyna xdpt lg nk pakai dress tu.sory ye..camera tak ada..will do asap

zaty said...

simple tapi sis u still look gorgeous okayy!x perlu la haevy2 ni,hee :D

DanieL AdiE said...

Hehehe..cantik nisa berbaju pink..

LYNNgrapher said...

Kak nisa,,mcm mne nax jdi active blogger mcm akq,,seriously i like ur style

javanese DOVE said...

tak pandai bergaya?

tipu
tipu
tipu


haha:P

deqnoor said...

hi nisa.... U tetap cantik malam tu.. :)

Nyamuk Terbang said...

feewiitt

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

nak jadi blogger berjaya macam u la! bwhahaha.

NadyaBubble said...

kak nisa memang catik sgt malam tu :D harap dpt jumpa akak lagi..