Sunday, December 18, 2011

Nisa Kay at Grand Ballroom, Putrajaya Marriott for NAPBAS

 

 

Assalamualaikum…

 

 

header.2

 

Saya rasa mesti ada yang tak tahu lagi apa itu NAPBAS. NAPBAS adalah singkatan bagi “Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards” dan pada tahun ini NAPBAS diadakan di Malaysia! Jangan tak tahu event ini adalah event antarabangsa! Antara negara yang terlibat ialah Australia, Hong Kong, Singapura, Filipina, China dan Thailand.

 

Alhamdulillah, berbekalkan entry contest My Nuffnang Story aku, akhirnya aku berjaya mendapat jemputan ke majlis gilang gemilang ini. Tema majlis awards ini ialah Black Tie. Jujur aku cakap aku tak pandai bergaya untuk majlis besar macam ni, but I promise myself to be as simple as I can. Sometimes less is more :P

 

IMG_5574

 

Takde bling-bling, takde glamorous okay. Just my plain black long dress, with puffy oversized chiffon outer, heels bought at Times Square dan shawl paddlepop color block 3 layer from Radiusite.

 

So simple kan? Hee aku nak bergaya glamor sangat pun segan, plus aku terlalu muda untuk heavy make up and heavily dressed up, don’t you think so? By the way, suka sangat natural look make up by CLARINS di The Curve. So, more pictures will be coming up later okayh?

 

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!


36 comments:

  1. simple dan cantik..betul tu tak sesuai pakai heavy2 nie..

    ReplyDelete
  2. wahhh..teringin nak jadi macam nisa.. keep blogging.. u are wonderful :)

    ReplyDelete
  3. "Jujur aku cakap aku tak pandai bergaya untuk majlis besar macam ni"

    nampak benor nipunya..~~ =)

    ReplyDelete
  4. nisa comel sangat la.natural beauty.

    ReplyDelete
  5. Salam..eh,lawa pa sis..cantik je:)sweet GITU:)TGH BACA ENTRY YANG MY NUFFNANG STORY:)NAK GAK BACA:)

    ReplyDelete
  6. shantek:) suka dressing nisa..hehe

    ReplyDelete
  7. so simple, so cantik nisa ^_^. bestnye dapat pegi ^_^

    ReplyDelete
  8. wow! teringin gak.i ske pkai dress =)

    ReplyDelete
  9. Fewwit.. betul-betul pink ni! :D

    ReplyDelete
  10. @nasha sanza

    heeeee
    heavy sgt pon segann.. takut x sesuai dgn kite...

    ReplyDelete
  11. @M Fizan

    heee xmo la ckp nak jd mcm sy.. heee sy ni xde ape pun...

    ReplyDelete
  12. @Ujang9897

    dah aku tulis JUJUR mane ade menipunye.. kau x tgk org lain dress up mcm mana. huuu

    ReplyDelete
  13. Simple and menarik . kak nisa cantik sgad-II . natural beauty gitu ;)

    ReplyDelete
  14. PINK! CNTIK!
    nisa..fyna xdpt lg nk pakai dress tu.sory ye..camera tak ada..will do asap

    ReplyDelete
  15. simple tapi sis u still look gorgeous okayy!x perlu la haevy2 ni,hee :D

    ReplyDelete
  16. Hehehe..cantik nisa berbaju pink..

    ReplyDelete
  17. Kak nisa,,mcm mne nax jdi active blogger mcm akq,,seriously i like ur style

    ReplyDelete
  18. tak pandai bergaya?

    tipu
    tipu
    tipu


    haha:P

    ReplyDelete
  19. hi nisa.... U tetap cantik malam tu.. :)

    ReplyDelete
  20. nak jadi blogger berjaya macam u la! bwhahaha.

    ReplyDelete
  21. kak nisa memang catik sgt malam tu :D harap dpt jumpa akak lagi..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay