Thursday, December 8, 2011

Must buy items at Batik Valley!!!

 

Assalamualaikum..

 

Fuhhh hari ni aku bangun awal wehh.. Err takde awal sangat la kot.. sebab aku feeling-feeling masih awal gara-gara cuaca yang mendung dan angin sejuk. Baru nak golek-golek lagi.sekali van Pos Laju dok hon dengan penuh perasaan depan rumah aku. Maka aku dengan sepantas kilat tukar baju dan turun bawah untuk ambil parcel.

 

IMG_0535

Yeahuuu parcel dari Batik Valley dah sampai woot woot!!! Nak tahu apa dalam parcel aku??? Lets check it out…

 

386042_305947926093507_112008795487422_1072092_882616968_n

Taraaaa…. ini chiffon blouse yang simple but comel sangat ouhh.. Aku nampak aje terus aku book! Hahaa takut disambar orang weyhh… Chiffon blouse ni best wehh!! Boleh muat sampai saiz XL aku rasa… Sangat flowy dan selesa… Memandangkan barang ni baru sampai so takde gambar aku pakai benda ni ye..

 

 

376096_305566242798342_112008795487422_1071515_278927407_n

Ini pulak koleksi terbaru Batik Valley. Aku saje je pilih maxi skirt warna mustard ni sebab nak menambah koleksi dalam wardrobe aku. Saja nak buat kelainan sikit kan.. Hohoo… Let me tell ya, maxi skirt ni super awesome weh!! MUST BUY!!!

Aku dah try tadiii… kainnya sangat selesa dan sangat flare kat bawah, sangat cantik ouhh!! Aku suka sangat ouhh.. Kalau korang nak beli, boleh ORDER DI SINI. Nanti bila aku dah pakai aku ambil gambar okayh.

 

 

IMG_9180

Satu lagi must buy item.. Ouhh yang ni dah lama aku dapat.. Dah beberapa kali pakai.Kawan-kawan pun cakap cantik. Military-like cardigan ni sangat selesa, kainnya tak panas…So kalau korang suka kan cardigan, cuba korang usha album Batik Valley yang ini.

 

Pendek kata aku puas hati lah dengan barang-barang yang aku beli dari Batik Valley. Servis pon bagus. Korang tengok sendiri kan aku duk promote Batik Valley ni kan?? Kalau aku promote banyak kali tu maknanya best lah tuuu. Haaa jangan lupa terjah :

 

https://www.facebook.com/batikvalley

http://batikvalley.blogspot.com/

 

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

 

LIKE or TWEET this entry!

10 comments :

Anglear!ez!! said...

done follow u dear...
cantik baju sifffon tu..ika pon suka..
iak nak tanya..
kalo pakai kain maxi sesuai pakai degn baju mcm ne?

Cik Anis said...

Cantik!!! gojesss

nurulaisyahakimi said...

cantik :)

wani mohd said...

so sweet..hehe..lawa2..

Syuhada Nur Ekhwan said...

WOW... MANG CNTIK.. ADE DUIT SUME BOLEH BLI KN...

chEntA said...

erm..cntik2..baju tu..cuma nak tny kalau skirt tuh kalau pakai tanpa tied-in sesuai x?sbb selalunya skirt ni org pkai tied-in..hehehe..
juz tny pendapat..=)

*Ms.Serry Shah said...

penah beli blouse kat Batik Valley dulu... kain lembut, suka sngt...

love afidah said...

yup btol tu k.nisa...tady usha blog dye pown jady rmbng mate..!!

Nukeufo89's Blog said...

woahh... comeyy baju tu...
very very adorable...

LittleGurl said...

dear, yang skirt tu tinggi dia seswai pakai utk brape cm ea? kite x tinggi pon sobosobsob so tak confident nak beli and nak pakai, takut labuh..

but i love that dress so much!