Monday, December 19, 2011

: MasyaAllah bergenang air mata aku bila tengok video ni…

 

Assalamualaikum..

 

Heeee ini entry layan perasaan namanya. Jam dah dua pagi beb. Mata aku segar bugar lagi sebab tadi aku cuci muka lepas tu scrub sekali ouhh sangat best! So muka aku segar, tak rasa nak tidur… Ohhh tadi ada mamat tu tweet aku *blushing*

 

Capture

 

Okay kalau korang rasa aku tengah mengada sangat sila hentikan pembacaan anda yerr.. Kalau tak kisah boleh sambung haha. Okay aku bukan nak bercerita pasal benda kat atas… Tapi tweet di atas merupakan permulaannya… Lepas tu ada orang mention aku dan ‘mamat’ di atas, macam ni :

 

Capture1

 

Aku pun macam… Hmmm video apakah??? Sekali kat wall facebook pun ada jugak.. Ehhh macam best! So aku try laaa usha… Aduhhh bergenang air mata aku bila menonton kisah seorang gadis 19 tahun DILAMAR dengan cara yang sangat sangat unik!!! Awwww sweet nye that guy… Sampai bergenang air mata aku tengok video ni :

 

 

Mesti ada haters yang cakap macam-macam kat ini budak. But heyy!! Biarlah dia nak abadikan kisah manis dia? Biarlah orang lain tumpang gembira. Tak ada salahnya dia share video dia ni. Heyy, dia dipinang oleh lelaki yang ikhlas terhadap dia, kau hado??? Hahahaa…. But who is she???

 

This is the cuteyyyy DENA BAHRIN. Kat video dia ada link blog dia… Bila aku belek blog dia homaigoshh!!! Aku admire meyh dia nih! Dah lah muda lagi dan dilamar dengan sangat sweet!! Lepas tu tudung tutup dada, baju longgar, sangat muslimah. MasyaAllah comel sangat dia ni… Bilalah aku nak insaf jadi macam ini budak..

 

To DENA BAHRIN, walaupun anda tak kenal saya tapi saya dah tengok video awak, and I want to congratulate you for your engagement dear! Kirim salam kat tunang eh eh silappp!!! Semoga segalanya berjalan lancar hingga ke hari pernikahan kalian… Dan semoga kekal hingga ke syurga :’)

 

 

 

 

PSSTT….Mak aku tak kasi kahwin awal =.=”

NEW sign NISA

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!

44 comments :

Dena said...

nak nangis nya :') thankyou sgt sgt kak nisa kay! insyaAllah semua kat tgn tuhan! wehehe thanks tau! <3 kita doakan kak nisa !

CekbOlat-bOlat said...

tak sbar nk khwin ! #eh? hekhek

♥ zatieebayim ♥ said...

Ala... Sweetnya video tu.. Buat sy sengih sorang2 pagi2 buta ni ;)

chEntA said...

cik nisa bila lagi?dh hbes bljr..boleh la...lgpun,tu ada yg dah missing2 tuh..jgn tggu lme2..^_^

nasha sanza said...

terharunya tengok..bestkan kalau ada orang buat camniie..hmm...

Syuhada Nur Ekhwan said...

comel la dea nie

Mawar said...

serious mmg suwwiitt giler!! waahh..congratz to them.. =)

Adieq Manis said...

sweetnye..^^

Atie iskandar said...

tibe2 teringin nk kawen skarang.. :)

majirashid said...

salah sorang budak UIA yg sangat beruntong..dia ni happy go lucky..suka tegor sume orang..

zoe said...

nisa, kalau dh jodoh, mak x leh tolak even kalau awak kawin umo 20 ataupun bile2 je.. hehehe.. awk dtg lambat sgt la mase napbas tuh, x dpt nak amik gambar bersame.. :)

Joel Leslie said...

so suweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! :D nanti saya propose bakal macam tu. hehehe.

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/nisa-kay-kerrr-nisa-gay.html <-- jangan marah cik nisa! :) hehe

Sheema Shay-rizal said...

Sweeetttnya lah merekaaa....

Balqis Shafikah said...

ya allah..terharunyaaa.......!

Nurhasliza Jeffry said...

Tersentuh hati. Sangatlah suwitt cara mereka. ;)

budak coklat said...

da tgok vids tu. sooooo sweeeeeeeett kan :)

ixorasyege said...

Ya Allah, Sweet sangat kan.. waa..untung la tuan punya diri :) (dena) ..

khalila said...

sweetnyeee ^_^

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sangat sangat sweet kan.. Sayangnya time Mak Dara kahwen 14 years ago tak reti lagi nak guna youtube ni kalau tak nak jugak camni hahaha...

btw.. Nice meeting you at NAPBAS.. =)

DanieL AdiE said...

1ST TIME singgah blog dia..

Sweet la dia ni..

congratulation..

nurul diana said...

mengalir air mata ni kak tngok video tu , sweet gilaa

FatihaMedan said...

sweet sangat !

fatin nabiha said...

kak nisa saya pon dah tengok video ni,,saya pon mengalirkan air mate..sweet sgt la

Nanadz said...

oh my my, sweetnye :3 semoge kak dena dan tunangnya selamat dinikahkan dan bahagia sehingga akhir hayat, amin~ :)

CucuTokMat said...

dia seorang gadis yg sangt bertuah. =')

TeQah Khaire said...

memank sweet lah video nih simple aje .. and budak nih pown cun (:

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

TENTANG SAYA said...

bez nyer kalo my future husben wat cam gtu jgak...hehehe...nk jugakkkk *gedikkkk...

Nik Farhana said...

Kak Dena betul2 beruntung :')

MIZA:) said...

wow....sweetnye,,,cam dlm novel..

AmirahSM said...

yups! sy pon nages tgk vid dena nie..tharu ble die dpt dgn org yg xkenal tp lelaki tu mmg nak jdkan die isteri yg sah =')

Leen a.k.a Linda said...

bru je tgk hari ni. so sweet! :)

Alia Syaza :) said...

ehehhh. sweetnya ! ^_^

Dalila said...

wah..xsangka semalam baru tgok Video Dena kat fb..skun jumpe di post oleh Nisa Kay..

she so sweet kan?

Nisa, kalau kawen jgn lupe jemput kteorg taw..? i'm one of your fans..hehee

FaRRa AzMaN said...

DEna..! Tahniah..!! Sgt2 awsome n sy mengis tgok movie nie... :(... Sgt2 romantik n tataw nk ckap.. andailah if sy ditmpat kmoo sy akn berasa seronok sgt2...!! :).. Bersyukur sgt2... :)

iNtAn sHaFiNAs said...

cik nisa..kte sme...mak kte pn x bg kawen awl..tp sy nk kawen!! hahaha..

>>http://intanshafinas.blogspot.com/2011/12/untung-dan-keuntungannya.html

mankete said...

nanti sya buat satu utk nisa ya eheheh
... gurau ja.. nisa.. sy ni mewakili group kat fb ni.. dorang minta special request utk add u kat group tu.. cik nisa berminat kah eheheh

apa2 kami menuggu keputusan cik nisa ya eheh

Ahmad Hafiz said...

anda mungkin terlepas pandang ruang ini, tp jika tidak terlepas pandang mohon melawat penulisan saya yang tak seberapa ini,sedakar berkongsi apa yang mampu

tangankananhafiz.blogspot.com

TwiggyLiyana said...

ahahahaha this is a super cute entry :D my husband proposed to...my dad... at Rasta.. HAHAHAHAH

Mila Ahmad said...

memg sweet sgt!

ain soofiyah said...

hmm,.. so sweet..=)

beLLa said...

dah tgk gak video tuu. sedeyy~ ;')
bertuah dena tu kan?

faa.rosli said...

kawen je..huhuhuhu..xelok simpan lelama..

onie said...

walamakkkkk,dena first comment la nisa...auwwww,moga depa berpanjangan kan, dan pada nisa pon,semoga berpanjangan...amin :)

miss sue said...

so sweet..^^, ..beruntung sangat dena ni..:) ..