Saturday, December 3, 2011

Korang kena terjah blog dorang!!!

 

Assalamualaikum…

 

Huuu nampaknya haters semakin ramai. Haih. Apa mahu buat? Aku bukan manusia sempurna, manusia biasa jugak macam korang korang dan korang. So don’t expect something extraordinary from me ye. So tajuk entry yang aku biasa buat ialah “Aku di entry mereka” Huuu I guess aku patut hentikan guna tajuk tu. Ramai benor tak suka. Okay fine. Aku malas nak kecah-kecah dengan korang.

 

Okay, let’s get back to the main point. Aku nak berterima kasih kat blogger di bawah ni sebab dorang sangat sangat baik hati. Ade jugak dorang mention nama aku dalam entry dorang. Walaupun aku sedar yang diri aku ni blogger picisan aje kalau nak dibanding dengan orang lain.

 

Capture

new header2

Capture

headerbarukuku-1-3-2-1-1-1

header baru

 

Kepada 5 blogger di atas, terima kasih aku ucapkan! Terima kasih yang tak terhingga! Maklumlah, aku sedar di mana kedudukan aku dalam dunia blogging ni. Masih banyak yang perlu aku pelajari. Masih banyak yang perlu aku lalui. Cukup aku katakan, dunia blogging sangat mencabar. Okay.

 

Korang apa lagi ramai-ramai pergi terjah blog dorang okay??? Kalau tak terjah aku merajuk! Hahahaa.. Okay bye.

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

PSSST!!! Kalau suka, LIKE entry ni. Tak pun, klik butang TWEET di bawah ni okay. Muahh!!

19 comments :

k.h.a.l.i.l.a said...

blog nisa bukan blog picisan ok ^_^.

mia sha said...

ala...knp xnk buat dah?pedulikan apa orang nak kata...kalo ada entry ni,sy boleh usha2 blog orang lain...lgpon nisa bukan kacau org pon kan

Syafiq Ahadin said...

pembaca setia blog en hizami! :)

nurmujahidah said...

hye nisa,, muja pminat blog nisa yang baru,, blog nisa takleh right click kan? ape kate nisa set automatik new tab,, bleh check kat blog lyssasecret or mane2 tutorial yang lain,, sebenarnya,, muja nak terjah 5 blog tu,, tpi ble click je,, blog dorang mnggantikan blog nisa,, trus hilang,, tkleh nak check entry nisa yang lain,, kena back salu,, sorry kalau terkasar bahasa,, btw,, i like reading your blog like seriously,, :D

Nisa Kay said...

@nurmujahidah

okay dear..
thanks for ur suggestion :)
sy dah buat yg auto new tab tu :)

Nisa Kay said...

@k.h.a.l.i.l.a

hehehe
blog x seberapa mcm sy ni picisan aje...
:)

Nisa Kay said...

@mia sha

bukan taknak buat dah..
just tukar tajuk..
entry promote blogger mesti ade..

:)

♥ MS ♥ said...

blog saya xdek :( hikshiks

nasha sanza said...

biasalah nisa..perasaan cemburu memang ada..lebih2 lagi awak faemous..hehe..sabar yek!

Nur Aischa said...

betul tu! blog kak nisa bkn sebarang picisan, tp mmg blog akak terbaik. suka cara ayat yg akak guna dlm setiap entry :D akak pedulikan smua haters tu, be strong ya! ;)

mimie said...

wa....dipuji lagi....hihihi

Umar Arlee said...

menarik ni! harus terjah!

Daddylicious said...

orait terjah!

MiSz fiFiEyQa said...

okey..da siap terjah sume blog nie..

azlizaasri said...

blog nisa best sebab ada gambar nisa yang cun ^_^

mia sha said...

nisa..kat kuching ada tweetupkuching..mia nak pergi tapi xtaw macam na nak join..
nisa kan pernah join bnyak event...boleh kah nisa buat tutorial tweet ka nuffnang ka...macam mana nak dapat tiket free ka..pergi event ka...cara cara lah for blogger baru macam mia..terimaa kasih...berbesar hati sangat nisa dapat membantu saya dalam menjadi blogger yang berkualiti bukan sekadar syok sendiri ja...terima kasih melionaire..ehehehe

Rara Nasuha said...

terharunya! sbb nmpk my header kt entry ni . nway,setiap hari masuk blog nisa sebab nisa rajin update blog n sukalah baca entry2 nisa. btw, good luck utk 2nd round Qoma :D

wink!! said...

i saw u on jgn tido lg rite now ;)

Si Gadis Semasa said...

semoga nisa terus tabah and berjaya dalam dunia blog . cewaahhhh :D

ohh , good luck utk Qoma :)