Thursday, December 22, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama JiwaChenta STUFF


48 hours sticky post. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum…


Yearrgghh seperti aku janjikan.. aku akan bawakan lagi online shop yang best lagi da boom untuk korang shopping okayh! Dapat online shop yang menawarkan barangan menarik barulah rasa berbaloi shopping dengan dorang ye tak??? Haaa malas nak cakap banyak jom usha :



JiwaChenta STUFF



header aisha FINAL

Haaa online shop kebaboom hari ni tak lain tak bukan JiwaChenta STUFF atau juga dikenali sebagai JCS Enterprise. Mula-mula masuk online shop ni memang sangat teruja.. Nak tahu sebab apa? Korang pergi terjah online shop ni atau korang teruskan pembacaan…




$(KGrHqEOKo4E26Icjen-BNykb92nMQ~~0_12-tile

MAXI SKIRT!!! Memang trend kot sekarang flare maxi skirt macam ni kan? Semua maxi skirt kat atas gorgeous kot!! Dan lebih banyak pilihan warna di JiwaChenta STUFF. Kalau korang nak kain yang gorgeous macam ni, boleh order dengan JiwaChenta STUFF okayh???




302696_288277847868353_114747621888044_1118180_1236160381_n-tile

HANDBAGS!!! Wahhh JiwaChenta STUFF menawarkan pilihan handbags yang comel lagi trendy untuk korang semua! Barulah kebaboom nak keluar jalan-jalan or keluar dating. Hik hik hik~




hkuf

AKSESORI !!! Wahhh semua ada kat JiwaChenta STUFF nih!! Semua dalam satu lah kan.. Tadi dah ada maxi skirts, gayakan dengan handbags comel, tambah sikit aksesori, wahhh diva kau tau!!!!!!




w3319

Ouhh ye JiwaChenta STUFF ada menganjurkan sesi photoshoot bertemakan barbie. So sesiapa yang suka photoshoot temal comel-comel ala barbie ni bolehlah join ye… more info boleh tengok kat blog JiwaChenta STUFF.



Wahhh kalau boleh panjang lagi entry ni.. Tapi bateri laptop pulak menjadi halangan. Chaitt… banyak benda nak share ni.. tapi adalah lebih senang korang terjah JiwaChenta STUFF sendiri, barulah boleh cuci mata dengan lebih feel okayh. So sila terjah :




JiwaChenta STUFF







NEW sign NISA
 



TWEET or LIKE this entry!

11 comments :

QmaRidh said...

wah..cantik2 lar.. yg barbie doll pakai tu cantik :)

Eyfa Zalifa said...

thnx ya sis:) kalau ada lagi sh0ps menarik yang jual maxi l0ng dress ke,dress lelawa ke,d0 inf0rm=) hehehe:) sharing is caring:)

misz aisya said...

hye nisa! the owner of JCS is my schoolmate! mmg best pon beli brg ngan dia..

nway, smlm (isnin) rse nye nmpk nisa kat KL sentral. pkai bju baru yg beli kat TS tu kan? huhu. xsmpt nak tgor, nisa nmpk rushing..:p

Dyla Zaman Blogshop said...

promote dyla punyer blogspot sekali boleh.. hahahah.. btw, skirt tu chantek laa kan.. @~@

safwanmahzin said...

cuci mata..=DD dan ternganga

Cik Carrot Susu said...

cantik..nice style!

khalila said...

cantiknye skirt dieeeee....... geram geram geram! huhuu

the::bored::sha said...

wah lawa2 henbag jiwa chenta tu ek? ok sat sat nak terjahhh..huhu

Baizura Khosaini said...

Hi,saya follow kamu!..wah,semua brg cantik2.jom shopping!

kak mah said...

Cantik kalau dipakaikan patung barbie dengan baju kebaya...cuba try...test!

onie said...

barang semua cantik! macam nak shopping je ni,hehehe :))