Monday, December 19, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama Pretty Pop


48 hours STICKY POST. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum….


Wuargghhh semalam balik entah pukul berapa dari Putrajaya Marriot. Ouhh last night was totally awesome! Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards (NAPBAS) memang meriah!!! Tak sangka aku dapat join such a big and international event!! Huuu pasal NAPBAS aku cerita kemudian ye.. Hari ni aku nak ajak korang cuci mata kat online shop best!!


Untitled-1

PRETTY POP






Dahulunya PRETTY POP dikenali dengan nama SAYA PUNYA SHAWL. Kalau tak silap aku masa tu pemilik online shop ini lebih memfokuskan jualan shawl dan hijab. Tapi perniagaannya berkembang dan beliau menukar nama SAYA PUNYA SHAWL kepada PRETTY POP.


6-horz

PRETTY POP kini menjual pelbagai baju fesyen Korea yang cantik-cantik semuanya! Kalau korang inginkan sesuatu yang berlainan bolehlah usha kat PRETTY POP ye… Sepanjang pemerhatian aku terhadap online shop ni, pilihan pakaian yang dijual di PRETTY POP semuanya ada style.




377085_10150526030843694_242673453693_10629825_680168640_n-horz

Macam aku cakap tadi, PRETTY POP sebelum ini dikenali dengan nama SAYA PUNYA SHAWL. So, fan page PRETTY POP bernama SAYA PUNYA SHAWL :) ye… Korang jangan confuse pulak… Jualan shawl masih lagi berjalan macam biasa, so korang pergi terjah page SAYA PUNYA SHAWL :)  cepat-cepat ye!!





post-448942-1304085715-horz

ALL RM35 EACH! Wahhh sekarang ni dekat PRETTY POP tengah ada new year’s sale tuuu… RM35 sahaja untuk barangan terpilih!! Apa lagi korang, pergilah terjah PRETTY POP cepat-cepat!!!



Wahhh pendek kata baju-baju fesyen Korea yang dijual di online shop PRETTY POP semua cantik-cantik okayhh!!! Jomm ramai-ramai shopping di PRETTY POP  !!!




PRETTY POP







NEW sign NISA





TWEET or LIKE this entry!

11 comments :

deqnoor said...

fuiyoo!! mmg cantik2 baju. ini yg mcm nk grab 1 je... btw, NAPBAS mmg awesome... i'm waiting ur update.. :)

Cik Anis said...

x saba nk tggu senarai name pemenang giveaway!

ayu jamal said...

memang x tahan kalau tgk yang gojes2 camni..nak g hendap jap

nurmujahidah said...

@Cik Anis bile ek? 31 dis ke?

widiea azira said...

berair idung la kalo nk tgk bnde2 alah nih...x tahan wooo...pokai nanti adeh!!

Cik Amy said...

oh..tau2..patot lame xdgr nama saya punya shawl..da tukar upenye..

*or aku y bz lme xonline :p

nasha sanza said...

memang cantik! nak pergi terjah la..

[fArAh aLiAs] said...

jom maen game yang best. release tension!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

Cik Aya said...

follow sini jom follow saye

skyjuiceforever.blogspot.com

Anonymous said...

salam..nisa..nk tnye nii..
awk ley dptkn sy perfume (wonderstruck),hoodie n back pack taylor swift..huhuhu..mmg nk sgt2...lau ad pape info bg tau ea..thank you so much..~nabiha ilya..i love to read ur blog ^_^

the::bored::sha said...

fuh bestnya kalu dpt online shopping ni..nak nak dah end of the year ni..huhu