Monday, December 19, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama Pretty Pop


48 hours STICKY POST. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum….


Wuargghhh semalam balik entah pukul berapa dari Putrajaya Marriot. Ouhh last night was totally awesome! Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards (NAPBAS) memang meriah!!! Tak sangka aku dapat join such a big and international event!! Huuu pasal NAPBAS aku cerita kemudian ye.. Hari ni aku nak ajak korang cuci mata kat online shop best!!


Untitled-1

PRETTY POP






Dahulunya PRETTY POP dikenali dengan nama SAYA PUNYA SHAWL. Kalau tak silap aku masa tu pemilik online shop ini lebih memfokuskan jualan shawl dan hijab. Tapi perniagaannya berkembang dan beliau menukar nama SAYA PUNYA SHAWL kepada PRETTY POP.


6-horz

PRETTY POP kini menjual pelbagai baju fesyen Korea yang cantik-cantik semuanya! Kalau korang inginkan sesuatu yang berlainan bolehlah usha kat PRETTY POP ye… Sepanjang pemerhatian aku terhadap online shop ni, pilihan pakaian yang dijual di PRETTY POP semuanya ada style.




377085_10150526030843694_242673453693_10629825_680168640_n-horz

Macam aku cakap tadi, PRETTY POP sebelum ini dikenali dengan nama SAYA PUNYA SHAWL. So, fan page PRETTY POP bernama SAYA PUNYA SHAWL :) ye… Korang jangan confuse pulak… Jualan shawl masih lagi berjalan macam biasa, so korang pergi terjah page SAYA PUNYA SHAWL :)  cepat-cepat ye!!





post-448942-1304085715-horz

ALL RM35 EACH! Wahhh sekarang ni dekat PRETTY POP tengah ada new year’s sale tuuu… RM35 sahaja untuk barangan terpilih!! Apa lagi korang, pergilah terjah PRETTY POP cepat-cepat!!!



Wahhh pendek kata baju-baju fesyen Korea yang dijual di online shop PRETTY POP semua cantik-cantik okayhh!!! Jomm ramai-ramai shopping di PRETTY POP  !!!




PRETTY POP







NEW sign NISA





TWEET or LIKE this entry!

11 comments:

  1. fuiyoo!! mmg cantik2 baju. ini yg mcm nk grab 1 je... btw, NAPBAS mmg awesome... i'm waiting ur update.. :)

    ReplyDelete
  2. x saba nk tggu senarai name pemenang giveaway!

    ReplyDelete
  3. memang x tahan kalau tgk yang gojes2 camni..nak g hendap jap

    ReplyDelete
  4. berair idung la kalo nk tgk bnde2 alah nih...x tahan wooo...pokai nanti adeh!!

    ReplyDelete
  5. oh..tau2..patot lame xdgr nama saya punya shawl..da tukar upenye..

    *or aku y bz lme xonline :p

    ReplyDelete
  6. memang cantik! nak pergi terjah la..

    ReplyDelete
  7. jom maen game yang best. release tension!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

    ReplyDelete
  8. follow sini jom follow saye

    skyjuiceforever.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam..nisa..nk tnye nii..
    awk ley dptkn sy perfume (wonderstruck),hoodie n back pack taylor swift..huhuhu..mmg nk sgt2...lau ad pape info bg tau ea..thank you so much..~nabiha ilya..i love to read ur blog ^_^

    ReplyDelete
  10. fuh bestnya kalu dpt online shopping ni..nak nak dah end of the year ni..huhu

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay