Tuesday, December 27, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama Online Hijab E-Boutique (OHB)


48 hours sticky post. Scroll down for new post.



Assalamualaikum…



Yeahhh sesi jalan-jalan cuci mata kembali lagi okayh! Kali ni khas untuk peminat hijab sekalian alam, aku nak ajak korang ramai-ramai pegi usha satu online shop yang menawarkan rangkaian hijab yang cantik dan eksklusif!



Online Hijab E-Boutique (OHB)


320657_329032827112224_164480606900781_1574015_935940812_n

Setelah aku dok usha-usha website dan fan page Online Hijab E-Boutique ni, aku dapati OHB bukan sahaja menjual rangkaian hijab yang cantik-cantik, tapi pakaian yang awesome pun ada!! Kalau tak percaya meh aku tunjuk satu-satu!




226138_269645189717655_164480606900781_1336059_6788552_n-horz

Lihat sendiri tudung rekaan eksklusif yang memang cantik dari Online Hijab E-Boutique ni. Kalau nak pergi majlis-majlis besar tapi tak tahu nak pakai tudung apa, korang boleh usha kat website OHB www.onlinehijab.com okay!




400996_347594598589380_164480606900781_1626781_1535215477_n

Kalau tak silap aku ini koleksi terbaru dari Online Hijab E-Boutique. Sangat sangat sesuai pemakaian ketika outdoor aktiviti. It’s a perfect modest sports hijabs for Muslimah! Haaa rasanya jarang kita jumpa kat luar hijab yang sporty macam ni kan? Eksklusif di Online Hijab E-Boutique.




381109_330919713590202_164480606900781_1580322_665169782_n

Selain dari hijab yang cun-cun semuanya, Online Hijab E-Boutique ada juga menawarkan rangkaian pakaian awesome yang sesuai untuk penampilan muslimah bergaya masa kini! Tengoklah Inas Shawl Top kat atas, memang rekaan yang unik!




386716_335152783166895_164480606900781_1590911_2081409651_n

Fuhhhh yang ini Salsabeel Long Dress with Cardi yang sangat mengancam okayh! Ada 5 pilihan warna yang sangat cantik… Sesuai digayakan pada bila-bila masa. Pergghh kalau korang shopping dengan Online Hijab E-Boutique  konfem gorjes habis!



Fuhhhh aku nak tengok banyak lagi sebenarnya, tapi aku pun tak menahan nak shopping nih! Heeee banyak sangat produk yang best dari Online Hijab E-Boutique ni!! Korang pergilah cuci mata ye… Aku dah tak larat.. Hehehee… Jangan lupa terjah :



Online Hijab E-Boutique (OHB)



NEW sign NISA





TWEET or LIKE this entry!

4 comments :

izani said...

tq for the review miss :D
bole rekomen ke kekawan kite,akak kite,sedare kite,...bak kate sume org bole.kn3?
btw,nk tnye...y outdoor hijab tu die boleh terbalik terbalik ke?style!

:D

khalila said...

cantik2 semuanya..... intai2 kocek... ok, sabar sabar....

nur fatihatuz zahra said...

wah, nice information.. lepas ni boleh pergi situ .. suke ! suke ! :)

mia sha said...

chanteknya...thank nisa bagi infoo