Wednesday, December 14, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama EDZ eightDesigns Boutique

48 hours STICKY POST. Scroll down for new entry.
 
 
 
Assalamualaikum semua…
 
 
 
Masih ramai yang online? Haaaa kalau ramai baguslah.. Aku nak review satu blogshop best nih! Rasanya macam dah lama tak buat review atau buat segmen jalan-jalan cuci mata kat blog ni yeh… Hari ni aku nak review satu blogshop best! Jom ramai-ramai usha…
 
 
 
EDZ eightDesigns Boutique
 
banner-dec-2011
 
 
 
 
 
 
vintage-maxi-skirt-7-horz
 
Buka aje website eightDesigns Boutique ni terus ternampak maxi skirt. Wahhh terus aku mulakan sesi mencuci mata. Aku tertarik dengan vintage maxi skirt yang ada corak bunga-bunga kecik tuh. Gayakan dengan blaus sepadan, mesti korang nampak gorgeous habis!
 
 
 
 
 
blouse-pink-1-horz
 
Bergaya seperti MARIA ELENA! Fullamakkk… bertambah retis lah korang! Tahukah korang Maria Elena blogger dan vlogger terkenal tu pernah menjadi model untuk eightDesigns Boutique ??? Kalau tak tahu silalah tahu sekarang hokayy??
 
 
 
 
 
Aisyah Pink-horz
 
Haaa…. tak lupa juga, kat eightDesigns Boutique ni ade jual tshirt muslimah yang sesuai digayakan untuk aktiviti sehari-hari… Tshirt muslimah yang dijual semestinya dengan warna yang menarik.
 
 
 
 
 
SMP32-e1321849952760-horz
 
Haaa… dah habis cuci mata dengan baju, cuci mata dengan tudung pulakkk… Jangan lepaskan peluang merembat tudung-tudung bercorak homaii lawa giler dan harga berpatutan! Kang melepas korang yang menangis kang…
 
 
 
 
 
flats-pink-tile
 
Jeng jengg… save the best for last orang kampung aku kata. Kekekekee.. Tarikan paling istimewa yang aku rasa ada di eightDesigns Boutique ni ialah kasut yang sungguh gorgeous dan meletopp di bawah jenamanya sendiri. Aku dah test sakura heels (gambar last sekali), memang selesa!
 
 
 
Jangan tak tahu eightDesigns Boutique ada sponsor 2 pasang sakura heels untuk ultimate giveaway yang aku jalankan. Wahhh bertuah badan siapa yang menang tuh ! Hohohoo…
 
 
 
So apa tercengang-cengang lagi?? Pergi terjah eightDesigns Boutique ramai-ramai okayh?? Jangan lupa like fan page dorang untuk dapatkan berita terkini mengenai stok hebat dari eightDesigns Boutique. Kalau tak silap tengah ada sale tuuu *angkat-angkat kening*
 
 
 
 
 
Jangan lupa lawati :
 
 
 
 
 
 
 
NEW sign NISA
 
 
 
 
 
 
TWEET or LIKE this entry!

15 comments :

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Saya ada kasut too ramai pujuk kata cantik and selesa pula too bila pakai . Mmg baloi if beli :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

best nye ade blogshop cm ni..utk laki ade x nisa???

Cho Zila said...

suka skirttu.. tengok orang pakai suka sangat.... best yerk bisnes online...

Amni said...

setuju! Kasut dia suka gilerr tgk... comellll.. baju pun boleh tahan owh..

Ash Kyouhei said...

thanks for shared kak :)

nasha sanza said...

cantiknya skirt..nak terjah la..nisa memang best pasal fesyen!

Nisa Kay said...

@CynthiaShin 欣倪♥

Ouhh really..
I pernah test kasut tu. Memang selesa :)

Nisa Kay said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

Aaaa... blogshop untuk lelaki ade aje.. tapi nisa x review barangan lelaki...
sorry...

Nisa Kay said...

@Cho Zila

hehehe tgk orang pakai aje?
u x try maxi skirt?

Nisa Kay said...

@Amni

heee
ape lagi, shopping laa dengan EDZ :)

Nisa Kay said...

@Ash Kyouhei

welcome.

Nisa Kay said...

@nasha sanza

hehehe terjah jangan tak terjah :)

nurul amirah said...

minat giller kat vintage maxi skirt
kasut tu pun sweet

AsmaraHafizz@CikGedicks said...

wow! Ada kasut! Ii like it!

Anonymous said...

Brape hrga skirt tu? Preview la hrga skali... Please.....:-P