Thursday, December 1, 2011

Giveaway untuk followers kesayangan.

 

Assalamualaikum…

 

ga word

 

Wahhh nampaknya ramai yang tak sabar nak tunggu giveaway akhir tahun blog SAYA SUKA MENAIP ni bermula ye… Alhamdulillah saya telah melakukan sedikit pencarian hadiah-hadiah yang bakal dimenangi untuk followers kesayangan aku. Dan alhamdulillah, ada pihak yang baik hati nak taja sebahagian daripada hadiah giveaway ini.

 

Ohhh ye! Korang jangan salah faham ye, entry ni bukanlah entry giveaway. Belum lagi ye… Korang kena tunggu ye followers kesayangan ku sekalian. Giveaway akhir tahun ni aku dedikasikan khas buat semua followers yang rajin komen dan sudi baca blog buruk aku ni…

 

Ohh ye, ada perkara yang aku nak maklumkan di sini… Aku dah pun put some effort in finding sponsors untuk hadiah-hadiah giveaway ni… So, bila aku letak syarat-syarat ke apa, korang kena faham lah ye… Antara sponsor dan penganjur kena ada give and take.. dan korang yang nak menang ni pun kena put some efforts ye ?

 

Tidak dinafikan.. dalam giveaway akan datang ni banyak sangat hadiah yang berupa barangam wanita… tapi lelaki pun boleh join jugak sebab ada hadiah topup dan juga wang tunai.

 

Aku masih dalam process nak finalize senarai sponsor dan hadiah. So, korang doakan semuanya berjalan lancar agar tiada masalah untuk aku jalankan giveaway ini secepat mungkin ye? Muahh.

 

P/S : Check out the special blog list for sponsors of the upcoming giveaway on the sidebar! List of prizes will be revealed real soon!

 

 

sign NISA

30 comments :

azreen said...

wah , tak saba nak join giveaway kak nisa . hihi =,=

mate saya bulat said...

waiting for ur GA kak nisa ^^

Nur Aischa said...

wahh nak join lah nanti, tak sabar rasanya :D

katie said...

Amiin..

tak sabar nak join..! :)

bella said...

nak nak nak join giveaway :D
sorry, telebih excited :P

dreaming iylia.. said...

pehh. tak sabar nye nak join. kak nisa, cepatlah post. nak join ni. ^_^

♥ miss eycha ♥ said...

wahh .. bestnyer .. ta saba na join ^____^

Leen a.k.a Linda said...

huhu, de GA. beshnye :)

Ardini Humaira said...

kalau sempat dni nak join ssekaki :D

cikpia said...

pergh!! ramai gila sponsors!!

FarhanahAdzlan said...

tunggu GA tersebut=)

wani mohd said...

wah, tak sbr ni nk join..hehe

wani mohd said...

wah, tak sbr ni nk join..hehe

J. Hass said...

tak sabar nak tunggu ga nisa

DanieL AdiE said...

Wah....giveaway..hebat2..

PinkUmmi said...

tak sabar nak tgu giveaway Nisa...

Izyanshazwani said...

Tak sabar nak tngu giveaway

farra8979 said...

owh, ingatkan dah start.. hihihi..

Nabila Medan said...

dah excited ni :>

NadyaBubble said...

tak sabar tak sabar :D

zeybubumoshiiyui said...

jyeahh ! nak join jugakk ya kak Nisa ;D

Cheek Eyka said...

yay..yay...
xsabo nk tunggu..
nk join leh x..
nissa?

einz said...

wah....kak nisa nak wt G.A la....bestnye....bese cume ngintai je blog akak ni~

coklatberapi said...

Nisa cpt buat saya nak join..:D

Cik Bunny said...

ok, my blog dah listed =)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

nak tulis jugak la kat sini..

"wah tak sabarnye nak join GA"...ahaks!

to my blog - Acapsuur (>,<)

nawariah :) said...

cepat cepat sikit, hehe

Anonymous said...

nak jugak : Taksabarnyaaaaaaa!! Haha Don't laugh :P

nasha sanza said...

tak sabar nie nisa..kite tunggu...

wanie envy :) said...

nk joinn ;))