Thursday, December 1, 2011

Giveaway untuk followers kesayangan.

 

Assalamualaikum…

 

ga word

 

Wahhh nampaknya ramai yang tak sabar nak tunggu giveaway akhir tahun blog SAYA SUKA MENAIP ni bermula ye… Alhamdulillah saya telah melakukan sedikit pencarian hadiah-hadiah yang bakal dimenangi untuk followers kesayangan aku. Dan alhamdulillah, ada pihak yang baik hati nak taja sebahagian daripada hadiah giveaway ini.

 

Ohhh ye! Korang jangan salah faham ye, entry ni bukanlah entry giveaway. Belum lagi ye… Korang kena tunggu ye followers kesayangan ku sekalian. Giveaway akhir tahun ni aku dedikasikan khas buat semua followers yang rajin komen dan sudi baca blog buruk aku ni…

 

Ohh ye, ada perkara yang aku nak maklumkan di sini… Aku dah pun put some effort in finding sponsors untuk hadiah-hadiah giveaway ni… So, bila aku letak syarat-syarat ke apa, korang kena faham lah ye… Antara sponsor dan penganjur kena ada give and take.. dan korang yang nak menang ni pun kena put some efforts ye ?

 

Tidak dinafikan.. dalam giveaway akan datang ni banyak sangat hadiah yang berupa barangam wanita… tapi lelaki pun boleh join jugak sebab ada hadiah topup dan juga wang tunai.

 

Aku masih dalam process nak finalize senarai sponsor dan hadiah. So, korang doakan semuanya berjalan lancar agar tiada masalah untuk aku jalankan giveaway ini secepat mungkin ye? Muahh.

 

P/S : Check out the special blog list for sponsors of the upcoming giveaway on the sidebar! List of prizes will be revealed real soon!

 

 

sign NISA


30 comments:

  1. wah , tak saba nak join giveaway kak nisa . hihi =,=

    ReplyDelete
  2. wahh nak join lah nanti, tak sabar rasanya :D

    ReplyDelete
  3. Amiin..

    tak sabar nak join..! :)

    ReplyDelete
  4. nak nak nak join giveaway :D
    sorry, telebih excited :P

    ReplyDelete
  5. pehh. tak sabar nye nak join. kak nisa, cepatlah post. nak join ni. ^_^

    ReplyDelete
  6. wahh .. bestnyer .. ta saba na join ^____^

    ReplyDelete
  7. kalau sempat dni nak join ssekaki :D

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tgu giveaway Nisa...

    ReplyDelete
  9. owh, ingatkan dah start.. hihihi..

    ReplyDelete
  10. jyeahh ! nak join jugakk ya kak Nisa ;D

    ReplyDelete
  11. yay..yay...
    xsabo nk tunggu..
    nk join leh x..
    nissa?

    ReplyDelete
  12. wah....kak nisa nak wt G.A la....bestnye....bese cume ngintai je blog akak ni~

    ReplyDelete
  13. nak tulis jugak la kat sini..

    "wah tak sabarnye nak join GA"...ahaks!

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  14. nak jugak : Taksabarnyaaaaaaa!! Haha Don't laugh :P

    ReplyDelete
  15. tak sabar nie nisa..kite tunggu...

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay