Tuesday, December 27, 2011

Feeling tengah-tengah malam…

 

Assalamualaikum..

 

Dah lewat ni… Dah 2 pagi. Aku masih tak tidur.Petang tadi dah tertidur sebab penat sangat main paintball kat Janda Baik. I had so much fun! Gonna share the story later okayh. Malam ni mood meroyan hilang laki ehh!!

 

 

Layan kejap video akustik ni. Feeling weh! Terima kasih kepada seorang rakan blogger sebab share link video ni. Huuu dah kebetulan pulak malam ni aku mood meroyan tak tentu hala kat twitter. Hahaha nasiblah follower twitter aku kena mengadap mood meroyan aku. Kang mesti ramai unfollow. By the way.. for my dear superhero….

 

Malam kau bawalah rinduku untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mataku yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku

 

 

 

Haaaa nak muntah? Lantak korang. Oke bye!

NEW sign NISA

 

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!


15 comments:

  1. ombak rindu :)
    layan lagu nih malam2 pom best

    ReplyDelete
  2. takde ar rase nak muntah sangat pon..hehe..KBYE :)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa... paintball? JandaBaik?? cepat update! :-)

    ReplyDelete
  4. best!...kte pun pernah wt entry ni at blog.. ^_^

    ReplyDelete
  5. jiwang ni tak tentu hala. time bz dok buat kerja pun boleh datang. hehe =)

    ReplyDelete
  6. alamak..ombak Rindu...nie yg bikin ati sayu nie...

    ReplyDelete
  7. LOL, mood meroyan hilang laki, hahahah! classic!

    ReplyDelete
  8. meroyan makin meroyan lar dengar lagu2 macam nie..ahhaha

    ReplyDelete
  9. i love this song too sis..sbb tu psng kat blog:)

    ReplyDelete
  10. waaa., mmg feeling abeskan dgou lagu nie., btw kq nisa akustik nieh best n cam sedeyh jee., :)peace

    ReplyDelete
  11. DarkBatman memang suka keluaq malam2..jaga2 nanti dia timbui

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay