Tuesday, December 27, 2011

Feeling tengah-tengah malam…

 

Assalamualaikum..

 

Dah lewat ni… Dah 2 pagi. Aku masih tak tidur.Petang tadi dah tertidur sebab penat sangat main paintball kat Janda Baik. I had so much fun! Gonna share the story later okayh. Malam ni mood meroyan hilang laki ehh!!

 

 

Layan kejap video akustik ni. Feeling weh! Terima kasih kepada seorang rakan blogger sebab share link video ni. Huuu dah kebetulan pulak malam ni aku mood meroyan tak tentu hala kat twitter. Hahaha nasiblah follower twitter aku kena mengadap mood meroyan aku. Kang mesti ramai unfollow. By the way.. for my dear superhero….

 

Malam kau bawalah rinduku untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mataku yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku

 

 

 

Haaaa nak muntah? Lantak korang. Oke bye!

NEW sign NISA

 

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!

15 comments :

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

Lagu nih memang sedap di dengar...^_^

nia marlissa said...

ombak rindu :)
layan lagu nih malam2 pom best

fiey zara malaiqa said...

takde ar rase nak muntah sangat pon..hehe..KBYE :)

blog-tips-kurus said...

waaaaaaa... paintball? JandaBaik?? cepat update! :-)

sYiRa LoKMaN said...

best!...kte pun pernah wt entry ni at blog.. ^_^

Gua said...

jiwang ni tak tentu hala. time bz dok buat kerja pun boleh datang. hehe =)

Honey Kumicky said...

alamak..ombak Rindu...nie yg bikin ati sayu nie...

TwiggyLiyana said...

LOL, mood meroyan hilang laki, hahahah! classic!

Joe_Hans said...

meroyan makin meroyan lar dengar lagu2 macam nie..ahhaha

onie said...

omakkkk rindu :))

Eyfa Zalifa said...

i love this song too sis..sbb tu psng kat blog:)

Maryanie Atieq said...

waaa., mmg feeling abeskan dgou lagu nie., btw kq nisa akustik nieh best n cam sedeyh jee., :)peace

Cik Anis said...

layan~

Akulah Pak Lan said...

DarkBatman memang suka keluaq malam2..jaga2 nanti dia timbui

kamen rider pink said...

like3