Friday, December 9, 2011

Dari IKEA ke Tasik Shah Alam

 

Assalamualaikum…

 

Semalam agak teruk bagi aku. Mood aku kelaut sampai kerut kat dahi aku takmo hilang. Amarah di dada terlepas juga di depan beberapa teman. Huuu segan pulak dengan dorang. So guys, I am so sorry about yesterday okay…

 

Hari ni aku bahagia. Bahagia bila si dia….…. errrr over pulak. Okay malas lah bercerita sangat. Biar ini menjadi rahsia aku, kenangan aku… cewah cewahh…

 

IMG_0565

Bila aku bukak pintu rumah…. nothing … Tetibe muncul Bear Biggg!! Homaii homaii hampir sesak nafas aku jadi nye! Huwarggghhh!!! Dengan rakusnye aku ambil dan peluk teddy nih! Huaaa suka suka sukkaaa…

 

 

IMG_0559

Turut menjelajah dari IKEA ke Tasik Shah Alam ialah meatball yang sangat sangat best! Huwarggghh lagi sekali aku rakus menelan meatball tersebut, ditambah pula dengan perut yang kelaparan setelah dua hari tak menjamah apa-apa kecuali air masak.

 

 

IMG_0562

Makan meatball tepi Tasik Shah Alam memang feeling habis oii!! Dengan angin yang sangat nyaman wahhhh~ Heee bahagianya muka akuuu! Yes! Terima kasih! Terima kasih! Terima kasih!! Tak tahu nak cakap macam mana dah :’)

 

 

Picture2782

Meh aku tolong muah muah kat Bear Big ni untuk kamu. Wahahaaa cheesy much huh?? Hahahaa. Love you! Errr okay bye!

 

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!

23 comments :

!! YaNa YassiN !! said...

happy,bila tgk org lain happy. :))

nurmujahidah said...

sape bgi tuu,,, :D

Feza said...

besarnye bear.

zeybubumoshiiyui said...

mcm besar ja . mai Zey nak pinjam kejab kak Nisa . hehe .

umie naziera said...

peluk teddy bear tu sambil tido memang shedaph..hahah

Nazifa said...

taw sape bagi.hahaha

Aqilah Kamarudin said...

darkbadman ehhh? <-- main teka je ni. teheee!

CiMinniy said...

Konfirm keluar ngan Darkbatman ni . tengok baju pun dah tau :D

Nurul ain said...

wahh... happynye nisa... mesti orang trsayang yang bagi teddy tu kan... :)

javanese DOVE said...

eh jap,
u bawak meatball dkt ikea tu tapau bwk p tasik ek?

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

tedy gemok! comel.

Aween Md Zahir said...

minjam teddy bley tak ?? kekeke :P

JMR said...

pewwwiitt..besar giler bear tu..bear x kiss nisa blk ke?kihkih:-p

... ^^ said...

wawwaaa.. syok la kak nisa.! dapat bear beasar.. hahaha. jeles2 :)

Ana Farhana said...

wahhhh! seronok nyerr die ehhh ^^

LittleGurl said...

batman terbang!!!

Amy Farhana said...

wahhh , omey2 nyer >_<

saharinasaharudin said...

alolo,comelnyee bear :)

cheqwa said...

betul!tgok baju pon dah tau! hihihihi...bahagianya tgok muka kak nisa.kekekeke...bear cumel,come to aunty!haahahaha ^_^

nuruashia ♥ said...

wawhhh untunglaa dpt bear besauuu..btw, nuru ade pm nisa kt ur fb..ce check hehehe..

SyafyNajihah said...

join ur superduper GA! =)
semangat nih..
http://syanali-stories.blogspot.com/2011/12/i-like-it-like-that.html

Cytah Lovicry said...

comelnyaa.. sapa bagi tu??

NadyaBubble said...

terpancar kebahagiaan diwajahmu :D