Monday, December 26, 2011

Bertemu blogstar di Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards 2011

 

Assalamualaikum…

 

Hari tu daku dah buat entry kedua mengenai event blog antarabangsa iaitu Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards 2011 (NAPBAS). Meh ada lagi entry mengenai NAPBAS 2011. Gambor banyak ni…

 

Ouhh dah namanya event besar-besaran kan, semestinya dihadiri oleh blogger superstar atau aku gelarkan mereka blogstar! Fuhhh memang aku ternanti-nanti nak berjumpa dan bergambar dengan dorang. Tak lupa juga nak usha dress meletops dorang!

 

IMG_8308

Akhirnya bertemu Abang Nara dari blog sensasi Malaysia Beautiful Nara. Mula-mula aku ditegur beliau di twitter. Lepas tu masa beliau lalu kat meja aku, beliau tegur aku lagi. Adehh malu dah haku! Tengok Abang Nara disinari cahaya spotlight setelah memenangi Best Entertainment Blog Awards! Haaa kau hado? Kekekekee…

 

 

IMG_8296

Yeayyy finally I got the chance to meet this super gorgeous lady blogger tak lain tak bukan Hanis Zalikha woot woot!!! She is tall, errr not sure whether she wore a pair of heels or not. And her dress really nice!! Tak sarat sangat but really really nice!! Suka tengok muka Hanis Zalikha yang licin tu.. lawa! And ouhhh Hanis Zalikha tercalon untuk kategori Most Influential Blog Awards.

 

 

IMG_8313

Jeng jeng jenggg.. Yeayyy red diva is in the house!!! Red Mummy yang katanya bila-bila masa sahaja due date nye, tapi masih gigih menghadiri event demi sokongan padu terhadap Nuffnang! Heee and she said I look familiar. Hikss~

 

 

IMG_8315

Last but not least Sue Anna Joe !!! Dah lama nak jumpa dia… Kenal dia through Shea Rasol punye blog, and aku dah tengok hasil photography beliau. Memang wow woww kebaboom!! And tahniah Sue Anna Joe sebab tercalon untuk Best Photography Blog Awards…

 

Sangat berkembang hidung sebab dapat jumpa blogger superstar seperti mereka. Okayyy maka dengan itu saya akhiri entry saya mengenai NAPBAS ini ye… Semoga tahun 2013 nanti saya berpeluang untuk menghadirinya walaupun berkemungkinan ia akan dilangsungkan di negara lain pulak. Wuhuhuuu… Doakan rezeki aku ye! Amin.

 

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!

18 comments :

Fiqah Yassin said...

wahh! bestnya dapat jumpa rmai bloggers popular ^____^

miss anies said...

wahh best giler jumpa blogger feymes ! bertuahnya kak nisa :)

Syuhada Nur Ekhwan said...

untung la nisa .. hihi .. mehh jalan2 blog syu

LaLa said...

keknis lagi :D
sume blogger yg post sal NAPBAS mesti ada gambar keknis, cantik giler :))

Anis Adila Aris said...

Nisa Kay pun blogstar gak :)

Mr feckry said...

i wish one dey wa akan ke sana juga

nurmujahidah said...

bangganya,,,!!!

Ziera Ieyah said...

hanis tu mmg cnteek. dlu slalu dtg blek dy mse diploma kt sgmt. admire gile kt dy. hehe

Anonymous said...

Nice dressing Nisa Kay! Sangat lawa tapi beg you tu macam tak sesuai la..

Umar Kadir said...

bestnye! moga dapat join di masa akan dtg! :D *congrats kepada yg berjaya!

faa.rosli said...

haah..best laa sue anna joe ni pnye blog...

Joe_Hans said...

Nisa pown aper kurangnyer....

SyedGraphiX dot Com said...

BESTNYA!! takpe. nisa je pun dah blog star bagi aku. bhahaha.

FatihaMedan said...

Saya sangat teringin nak jumpa kak Nisa Kay :)

Semoga kite berjumpa.hehe

Honey Kumicky said...

wa...

sgt jelez nie...

Alyza Fisol said...

lepas ni awk la plak blogger superstar... :)

Anonymous said...

nisa kurusnya makan banyak sikit.kalau berisi mst lawa :)

MaYa MustWany said...

lor tuh ke abg nara.muda lagi..