Monday, December 5, 2011

Baju belang-belang. Bukan kuda belang ehh!

 

Assalamualaikum…

 

Hari ni aku kepenatan ya amat. Aku ada photoshoot dengan Fad Ali kat Putrajaya. Tapi tak sempat shoot banyak pon, sebab photographer exhausted gara-gara long journey dan tak cukup makan. Heee but its okay, ada gambar-gambar yang memang buat aku puas hati. Tak sabar weh!!

 

Okay apa entah aku merapu. Tadi aku kemas folder gambar, sekali aku terjumpa gambar aku pakai baju belang-belang. Wahhh. Ini rare..  Sebabnye.. ketahuilah oleh korang bahawa dalam lemari aku yang padat iteww tiada sangat baju stripey!

 

CIMG5299

Ini gambor aku masa aku keluar jenjalan dengan member sekolah kat Temerloh. Kawan aku puji baju aku weh. Kembang hidong. Okay puji baju aje… Bukan aku. Muahahahaa….

 

 

IMG_7635

Okay ini gambor baju tersebut dengan lebih jelas. I can tell you, baju yang bercorak stripey dalam lemari buruk aku boleh dibilang dengan jari tau! And I can tell you that I super love this stripey dress!

 

 

IMG_7640

Ouhh untuk orang kurus macam aku memang tak seswai laa pakai baju stripes ke bawah. Untuk nampak lebih berisi aku sesuai pakai baju yg horizontal stripes. See? Siapa ada reben-reben cinta kat belakang. Ehhh.

 

 

IMG_7646

Memang super love ini bajuuu. Aku beli kat BATIK VALLEY wehh. Ouhh ye, kalau nak beli dress yang comel-comel, blouse yang cun-cun boleh lah beli kat Batik Valey ye! Dengan gaya terkini, dan harga yang berpatutan! Itu yang peting ke kawan-kawan.

 

 

383728_306511406037159_112008795487422_1073800_1053525555_n

Oihhh ini latest dari Batik Valey ! Button Down Maxi Skirt dalam 6 warna pilihan yang cun! So kalau korang nak beli ni sila terjah Batik Valey ye! Rasanya ada back order kot untuk maxi skirt ni. Alorr kalau korang tak minat maxi skirt pun korang boleh order benda lain. Jangan lupa usha Batik Valey  ehhh :D

 

 

 

Thank you for reading!

NEW sign NISA

 

 

 

LIKE or TWEET this entry! TQ!


15 comments:

  1. nice la.. ritu npak u kt jgn tdur lg.. sweet la hai.. hehhehe.. sila sinngah blog sy :)

    ReplyDelete
  2. alo nisa. i'm a new blogger =) tapi dah lama jadi stalker blog nisa..huhu. sangat suka dengan blog ni sebab adore sesangat ngan fesyen nisa. sampaikan wat nisa idol feshen saya.hihi..kalo cari dress mesti rujuk blog nisa dulu sebab nisa salu come out ngan new trend. oh, juga kenal batik valley melalui blog nisa and pernah shopim kat ctu gak.hoho..free2 singgh cni keh http://hudasindarela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cantik....bergaya....tp macam x kena pakai warna putih kt pinggang tu.. maaf la kalau sy ckp cmtu..bg pendapat jek...

    ReplyDelete
  4. Comel je pakai baju belang-belang.

    ReplyDelete
  5. Memang tengah mencari cari skirt ni :D

    ReplyDelete
  6. sweet! nak jual, cakap ehh :P haha

    ReplyDelete
  7. nisa, jom kite naekkn berat sikit.hehe~ lawa baju stripe tu. =)

    ReplyDelete
  8. kurusnyaa kamu...sesuai lah belang2 cmtuhh

    ReplyDelete
  9. orang kurus sesuai pakai baju belang2...hehehe comel jer..

    ReplyDelete
  10. ok sgt cntik
    kak nisa pkai ap pn cntik ^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay