Saturday, December 10, 2011

Astro IPTV Party. Satu malam bila semua jadi bintang Hollywood!

 

Assalamualaikum…

 

Sebenarnye event ni dah lama sangat. Dah basi barulah aku nak update. Entah macam mana lah aku boleh lupa nak update pasal event ni. Aku join event ni last minute setelah di ajak oleh Abang Emi from blog Anak Perak. Dah lah masa tu aku baru aje lepas final presentation, tension punye pasal aku join aje. Hohoo..

 

Sejujurnya aku tak tahu event ni pasal apa, dan aku tak tahu pun yang event ni ada tema Hollywood Stars… So, aku lenjan aje lah pakai dress. Huhuu.. Tapi tak kisahlah, aku boleh dianggap Selena Gomez ke, Demi Lovato ke.. Miley Cyrus ke.. Kekekee…

 

IMG_8282

Me in The Poplook chiffon dress, cardigan housemate aku punya, polka dot printed satin. Heee best event ni, dapat goodies yang ada macam-macam kat dalamnye!

 

 

IMG_8285

Huwarrgghh ade raksasa oiii kat event nih! Kekekekeee… Tema event ni ialah Hollywood stars kot, so korang boleh dress up macam bintang Hollywood atau sebagai mana-mana watak filem Hollywood.

 

 

IMG_8302

Wakil Astro tengah menerangkan pada kami tentang pakej dan fungsi Astro IPTV.

 

 

IMG_8310

Meet MadamMondoq. Hehee sejak sama-sama jadi finalis untuk Maybelline’s Favourite Blogger ni selalu pulak kami berjumpa kat mana-mana. Kekekekeee…

 

 

IMG_8330

Huihhh Cat Woman lah!! Haaa time ni ada game “Siapa Culik Kak Limah” memang kelakar giler sebab kena berlari ke sana sini, aku dah lah pakai heels oii… Huhuu tapi semangat jugak join! Hahaha ini first time aku join game dalam event.

 

 

IMG_8319

Me, Thara from Nuffnang dan MadamMondoq. Ouhhh!! Nampak tak ade lelaki yang tengah lalu kat belakang tu?? Haaa cuba teka siapa?? Cepat arr teka. Hehehee…

 

 

IMG_8322

Jeng jenggg the handsome Adam C, from.. err Hitzfm kan? Hahaaa aku boleh lupa pulak nama selebriti nih. He is awesome and super friendly! Hehee!!

 

 

IMG_8344

Ini finalis bes dress for female. Dari kiri ialah Marilyn Monroe, Minnie Mouse, Peggy Carter (heroin Cpt America), Amy Winehouse dan juga Britney Spears. Pemenangnya ialahhh PEGGY CARTER. Sorry saya tak kenal anda siapa.

 

 

IMG_8347

Ini pulak finalis best dress untuk lelaki. Yang jadi Lady Gaga tu lah yang menang. Pemenang bagi best dress dapat TV Plasma woo.. Best!! Yang pakai topi putih tu kalau tak silap aku menang iPad2 sebab slogan kreatif.

 

 

IMG_8349

Me with Beyonce RedMummy. Sebelum ni aku pernah jumpa beliau masa event Lancome dan juga premiere screening kat Mid Valley, tak ingat pulak movie ape.

 

 

IMG_8358

Aku dapat hadiah beg laptop yang best dari Astro selepas diterjah oleh Adam C untuk jawab soalan. Heheheee tak sangka betul… Murah rezeki aku masa event ni.

 

Pendek kata event ni memang meriah, ditambah pulak dengan kehadiran blogger-blogger retis semuanya. Aku yang masih mentah ni memang segan jugaklah dengan diorang! Hehehee… Terima kasih Astro dan Nuffnang !! Muahh!!

 

Visit SAYA SUKA MENAIP's fan page for more pictures!!

 

 

NEW sign NISA

 

 

 

TWEET or LIKE this entry!

16 comments :

zeybubumoshiiyui said...

amboi sakan ya :D hehe .

Nur Haslinda said...

bestnye. canteqnya k.nisa! hehe

javanese DOVE said...

hari-hari dapat join event,
retiss you nokk..
:P

Areliff said...

klako siap de raksaksa hehehee

ila said...

best nya..

FaRRa AzMaN said...

bestnyer... :)

TeQah Khaire said...

ehem ehem adam dah gemok lah i suka .. haha

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

sangat retis dah kakak sorg ni. heh.

AmirahSM said...

nice nisa =)

~kuyam~ said...

hensem rupanya Adam c kt lua..licin kemain muka.hehe

SoLy SoLicious said...

dah lame kan event ni~

cheqwa said...

besnya...untunglaaa~ kekekeekekeke ^_^

Cik Eka said...

besnya..

eka dpt jemputan ni tapi tak pegi sebab takde sapa nak bawak..dahla malam tu final n9..huhuhu

purplekyu^_^ said...

comel kak nisa :D

deqnoor said...

First time DN jumpa Nisa di event ini... Hope to c u in d next event... :)

kaka said...

hamboi....untungla