Thursday, December 22, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 18] – Nerdy girl photoshoot with Fad Ali

 

Assalamualaikum…

 

Hamboi hamboiii kemain tajuk aku nak english sesangat kan.. Takpe.. english education tu penting (sambil buat tangan Usop Wilcha). Haaa aku rasa mesti ramai dah tahu aku ada photoshoot bulan lepas, dan mesti ramai dah tengok gambar photoshoot aku kat facebook kan.. Tapi macam tak sah pulak aku tak share kat sini…

 

PHOTOGRAPHER : Fad Ali

LOCATION : Putrajaya

 

IMG_5794 (1)

Okayhhh ini gambar yang aku letak dalam entry teaser hari tu.. Gambar ni candid woii! Aku dah ready nak posing, tapi aku nak betulkan sikit tali beg tuh. And photographer Fad Ali pun test ambil gambar. Menjadi wohh!! My favorite picture!

 

 

375528_312326058796927_100000586063333_1219772_1835754528_n

WHERE ARE YOU MY LOVE??? Cewahhh caption tak menahan kannnn! Hahahaa.. gambar ni pun di snap beberapa kali untuk dapat hasil yang lebih natural dan klasik. Haaa entah betul entah tidak apa yang aku cakap neh.

 

 

381500_312323425463857_100000586063333_1219771_1943272969_n

Posing maut kejap depan pelancong yang lalu lalang. Kekekekeee~ Mampu?? Haaa tipu bebenor lah aku ni. Aku lagi tersipu-sipuan apabila diperhati oleh pelancong yang datang kat Putrajaya hari tu. Tapi aku bajet cool aje photoshoot.

 

 

388585_312470468782486_100000586063333_1220075_885934621_n

Last but not least, suka effect fast shutter sampai dapat tangkap gambar titisan air pancut depan tasik kat Taman Botani tuh. Heeee nak lagi ambil gambar macam ni! Hohoo tapi entah bila la nak photoshoot kan. Rindunye kiteeee. Abam sayam jom couple photoshoot! Ehhh!!!

 

 

384804_312970022065864_100000586063333_1220795_1977542364_n

Okayyy itu sahaja yang aku nak share dengan korang… kepada photographer Fad Ali, thank you sebab sudi ambil aku jadi talent anda. InsyaAllah kalau ada rezeki lagi moh la kita photoshoot sama ehhh.. Hehe sekarang dalam fikiran aku, aku nak photoshoot tempat yang berangin. Errr pantai ke? Haha demand pulok!

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!


40 comments:

  1. nice la nisa...pasni nak pakai spek besau2 pulak..haha

    ReplyDelete
  2. cantik sgt nisa gambar2 tu semua. hehe

    ReplyDelete
  3. nisa memang fotogenik kan..amek cmne pun cntik je. style la.. :)

    ReplyDelete
  4. nice shoot.awesome style. fabulous outfi...
    jemput skodeng blog hana yehttp://nanacan.blogspot.com/
    ...kamsa haamnida...tq nisaa

    ReplyDelete
  5. aww awaw :D
    cantik sangat semuanya :D boleh jadi model tahap antarabangsa ni :D

    ReplyDelete
  6. nak destinasi tepi pantai ek? moh book holiday pakej dgn kak sha !!! domestik pun ok jek..huhu

    ReplyDelete
  7. Chantek sgt.. Orang chantek amik gambar camne pon chantek kan.. :)

    ReplyDelete
  8. sangat cool!!cantik sngt!!!

    jom follow online shop ni!
    http://luluonlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wuiyoo cantik2 lah! lagi2 gmbr yg first tu! :D

    ReplyDelete
  10. Nisa gorgeous .. I love u lah <3 hehe

    ReplyDelete
  11. I REALLY LIKE THE FIRST PIC. all pictures are beautiful though .hehe (:

    ReplyDelete
  12. comel sgt dah...tp bole nmpkla malu2 tu,hihi

    ReplyDelete
  13. huhu..cantik la nisa...memang pandai candid..

    ReplyDelete
  14. salam.
    kamu mmg berbakat depan lensa beliau...sangat sweet..LadyD suka.

    ReplyDelete
  15. cantik laa dia amek gamba..
    kemas..

    suke tgk..

    ReplyDelete
  16. suke la bila nisa update pasal photoshoot.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. cun melecun semua gambar2 nih! pandai nisa posing yeee...:)

    ReplyDelete
  18. like ur jaw line :)
    pernah nampak u dekat convocation universiti. hhihi,sama macam dlm gambar. :)

    ReplyDelete
  19. orang cantik macam nisa, pakai ape pn cantik.. hee

    ReplyDelete
  20. memang setai gila la u ....suka! photog pon setai :))

    ReplyDelete
  21. cun nyo :)
    i like .....
    teringin nak photoshoot mcmni ^__^

    ReplyDelete
  22. k.nisa... rntai yg k.nisa pkai tu..bli kt mne eyk? bli online ke? tringin nk rntai cmtu.. klau bli online, bgi lh link..sng sye pon nk bli jgakk hehe :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay