Thursday, December 22, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 18] – Nerdy girl photoshoot with Fad Ali

 

Assalamualaikum…

 

Hamboi hamboiii kemain tajuk aku nak english sesangat kan.. Takpe.. english education tu penting (sambil buat tangan Usop Wilcha). Haaa aku rasa mesti ramai dah tahu aku ada photoshoot bulan lepas, dan mesti ramai dah tengok gambar photoshoot aku kat facebook kan.. Tapi macam tak sah pulak aku tak share kat sini…

 

PHOTOGRAPHER : Fad Ali

LOCATION : Putrajaya

 

IMG_5794 (1)

Okayhhh ini gambar yang aku letak dalam entry teaser hari tu.. Gambar ni candid woii! Aku dah ready nak posing, tapi aku nak betulkan sikit tali beg tuh. And photographer Fad Ali pun test ambil gambar. Menjadi wohh!! My favorite picture!

 

 

375528_312326058796927_100000586063333_1219772_1835754528_n

WHERE ARE YOU MY LOVE??? Cewahhh caption tak menahan kannnn! Hahahaa.. gambar ni pun di snap beberapa kali untuk dapat hasil yang lebih natural dan klasik. Haaa entah betul entah tidak apa yang aku cakap neh.

 

 

381500_312323425463857_100000586063333_1219771_1943272969_n

Posing maut kejap depan pelancong yang lalu lalang. Kekekekeee~ Mampu?? Haaa tipu bebenor lah aku ni. Aku lagi tersipu-sipuan apabila diperhati oleh pelancong yang datang kat Putrajaya hari tu. Tapi aku bajet cool aje photoshoot.

 

 

388585_312470468782486_100000586063333_1220075_885934621_n

Last but not least, suka effect fast shutter sampai dapat tangkap gambar titisan air pancut depan tasik kat Taman Botani tuh. Heeee nak lagi ambil gambar macam ni! Hohoo tapi entah bila la nak photoshoot kan. Rindunye kiteeee. Abam sayam jom couple photoshoot! Ehhh!!!

 

 

384804_312970022065864_100000586063333_1220795_1977542364_n

Okayyy itu sahaja yang aku nak share dengan korang… kepada photographer Fad Ali, thank you sebab sudi ambil aku jadi talent anda. InsyaAllah kalau ada rezeki lagi moh la kita photoshoot sama ehhh.. Hehe sekarang dalam fikiran aku, aku nak photoshoot tempat yang berangin. Errr pantai ke? Haha demand pulok!

 

 

NEW sign NISA

 

 

TWEET or LIKE this entry!

40 comments :

MiSz fiFiEyQa said...

nice la nisa...pasni nak pakai spek besau2 pulak..haha

Aida.Ohno said...

cantekk nye gambar!

khalila said...

cantik sgt nisa gambar2 tu semua. hehe

♛ Azie Azra ♛ said...

menarik! pakaian pun simple =)

Ziera Ieyah said...

nisa memang fotogenik kan..amek cmne pun cntik je. style la.. :)

Hana Farhana said...

nice shoot.awesome style. fabulous outfi...
jemput skodeng blog hana yehttp://nanacan.blogspot.com/
...kamsa haamnida...tq nisaa

Arep Skema said...

aww awaw :D
cantik sangat semuanya :D boleh jadi model tahap antarabangsa ni :D

the::bored::sha said...

nak destinasi tepi pantai ek? moh book holiday pakej dgn kak sha !!! domestik pun ok jek..huhu

syaidatie nurdilla said...

Chantek sgt.. Orang chantek amik gambar camne pon chantek kan.. :)

♥ LULU ♥ said...

sangat cool!!cantik sngt!!!

jom follow online shop ni!
http://luluonlineshop.blogspot.com/

Nur Aischa said...

wuiyoo cantik2 lah! lagi2 gmbr yg first tu! :D

ThenxQue Alexzhae said...

kelaaaas kau nisa !

mysara said...

cntk n stylo..:)

u.m.i.e said...

Nisa gorgeous .. I love u lah <3 hehe

littledolphin said...

I REALLY LIKE THE FIRST PIC. all pictures are beautiful though .hehe (:

Honey Kumicky said...

Nerdy yg fabolous...

mimeben said...

santek pix tuh sume:))

zieha iesha said...

nerdy pon cantekk jugak..... :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pic ohsem laaa...cun!!!

Arfahani Arsad said...

comel sgt dah...tp bole nmpkla malu2 tu,hihi

LIYANA MASTURA said...

Love your oufit nisa!:)

nasha sanza said...

huhu..cantik la nisa...memang pandai candid..

Cik Anis said...

lawa lawa lawa

dreaming iylia.. said...

haaaa. super cantekk!! ^_^

haniaiman said...

salam.
kamu mmg berbakat depan lensa beliau...sangat sweet..LadyD suka.

nina nadzirah said...

comel :))

faa.rosli said...

cantik laa dia amek gamba..
kemas..

suke tgk..

Lady Shana Sweet said...

suke la bila nisa update pasal photoshoot.. huhuhu

Nafisya Ismail said...

cantik :)

Balqis Shafikah said...

cun melecun semua gambar2 nih! pandai nisa posing yeee...:)

sesegar said...

like ur jaw line :)
pernah nampak u dekat convocation universiti. hhihi,sama macam dlm gambar. :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

thumbs up!!cantik cantik cantik!!hee

iNtAn sHaFiNAs said...

photoshot utk pe??

fiey zara malaiqa said...

cantik sangat..

Nur Atikah said...

orang cantik macam nisa, pakai ape pn cantik.. hee

ainasuhana said...

cantik...

onie said...

memang setai gila la u ....suka! photog pon setai :))

cik fafau said...

cun nyo :)
i like .....
teringin nak photoshoot mcmni ^__^

ikramstime said...

i like your outfit so cute

★iela_kiera★ said...

k.nisa... rntai yg k.nisa pkai tu..bli kt mne eyk? bli online ke? tringin nk rntai cmtu.. klau bli online, bgi lh link..sng sye pon nk bli jgakk hehe :D