Thursday, November 10, 2011

Yeahh dah sampai!!

 

Assalamualaikum..

 

Sepatutnya kegembiraan yang teramat ni aku nak share dengan korang semalam… Tapi semalam seharian aku di kampus, dan sambung pulak buat assignment sampai tengah malam. So, memang tak sempat nak update. Hohoo.. apa yang happy sangat tuh???

 

Ingat tak entry aku pasal kasut CalaMan ??? Haaaa kemain ramainye ternganga terkesima tengok kasut-kasut awesome lagi power kat online shop CalaMan. Herrr sebab aku ternganga tengok kasut-kasut yang kemain lawo, maka aku cepat-cepat order!

 

 

 

SN864 BEIGE RM 52, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx-horz

Haaaa aku order kasut nih! Tapi ada tiga kaler nih…. So agak-agak korang aku pilih kaler ape eh eh eh??? Aku malas bagitahu dulu, korang tekalah, aku nak proceed dengan entry ni hokayh.

 

 

 

IMG_8902

Kemain lagi awal pagi aku dah check tracking number kat website Pos Malaysia. Excited meyh aku! Sejak abam CalaMan bagi aku tracking number tuh, tak senang duduk aku menanti parcel. Muahahaa… Akhirnya sampai jugakkk… berlari aku turun amik parcel! Hahaha tak senonoh kejap.

 

 

IMG_8904

Taraaaa….. kasut berwarna biru ni lah yang aku pilih yeahhh! Saje je pilih warna biru, kasi kelainan sikit dalam koleksi kasut. Muahahaa :D Actually niat dalam hati nak beli satu lagi tapi err errr tak elok tamak oihh. Nanti tak terpakai pulak kasut-kasut yang ada.. Hohooo…

 

 

IMG_8907

Tak habis excited lagi tuhh… Sambung lagi membelek-belek kasut. Heheeee… bukan setakat belek setiap inci kasut tuh, siap try test pakai kasut tu jalan-jalan dalam bilik. Wahhh memang puas hati meyh! Kasut yang ringan and it fits me nicely. Muahhh sama ini kasut!

 

 

IMG_8909

Wuhhhh air liur tak habis meleleh lagi ni woihhh!! Kahkahkah melampau benor aku ni. Dulu kemain gila beg. Pantang nampak beg comel sikit dah panas bontot nak gi beli. Lepas tu gila maxi dress, dah habis transform jadi gegurl lah kononnye tewww. Hukhukk.. sekarang ni tak menahan bila nampak kasut. Haiii ni lah perempuan. Ahaksss!!!

 

 

Sooo korang kalau gila kasut jugak pergilah beli kat CalaMan yek. Yang tuan punya bisnes ni orang Melayu kita jugak, so sokonglah bisnes orang kite yek! So far servis CalaMan ni baguslah yek. Tak penat-penat melayan customer yang banyak kerenah. Wohohoo aku je tak banyak kerenah, usha, order, bayar. Huahuaa~

 

 

Nantilah bila-bila aku rajin aku keluar pakai kasut nih then ambik gambor yeh.

 

 

 

Okelah. Babai.

sign NISA


47 comments:

  1. wahhh. cantiknya kasut.hehe.. anyway, kaki you size ape yea?? i takut nak beli on9 sebab takut tak kena dengan size.. :)

    ReplyDelete
  2. wah nisa pnya kasut dah sampai . loc pnye belom ._. lawa eh kasut tu :3

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhh cantik2 hehehe.. suka2.. nak oder jugak nanti dari cala Man hehehe

    ReplyDelete
  4. @Hidayatul Putra

    I SIZE 37..

    alaa apa susah kan dia dah sediakan size chart..u ukur la kaki u...

    ReplyDelete
  5. @LOCKED

    heee
    x lamalagi sampai la tuhhh
    :D

    thanks!

    ReplyDelete
  6. kasut cunnn sangat..:) tak berani saya nak beli kasut online sebab takut tak sesuai dengan kaki..

    ReplyDelete
  7. den punyo x dapek laie...next katanya...hukhuk

    ReplyDelete
  8. Perghhh!
    Tak menahan kasut.
    Tengok heels dia pun besar gedabak.
    Ni memang kalau pakai mau feeling feeling diva kejap neh.
    Tapi Cik Nisa tak diva kan??
    Hehehehe.

    ReplyDelete
  9. cantiknya kasut.dark blue memang sesuai kat kaki.boleh menampakkan kaki kita putih hehe

    ReplyDelete
  10. niat malam tadi nak sembunyikan je kasot to kat stor .. hahaha bia melopong mencari . kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. @nur anis

    heee apa yg takut x sesuainya... biasanya on9 shop provide measurement chart untuk customer...

    ReplyDelete
  12. @Judiene

    feeling2 diva tu ade, but I'M NOT A DIVA. hahaha
    sy org biasa aje...

    ReplyDelete
  13. @NURATEEYA


    hik hikkk
    sebab dia comel laa kite beli :P

    ReplyDelete
  14. calaman nyer kasut memang sumer lawa2..... teringin gak nak rembat sepasang dua tapi masih lum kesampaian.....

    apapun, u have such good taste. cantik!!!!

    ReplyDelete
  15. cantik la kasut 2 .. terigin gak nak beli , tapi banyak yang tak ada size . . kasut kak nisa memang awesome . .

    ReplyDelete
  16. nisa bole suggest tak shopping on9 yang sesuai utk petite girl xs macam saya ni..

    fyi kasut saye saiz 3 so mmg tahan liur je la tgok kasut cantik2..

    ReplyDelete
  17. @NynaMysarah

    hah pengsan???
    *renjis2 air kat muka*

    ahaks :P

    ReplyDelete
  18. @eyka ka kecil

    hmmm xde size?
    kan kite boleh request saiz kasut kite?

    ReplyDelete
  19. @Ana Faryana

    sorry dear...
    xtahu lah pulak..
    btw u umur bape?

    ReplyDelete
  20. momoy pun beli kat situ
    jemput tgk

    http://www.princess-momoy.com/2011/11/assalamualaikum-kawan-kawan.html#axzz1eCVGu5gw

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay