Thursday, November 10, 2011

Yeahh dah sampai!!

 

Assalamualaikum..

 

Sepatutnya kegembiraan yang teramat ni aku nak share dengan korang semalam… Tapi semalam seharian aku di kampus, dan sambung pulak buat assignment sampai tengah malam. So, memang tak sempat nak update. Hohoo.. apa yang happy sangat tuh???

 

Ingat tak entry aku pasal kasut CalaMan ??? Haaaa kemain ramainye ternganga terkesima tengok kasut-kasut awesome lagi power kat online shop CalaMan. Herrr sebab aku ternganga tengok kasut-kasut yang kemain lawo, maka aku cepat-cepat order!

 

 

 

SN864 BEIGE RM 52, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx-horz

Haaaa aku order kasut nih! Tapi ada tiga kaler nih…. So agak-agak korang aku pilih kaler ape eh eh eh??? Aku malas bagitahu dulu, korang tekalah, aku nak proceed dengan entry ni hokayh.

 

 

 

IMG_8902

Kemain lagi awal pagi aku dah check tracking number kat website Pos Malaysia. Excited meyh aku! Sejak abam CalaMan bagi aku tracking number tuh, tak senang duduk aku menanti parcel. Muahahaa… Akhirnya sampai jugakkk… berlari aku turun amik parcel! Hahaha tak senonoh kejap.

 

 

IMG_8904

Taraaaa….. kasut berwarna biru ni lah yang aku pilih yeahhh! Saje je pilih warna biru, kasi kelainan sikit dalam koleksi kasut. Muahahaa :D Actually niat dalam hati nak beli satu lagi tapi err errr tak elok tamak oihh. Nanti tak terpakai pulak kasut-kasut yang ada.. Hohooo…

 

 

IMG_8907

Tak habis excited lagi tuhh… Sambung lagi membelek-belek kasut. Heheeee… bukan setakat belek setiap inci kasut tuh, siap try test pakai kasut tu jalan-jalan dalam bilik. Wahhh memang puas hati meyh! Kasut yang ringan and it fits me nicely. Muahhh sama ini kasut!

 

 

IMG_8909

Wuhhhh air liur tak habis meleleh lagi ni woihhh!! Kahkahkah melampau benor aku ni. Dulu kemain gila beg. Pantang nampak beg comel sikit dah panas bontot nak gi beli. Lepas tu gila maxi dress, dah habis transform jadi gegurl lah kononnye tewww. Hukhukk.. sekarang ni tak menahan bila nampak kasut. Haiii ni lah perempuan. Ahaksss!!!

 

 

Sooo korang kalau gila kasut jugak pergilah beli kat CalaMan yek. Yang tuan punya bisnes ni orang Melayu kita jugak, so sokonglah bisnes orang kite yek! So far servis CalaMan ni baguslah yek. Tak penat-penat melayan customer yang banyak kerenah. Wohohoo aku je tak banyak kerenah, usha, order, bayar. Huahuaa~

 

 

Nantilah bila-bila aku rajin aku keluar pakai kasut nih then ambik gambor yeh.

 

 

 

Okelah. Babai.

sign NISA

47 comments :

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sgt lawa la kasut tu nisa.. =)

♛ Azie Azra ♛ said...

nakkkkk! hehe

Hidayatul Putra said...

wahhh. cantiknya kasut.hehe.. anyway, kaki you size ape yea?? i takut nak beli on9 sebab takut tak kena dengan size.. :)

Shazwani Ramly said...

nice :))))

LOCKED said...

wah nisa pnya kasut dah sampai . loc pnye belom ._. lawa eh kasut tu :3

cik Beskod said...

wahhhhhhhh cantik2 hehehe.. suka2.. nak oder jugak nanti dari cala Man hehehe

Nisa Kay said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

heee thanks!

Nisa Kay said...

@♛ Azie Azra ♛

kalau nak g laa cepat2 beli kat CalaMan :D

Nisa Kay said...

@Hidayatul Putra

I SIZE 37..

alaa apa susah kan dia dah sediakan size chart..u ukur la kaki u...

Nisa Kay said...

@Shazwani Ramly

thank u :D

Nisa Kay said...

@LOCKED

heee
x lamalagi sampai la tuhhh
:D

thanks!

Nisa Kay said...

@cik Beskod

heee

order jangan tak order :D

nur anis said...

kasut cunnn sangat..:) tak berani saya nak beli kasut online sebab takut tak sesuai dengan kaki..

Princess Lena said...

lawanye kst..

Ardini Humaira said...

cantiknyaaa!
kenan jugakla :D

Akula Nora said...

den punyo x dapek laie...next katanya...hukhuk

Judiene said...

Perghhh!
Tak menahan kasut.
Tengok heels dia pun besar gedabak.
Ni memang kalau pakai mau feeling feeling diva kejap neh.
Tapi Cik Nisa tak diva kan??
Hehehehe.

shera haifa said...

cantiklaaaa..
:)

Nazifa said...

siyes gojes giler!

hanabunga said...

cantiknya kasut.dark blue memang sesuai kat kaki.boleh menampakkan kaki kita putih hehe

NURATEEYA said...

comel nye :)

norien arshad said...

niat malam tadi nak sembunyikan je kasot to kat stor .. hahaha bia melopong mencari . kehkehkeh

ainasuhana said...

cantik lah.. serius!

Nafisah Ruslan said...

cun!

Nisa Kay said...

@nur anis

heee apa yg takut x sesuainya... biasanya on9 shop provide measurement chart untuk customer...

Nisa Kay said...

@Princess Lena

thanks :)

Nisa Kay said...

@Ardini Humaira

thank u very much :D

Nisa Kay said...

@Akula Nora

heee
insyaAllah dapat tu nanti :D

Nisa Kay said...

@Judiene

feeling2 diva tu ade, but I'M NOT A DIVA. hahaha
sy org biasa aje...

Nisa Kay said...

@shera haifa

thank youuu :D

Nisa Kay said...

@hanabunga

ouhhh yeke???
hehehe

Nisa Kay said...

@NURATEEYA


hik hikkk
sebab dia comel laa kite beli :P

Nisa Kay said...

@norien arshad

ahahaha kak norin jahattt :P

Nisa Kay said...

@ainasuhana

thank you :D

Nisa Kay said...

@ainasuhana

thank you :D

Nisa Kay said...

@Nafisah Ruslan

tenkiuu~

cikpia said...

calaman nyer kasut memang sumer lawa2..... teringin gak nak rembat sepasang dua tapi masih lum kesampaian.....

apapun, u have such good taste. cantik!!!!

NynaMysarah said...

Lawanyaa *pengsan jap *

eyka ka kecil said...

cantik la kasut 2 .. terigin gak nak beli , tapi banyak yang tak ada size . . kasut kak nisa memang awesome . .

Ana Faryana said...

nisa bole suggest tak shopping on9 yang sesuai utk petite girl xs macam saya ni..

fyi kasut saye saiz 3 so mmg tahan liur je la tgok kasut cantik2..

Nisa Kay said...

@cikpia

thank u very much :D

Nisa Kay said...

@NynaMysarah

hah pengsan???
*renjis2 air kat muka*

ahaks :P

Nisa Kay said...

@eyka ka kecil

hmmm xde size?
kan kite boleh request saiz kasut kite?

Nisa Kay said...

@Ana Faryana

sorry dear...
xtahu lah pulak..
btw u umur bape?

Ana Faryana said...

@Nisa Kay

umur i 21 dah...

:D

cik nur said...

hurm cantik jaa

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun beli kat situ
jemput tgk

http://www.princess-momoy.com/2011/11/assalamualaikum-kawan-kawan.html#axzz1eCVGu5gw