Thursday, November 3, 2011

Update Gempak dari CALA QISYA – Size Does Not Matter

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh hari ni entah apa mood aku nak promote satu online shop ni. Bukan main banyak betul barang dalam update terbarunya. Dah lah semua produknya memang rekaan dan style yang eksklusif. Memang salute kat tuan punya online shop sebab aku rasa bisnes dorang agak sukses walaupun banyak saingan.

 

bnner

CALA QISYA ialah salah satu online shop yang aku rekemen kan korang untuk shopping. Dengan baju-baju yang cantik-cantik, tapi masih mengekalkan gaya sesuai untuk para muslimah. Memang aku tengok pon berpinar mata weh!!!

 

308142_153307358100272_129341103830231_214581_1448140065_n

Korang saiz apa? Semua tu tak penting! Update terbaru dari CALA QISYA sesuai untuk semua!!! Meh aku berkongsi dengan korang sebahgian daripada koleksi terbaru CALA QISYA yang da bomm!!!

 

photo (81)

photo (86)

photo (60)

photo (54)

 

Haaa apa ternganga kat sini weh??? Pergi CALA QISYA cepat-cepat untuk tengok koleksi penuh update kali ni. Jangan salahkan aku kalau dalam sekelip mata semua baju-baju yang da bomm ni habis dijual atau reserved okay! Go go go!!!

 

 

sign NISA

8 comments :

LIYANA MASTURA said...

I suke baju Qala Cisya sbb handmade:p cantik!

Puteri Iqa Izyan said...

items kat cala qisya ni serius cantik gile ^_^

TeQah Khaire said...

cala qisya nih design diorunk sume

fresh2 lah (: like like like

cheqwa said...

auuuu,i love cala qisya!!! ^_^

Sya Syazana said...

adehh, terNGANGA

LittleGurl said...

omajay! luv it!

erleena said...

osem gle model2 dieeee~~~!

NadyaBubble said...

baju dorang semua cantik-cantik. suka sgt :D