Thursday, November 10, 2011

Tak tahu nak pergi mana weekend ni ? Jom ke Mid Valley!!!

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahh kemain semuanya dah plan macam-macam untuk weekend kan. Biasalah tu weekend aje mesti lah ada aktiviti yang akan dilakukan. Ehh mengapa skema benar ayat aku ergghh! Korang dah ada plan belum? Kalau belum.. aku nak ajak korang pergi serbu MID VALLEY! Kenapakah???

 

230751_222587494423453_122251237790413_981438_5319671_n

 

Warrgghh bayangkan dewan pameran yang penuh dengan booth online shop! Dengar kata lebih 100 buah booth online shop yang akan dibuka. Wahhhh ternganga wehh!!! Haaa dah alang-alang tu, meh sini aku nak bagi tips membeli online. Untuk cari online shop yang boleh dipercayai, carilah online shop yang aktif bukak booth kat mana-mana event okayh?

 

 

floorplan

Aku dah kata tadi lebih 100 booth yang akan dibuka kan? Haaa apa ternganga lagi, cepat-cepat tanda di kalendar! Kang melepas pulak sales gila-gila oleh online shop yang join pameran nih.

 

Ouh ye.. event ni berlangsung selama 3 hari, iaitu Jumaat, Sabtu dan Ahad nih. Hmm… sejujurnya aku memang nak pergi tapi aku tak decide lagi nak pergi hari apa. Jumaat? Tak mungkin lah kan sebab aku ade paper Arabic oiii… So Sabtu atau Ahad? Biar masa yang menentukan. Harharharr…

 

Segala info mengenai MOFEW ni boleh KLIK KAT SINI !!!

 

 

321012_248141125232103_248140571898825_715410_912880303_n

Ohhh ye, nak berkempen kejap ye.. Jangan lupa singgah di booth nombor 27, booth milik eyeStudio Photography okayhhh!!!

 

 

 

Bye bye!

sign NISA


11 comments:

Hishyamuddin said...

xleh nk dtg..arrghhh!!!

Syarafina Zaini said...

waa! nak pergi.. nak pergi.. nampaknya kena siapkan keje awal awal sebelum balik KL nih.. =D

Azza Firza said...

baru pegi midvalley ahad harituh, kami raya kat sana ajeh :D

Cik Bambam said...

wahhh!!seronokkk!!

Kumbang Jingga said...

nk pegi melaram gak hihi

beLLa said...

wah ! best ni.. nak g jugak la ^^

shera haifa said...

buat laa kat johor juga,.

hanani said...

wah..boleh g ni.. :)

Jom baca ni :Barang dari Makkah..Kotak Hancur Lebur..

hazwani said...

salam..saja2 jalan2 lagi kat sini...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

seyess??? wah kena pergi nie.hehe~

Miss Anis said...

nk g jgak la.a...

Copyright © Nisa Kay