Friday, November 25, 2011

Produk MIRACLE TAB yang memang miracle!


STICKY POST (SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY)



Assalamualaikum…


Pernah sekali aku cuba produk Taiwan yang disyorkan seorang minah cun. Aku konfiden habis laa kan sebab muka minah ni lawa pakai produk tu. Alih-alih, produk tu mengandungi bahan berbahaya pada kulit! Patut laa kesannya cepat kemain. Tapi awas! Jangan terlalu mengejar semua tu, kelak merana kesan jangka masa panjang!



Product Tab!

Masa aku mula-mula kenal produk MIRACLE TAB ni, hati aku tertanya-tanya bagus ke tidak produk ni? Macam biasa-biasa aje nama dia? Ye aku memang mengaku yang aku agak skeptik kalau sebut pasal produk kecantikan ni. Bukan apa, buatnya tertipu tertipah ke, rosak kulit, kan dah merana diri?


Tapi aku silap! Aku sendiri dah tengok banyak betul testimoni terhadap produk ni! Wahhh nampaknya ramai dah pun menikmati hasil positif dari rangkaian produk MIRACLE TAB ni! Pendek kata produk ni bagi miracle kat wajah dorang! Wahh superb lah! Produk rangkaian MIRACLE TAB ni ada 4, meh aku perkenalkan satu persatu.



1) TAB EX
(RM180 / 60 biji sebotol)

260400_205301042849028_191942857518180_542253_6150920_n

KHASIAT & FUNGSI TAB EX
  • Mengurangkan minyak pada kulit
  • Menghilangkan jerawat, jeragat
  • Kulit kelihatan lebih cantik dan gebu, mengembalikan seri wajah
  • Penggunaan jangka masa lama membantu kulit kelihatan lebih flawless dan glowing
  • Mengurangkan parut, mencerahkan kulit
  • Mengecilkan liang pori di muka
  • Menjaga dan melindungi struktur kulit
  • Fungsi anti-aging

CARA PENGAMBILAN
  • Ambil sebiji selepas sarapan atau makan tengahari, dan sebiji lagi selepas makan malam
  • Minum air dalam kuantiti banyak untuk penyingkiran toksin
  • Jika anda menghadapi masalah kulit yang serius, ambil 4 biji sehari (2 biji siang & 2 biji malam)

TESTIMONI :


229015_1806887175249_1332001844_31919691_8186257_n





2) TAB SOAP
(RM70 / 125 gram)

226285_1808178047520_1332001844_31921419_371939_n

KHASIAT & FUNGSI:
  • Mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh
  • Bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin
  • Perlindungan daripada kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi, dan lain-lain
  • Ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam, dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit
  • Menghilangkan jerawat dan merawat parut serta bekas jerawat
  • Membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit

CARA PENGGUNAAN :
  • JANGAN basahkan muka, buihkan sabun, kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas.
  • gunakan sabun 2-4 kali sehari
  • Buihkan, urut kat muka, guna kat badan pon boleh, contohnya kat ketiak atau celah peha
  • Biarkan dalam 2-4 minit, kemudian bilas
  • Biasanya dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit kerana sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus
  • Rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut dan licin
  • (Effect pedih pada kulit mungkin berbeza pada setiap individu)

P/S : Jangan biar sabun terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan. Berdasarkan pengalaman, sebuku sabun boleh tahan selama dua hingga tiga bulan.


TESTIMONI :


378475_293604070674558_118538314847802_1046743_1048347699_n






3) HD Glow Essence
(RM80 / 50ml)

285377_1994296020353_1332001844_32139285_2065086_n

KHASIAT & FUNGSI :
  • Menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya
  • Memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit
  • Molekul pelembab unik yang halus dalam product ni dapat diserap jauh untuk merawat kulit disamping mengecilkan pori-pori dan bebas daripada stress serta serangan radikal
  • Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka dan jerawat
  • Mengurangkan bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit
  • Memelihara dan menjaga sel-sel kulit
  • Tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan
  • Diuji di bawah kawalan dermatologis
  • Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit yang sensitif

CARA PENGGUNAAN :
  • Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP)
  • Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan
  • HD boleh digunakan bersama toner/pelembab/krim/make-up.

TESTIMONI :


hddd





Bila aku baca semua khasiat produk ni, ditambah lagi dengan testimoni yang diberi, aku bertambah yakin dengan produk ni! Kini semua orang boleh cantik! Sesungguhnya kecantikan itu hak milik setiap insan! Cewahhh kemain aku dah macam promoter barang MIRACLE TAB pulak! Hahaha..



Sekarang korang semua boleh alami kecantikan ini! Sesiapa nak order barang ni boleh order dengan IRINE NADIA MARCELLO okayhh!! Aku nak beli jugak nanti, tapi tunggu duit lah. Hahahaa!!!




PROMOTION !!! FREE POSTAGE (sehingga hujung bulan ini sahaja!!!)

PRODUCT TAB EX = RM 180 (60 biji)
PRODUCT TAB SOAP = RM 70 ( 125 gram)
PRODUCT HD GLOW ESSENCE : RM 80 (50ml)
1 SET OF MIRACLE TAB (content ketiga2 barang di atas) = RM 330 SAHAJA! 





P/S : Buat sementara ni, untuk order product miracle tab, hanya senaraikan di bahagian “Other products” okayyy!


sign NISA

22 comments :

cikpia said...

kat FB pun ada kawan dok pomot product ni. macam menarik......

k.h.a.l.i.l.a said...

ada baca pasal ni kat blog irine. mahal betul.... tp tringin gak nak try. hehe

tia fatiha said...

alaaaa, banyak mahal laaa ... huhu :)

starzieti said...

tingin nak beli tapi mahal bg saye.
-.-

Snazzy Naz said...

baru nampak produk ni, mmg kemain mahal. tp berbaloi. dengar kata lebih baik dr SKII. tapi tak minat sngt nak guna, sbb muka bukanlah teruk sngt. better pakai sabun susu beras je...natural pun natural je :)

norien arshad said...

kay ... mcm nk je . mgkn try yg tab ex kowt ..

elynnzainol said...

hello nisa kay! come visit my blog. i need someone to guide me.hukhuk :)

nakbuatbelogjugak.blogspot.com

elynnzainol said...

hello nisa kay! come visit my blog. i need someone to guide me.hukhuk :)

nakbuatbelogjugak.blogspot.com

✿Ummi Myra✿ said...

dear, blog sy di designkan by alieff.com

[fArAh aLiAs] said...

nisa kay dalam blog farah!!!

jom tengok :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/review-blog-pilihan.html

^_^

merahitujambu said...

leh caya ke=_= muka sensitip

Nurul ain said...

ain dah try juga produk ni tau nisa... direct dari kak farah mat latif sendiri... maybe tak sesuai dengan kulit.. eheee... tp dont worry sebab my boss pakai product ni jugak, kulit mmg glow gila...
Inspirasi Nurul Ain

Anonymous said...

kak.. 6t da try wat entry ek...
:)

Hani Aisya said...

beshh laa product ni.. i pon da review lame da.. just tunggu fulus ja nak beli.. uwaaa.. xsabooo~~

Fatimah Hz said...

yeap :) mmg bgs sgt product ni..mula2 i amik supplement tab ex..then result dlm 2minggu dah nmpk! jerawat kering n muka mmg flawless than before(sbb bfore this biase2 je) =) more rambut pun lebat! n shiny! sbab tab ex ni prevent hair losss!n ssiap shape body lagi:D janji kena minum air byk2! seriously! yg sabun tu mmg bgs untuk kulit bermasalah..yg ada white head,ezema..skin tone yg tak rata..mmg boleh fix the prob!now i jadi agent since nampak product ni bgs :) sape2 nak just go to my blog http://roxthehijab.blogspot.com/
and find me on fb! http://www.facebook.com/fatimah.hz

Donut said...

ada lagi ke produk ni? rata2 cari kata da xde.. kalau ade stok kak email sya ek?

Donut said...

ada stok lg ke?
kalau ada email sya jerangkung_lin@yahoo.com

Anonymous said...

yang produk taiwan yang nisa kate merbahaya uh yanko ke?

nisa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurulfarehah said...

Nisa pakai ke???

Anonymous said...

kak nisa, produk taiwan tu apa eh. share lah. takut terpakai pulak.

nur atikah said...

Salam i berminat..masih ada stock lg ke untk tab ni?kat mana i blh beli?