Sunday, November 13, 2011

Mungkinkah aku bakal Maybelline’s Favourite Blogger???

 

Assalamualaikum…

 

317024_260393220672301_138747446170213_826842_987511741_n

Masih ingatkah korang dengan entry aku mengenai Maybelline's Workshop for Bloggers di Bangsar tak lama dulu? Kemain eksited nye aku bila dapat call dari Nuffnang dan dijemput untuk join event ni.

 

 

320148_260393077338982_138747446170213_826840_1981610540_n

Masih ingatkah korang dengan barang-barang mekap dari Maybelline sebanyak ini yang aku kongsi dengan Maria Elena dan juga Cik Epal?? Bila share bertiga, masing-masing bawak balik jumlah alat mekap yang boleh tahan banyaknya.

 

 

Capture

Dan… masihkah korang semua ingat video CARA SAYA - mekap dengan Maybelline ini?? Dengan menggunakan barang mekap free dari Maybelline, aku come out dengan video mekap yang tak seberapa ni…

 

Tapi… sudah rezeki ditentukan oleh ALLAH, tak sangka video comot yang aku submit kepada pihak Maybelline terpilih sebagai top 4 finalis untuk contest MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER!!! Selepas aku terima email dari pihak Nuffnang mengenai senarai finalis tu, ada lah dalan lima enam kali aku ulang baca email tuh! Macam tak percaya wehhh :D

 

Selepas dapat email tuh, aku dan tiga lagi finalis lain kena hadiri sesi taklimat bersama pihak Maybelline. Tapi atas sebab-sebab yang tak dapat aku elakkan, aku tak dapat datang taklimat tuh. Sedih tau! Maka, aku hanya jalani taklimat di office Nuffnang.

 

 

DSC_1251

Picture credit to : MadamMondoq

Keesokannya, aku dan MadamMondoq, seorang lagi finalis gerak sama-sama ke Blink Studio di KL untuk shoot video mekap Maybelline. Wahhh neves habes dah nih, sebab shoot dengan professional videographer okayh! Setiap finalis diberi satu gaya untuk mekap, dan aku terpilih untuk menggayakanm mekap MYSTERY MAVEN.

 

 

Haa… video kat atas ni video yang aku rakam dengan pihak Blink Studio. Sunggoh retis ku rasakan okayh! Ohhh ye.. aku nak mintak tolong korang vote video aku ehh… korang jangan lupa vote tau! Hari-hari mesti vote sebab korang boleh vote sekali sehari :D

 

 

HOW TO VOTE? CLICK THIS LINK :

https://apps.facebook.com/promotionshq/contests/169815/voteable_entries/35967094

AFTER CLICK THIS LINK, YOU’LL BE REDIRECTED TO MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER CONTEST PAGE.

THEN, CLICK VOTE. YOU CAN PLACE ONE VOTE PER DAY.

 

 

 

Jangan lupa undi tau! Ajak kawan-kawan, sedara mara semua undi.

sign NISA


24 comments:

  1. Wah2..tahniah2 nisa..

    All the best!

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhh . congrats kak kay! fuyooo. kita mesti vote. nak akak menang! :DD

    ReplyDelete
  3. Done nisa!! hihi , gud luck sygs! ^_~

    ReplyDelete
  4. WAH! RETISSS....
    bestnya!
    btw,good luck!

    ReplyDelete
  5. wahh!! congratss kak nisa. anyway, dh undi dh. :)))

    ReplyDelete
  6. done vote for u nisa..gd luck oke :)

    ReplyDelete
  7. saya ada 2fb tiap hari undi..nak nisa menang jgk..minat nisa sgt2..

    ReplyDelete
  8. women and make up . tak dapat dipisahkan. best tu!

    ReplyDelete
  9. seronoknye dapat barang mekap free!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay