Sunday, November 20, 2011

Mohon semua report profile ini.


Assalamualaikum...


Dah beberapa hari aku mengabaikan blog ni, kerana bercuti-cuti bahagia di Melaka. Hohohooo... Bila aku balik aje, ada berita tak best pulak dah. There's another person who is using my picture as her profile picture. Siap crop watermark photographer yang ambil gambar tu lagi!


Mesti ada yang kata, "Alaa.... maybe this girl just admire you so much so she use your picture as her default." Aku tidak kisah lagi, itu pun kalau orang tu maklumkan aku. Tapi apa motif dia, dah siap-siap block facebook aku yang personal juga yang untuk blogger tu? Dia ingat aku tak boleh detect dia lah? Heh, dalam mimpi pun jangan nak berangan lah.







Malas nak cakap panjang. Aku rasa orang yang buat profile ni macam ada niat jahat terhadap aku, sebab dia awal-awal dah block facebook aku. Aku berdoa agar Allah bagi balasan setimpal. Dan aku mohon bantuan korang untuk report this profile.







THANK YOU!

23 comments:

  1. haiyo...apa pasat laa ngan diorang nie...xde gambo sendiri ke xde camera...

    klako n kesian diowank nie..

    ReplyDelete
  2. byknyaa, org guna gmbr akk sesuka hati.. x ptut, x ptut.. Okay, sye tlg jap eh..

    ReplyDelete
  3. apa la mslh dorang2 ni kan...ish3.

    ReplyDelete
  4. hihi banyak peminat akak nih... :PP

    ReplyDelete
  5. sabar eh.. ehh, semalam nampak nisa dkt tv3, rancangan jangan tidur lagi kann? ;)

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Dia lom sempat upload pic sendiri kot.. Tu yg copy dri blog Nisa...

    ReplyDelete
  7. urghh jahat nyer fake fb nih oo ..

    ReplyDelete
  8. ha ha..... TERlampau minat la tu!!

    ReplyDelete
  9. takpe takpe , nanti saye tolong kak nisa block dorang nie eyh ? :)

    ReplyDelete
  10. kk nisa cun sgt la..huhuu..

    sye rase org tu x de mke sbb tu dia letak gmba kk nisa

    ReplyDelete
  11. nk block ke? no problem.... meh kite tlg...

    ReplyDelete
  12. awak kn lawa.. msty a ramai yg suka pic awak.. hikhok

    ReplyDelete
  13. mesti penat kan nisa handle copy'cat's nih

    ReplyDelete
  14. kalau lelaki, pasal gay. ni pula lesbian??? huh! pilih gmbar pun yang cun dan bertudung.

    ReplyDelete
  15. Semalam nmpak nisa dlm rancagn JANGAN TIDUR LAGI...tersenyum lebar nmpak dlm tu...he2 ---> stalker u tiap2 ari..he2

    ReplyDelete
  16. nisa dia dah tukar ganbar dia T__T
    takut leteww :)

    ReplyDelete
  17. kalau dia dah block siap2 mmg dia ada niat tersembunyi lah tu.bahaya betul

    ReplyDelete
  18. bahaya orang jenis macam tuh coz dah awal2 block.memang nampak niat tak baik tuh.~sambil report kat mark~

    ReplyDelete
  19. klu dh xmau ltak gmbo sdiri, ltak jew gmbo krtun mcm aku.. xde la bdosa sbb curik gmbo owg
    edohayra.blogspot.com

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay