Sunday, November 20, 2011

Mohon semua report profile ini.


Assalamualaikum...


Dah beberapa hari aku mengabaikan blog ni, kerana bercuti-cuti bahagia di Melaka. Hohohooo... Bila aku balik aje, ada berita tak best pulak dah. There's another person who is using my picture as her profile picture. Siap crop watermark photographer yang ambil gambar tu lagi!


Mesti ada yang kata, "Alaa.... maybe this girl just admire you so much so she use your picture as her default." Aku tidak kisah lagi, itu pun kalau orang tu maklumkan aku. Tapi apa motif dia, dah siap-siap block facebook aku yang personal juga yang untuk blogger tu? Dia ingat aku tak boleh detect dia lah? Heh, dalam mimpi pun jangan nak berangan lah.







Malas nak cakap panjang. Aku rasa orang yang buat profile ni macam ada niat jahat terhadap aku, sebab dia awal-awal dah block facebook aku. Aku berdoa agar Allah bagi balasan setimpal. Dan aku mohon bantuan korang untuk report this profile.







THANK YOU!

23 comments :

faa.rosli said...

haiyo...apa pasat laa ngan diorang nie...xde gambo sendiri ke xde camera...

klako n kesian diowank nie..

Miss Xyz said...

byknyaa, org guna gmbr akk sesuka hati.. x ptut, x ptut.. Okay, sye tlg jap eh..

Are_Rull said...

apa la mslh dorang2 ni kan...ish3.

Zaira Fadzil said...

hihi banyak peminat akak nih... :PP

impian ashiey said...

sabar eh.. ehh, semalam nampak nisa dkt tv3, rancangan jangan tidur lagi kann? ;)

Cik Liza said...

Hahaha.. Dia lom sempat upload pic sendiri kot.. Tu yg copy dri blog Nisa...

TeQah Khaire said...

urghh jahat nyer fake fb nih oo ..

cikpia said...

ha ha..... TERlampau minat la tu!!

Sab said...

takpe takpe , nanti saye tolong kak nisa block dorang nie eyh ? :)

Faqihah Husni said...

BLOCK JE.

cik wanie Lovela (CWL) said...

herm orang tu mesti muka dia xdakan.

ila said...

kk nisa cun sgt la..huhuu..

sye rase org tu x de mke sbb tu dia letak gmba kk nisa

Aleya said...

nk block ke? no problem.... meh kite tlg...

Syuhada Nur Ekhwan said...

awak kn lawa.. msty a ramai yg suka pic awak.. hikhok

Syafiq_Elf said...

HACKED jer fb bdk itu :)

Sya Syazana said...

mesti penat kan nisa handle copy'cat's nih

Syafiq Ahadin said...

kalau lelaki, pasal gay. ni pula lesbian??? huh! pilih gmbar pun yang cun dan bertudung.

Anonymous said...

Semalam nmpak nisa dlm rancagn JANGAN TIDUR LAGI...tersenyum lebar nmpak dlm tu...he2 ---> stalker u tiap2 ari..he2

u.m.i.e said...

nisa dia dah tukar ganbar dia T__T
takut leteww :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau dia dah block siap2 mmg dia ada niat tersembunyi lah tu.bahaya betul

MaYa MustWany said...

bahaya orang jenis macam tuh coz dah awal2 block.memang nampak niat tak baik tuh.~sambil report kat mark~

EdoHayra said...

klu dh xmau ltak gmbo sdiri, ltak jew gmbo krtun mcm aku.. xde la bdosa sbb curik gmbo owg
edohayra.blogspot.com

Miss Dayana said...

alah delete account dia!