Sunday, November 6, 2011

Mohon kerjasama semua ya…

 

Assalamualaikum…

 

Tolong ya semua bagi kerjasama untuk tolong report fake profile ni. I feel very sympathized to those people who are losing their own identity and ungrateful of what ALLAH has give them – a face!

 

takdemuka7

 

Please report this faker :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002631525129

 

 

 

Thank you.

sign NISA


14 comments:

  1. diorang minat kat akak kot, tuh yang buat fb tuh...

    ReplyDelete
  2. nisa glamer sgt sbb 2 ade faker.. sape la 2 kan..mmg nk kna..

    ReplyDelete
  3. uiks..ada lg ek kes gini..tak bsyukur lgsg tu..

    ReplyDelete
  4. heyy np la nak guna pic org..nmpk sgt xjujur..

    ReplyDelete
  5. hurmm...ni la masalah org tatau malu..

    ReplyDelete
  6. don't worry! akan ku report that faker!! hihihi

    ReplyDelete
  7. nisa study kat AL-Azhar siod. hahahah xD

    ReplyDelete
  8. popular btl smpai ada faker..

    hmm done reporting on her!

    ReplyDelete
  9. Aiyoo!
    Almost semua famous blogger ada fake profile kat Facebook ni.
    Bersabar lah ye.
    Harapnya dia sedar salah sebenarnya buat fake profile ni.
    Mungkin fan Nisa yang terlampau.
    Hehehe.

    ReplyDelete
  10. hihihi kelakar ek,jadilah diri sendiri.yang nak guna orang punya,naper ye.kalau minat sekalipun,jangan la sampai gitu sekali.

    nisa-dah report.setel

    ReplyDelete
  11. OMG.... kesian aku tgk org yg suka fake2 nie..

    sedih..

    Nisa relex jew, nanti dia dah penat dia behenti kot...

    ReplyDelete
  12. suka sangat buat menda2 fake ni.takdo kojo dah agaknye...huhu

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay