Thursday, November 3, 2011

Memang best bila ada back pack nih!

 

Assalamualaikum semua…

 

CLUBMODFILLEDFONTSWEB

Hari ni aku nak cerita pasal beg dari online shop CLUBMOD yang memang best! Korang kena baca sampai habis. Kalau taknak baca, kena baca jugak! Harharharrrr…

 

 

Pada hari aku bertolak ke UNISEL Bestari Jaya untuk raptai koir, seterusnya berkampung kat sana selama 4 hari 3 malam, sampai satu parcel yang saiznya agak besar. Yelah… selama ni kalau aku dapat parcel takdelah besor mana saiznya. Rupanyaa……

 

CIMG7900

Mitche Bag dari CLUBMOD dah sampai yeawwww!! Hohooo gembira aku bukan kepalang! Memang sampainya beg ni ke tangan aku memang aku anggap sebagai penyelamat keadaan!! Haaa kenapa pulak penyelamat??? Okay meh aku terangkan satu-satu. Girls, read carefully yeah?

 

Aku nak pergi UNISEL BJ sebab nak join koir. So, sepanjang aku kat sana, aku akan sentiasa berada di dewan utama UNISEL. Balik ke kediaman pun untuk tidur aje. So takkan lah aku nak tinggal semua barang aku kat kediaman kan??? Sebelum aku teruskan cerita aku, jom kita belek-belek beg tu ye?

 

 

CIMG7906

Di bahagian luarnya sahaja ade dua bahagian berzip. Pada aku bahagian luar ni sesuai nak letak barang-barang yang kita selalu guna dan mudah capai. Contohnya, aku letak tisu aku, sebab aku selalu pakai tisu.

 

 

CIMG7907

Ni pulak pandangan bahagian belakang beg ni. Tali yang adjustable, boleh selaraskan ikut keselesaan masing-masing lah ye. Haa tu dia ada satu lagu bahagian berzip. Wahhh banyak nye ruangan kan?

 

 

CIMG7903

Haaaani pulak pemandangan dalam beg ni. Terkejut jugak aku sebab sangat spacious! Memang boleh sumbat macam-macam nih! Wohohooo…. Sorry gambor blur, sebab guna kamera phone murah aku jek.

 

 

CIMG7942

Okayyy berbalik semula dengan kisah koir aku. Memandangkan seharian aku kat dewan UNISEL, so dalam beg ni aku sumbatkan aku punya botol air contact lens, botol vitamin water spray, botol air, mekap, purse.. banyak benda boleh masuk kan??? Kat bahagian dalam jugak ada ruangan berzip yang aku buat untuk letak barang-barang mekap dan perfume.

 

 

IMG_8090

Okay habis cerita pasal macam mana sebuah bag memudahkan aku masa aku join koir untuk konvokesyen kat UNISEL. Masa pergi #OctTwtFest pun aku bawak CLUBMOD Mitche Bag ni. Memang rasa best giler kot… Sebab apa????

 

IMG_8112

Bayangkanlah…. plushies Churp Churp ni aku boleh sumbat masuk dalam bag pack nih! Okay sunggoh best. So masa jalan-jalan sekitar event #OctTwtFest hari tu aku tak payah nak peluk aje plushies ni, sebab aku sibuk dengan DSLR aku lagi? Hohoooo~

 

 

IMG_8086

So get yourself one of this CLUBMOD Mitche Bag now!! Memang sangat praktikal sebab very spacious, sesuai bawak jalan-jalan, pergi kelas atau travel! Sangat best bila kita boleh bawak banyak barang, dalam hanya sebuah bag! Bagi orang yang suka bawak banyak barang (macam aku ler tu) memang sesuai sangat kot korang terjah link-link di bawah :

 

 

CLUBMOD - Complexity Simplicity

CLUBMOD Facebook Fanpage

 

 

 

Apa lagi, jom usha beg yang gorgeous semuanya!!!

sign NISA

23 comments :

♛RaRa♛ said...

wuuu seyes lawa beg tuh,nampak stylo gituh..^-^

farahaireen hisham said...

Nisa. Suka baca blog awak sebab awak selalu update ! Hihi.
Btw, nak tanya kat sini. Nak order macam mana? pergi website dia takde order form pon?

Umie Artoqiemie said...

cantik. :D

Princess Lena said...

nice bag..nk gak la 1..:D

ainasuhana said...

sesuai dengan orang nye.. hehe

ikatankasihku said...

smart beg macam ni, color pun cun !
bape hengget ni..?

ikatankasihku said...

hakak dah tengok...99 hengget, memang berbaloi2.. :)

Nazim Nasri said...

leather bag mmg cantik oh

Nisa Kay said...

@♛RaRa♛

hehhee thanks!

Nisa Kay said...

@farahaireen hisham

hehehe thanks!
u boleh tengok macam mana nak order kat sini :

http://howtopurchase-clubmod.blogspot.com/

Nisa Kay said...

@Umie Artoqiemie

thanks :D

Nisa Kay said...

@Princess Lena

heeee
beli jangan tak beli :D

Nisa Kay said...

@ainasuhana

thank you :D

Nisa Kay said...

@ikatankasihku

yuppp..
sangat berbaloi-baloi :D

Nisa Kay said...

@Nazim Nasri

thank you jim :D

Mr. Mind said...

biasalah pompuan semua benda dia nak sumbat

Irhanatul Khazira Ishak said...

lawa beg tuh :)

cheqwa said...

cantiknyeeee beg!jom serbu clubmod!hahahaha...wow,banyak tuh leh sumbat :D

LIYANA MASTURA said...

suka bawak backpack kalau pegi kelas sbb sng nak sumbat buku haha!

TeQah Khaire said...

nisa byk siot hp tuh .. haha

LittleGurl said...

huarggghhh best best! memang seswai sgt utk org suke sumbat barang byk2! teeeheeeeee nak nak

NadyaBubble said...

mmg oh-sem lah bag tuh :D btw, clubmod mmg best :D

♥ Elin ♥ said...

wahh smmg seronok klu brg x bnyk nih..tunggu ler dh kawin nnti selagi ad ruang mesti nak sumbat mcm2..