Tuesday, November 1, 2011

Kisah Budak-budak Koir – Part 2

 

Assalamualaikum…

 

Hari tu aku dah share cerita aku join koir untuk istiadat konvokesyen UNISEL kan, baca ENTRY PART 1 DI SINI. Dalam kisah Part 1 tu aku cuma cerita kisah kitorang masa raptai penuh untuk istiadat konvokesyen tuh. Tu yang semua pakai serba hitam, kasi seragam, bukan MLM! Ooppss!!

 

CIMG7967

Ini peserta IMAM MUDA musim akan datang. Sila pilih calon suami sekarang! Yang hujung sekali belah kiri dah ade awek, juga yang tengah-tengah. Yang lain single. Kahkahkah!! Sayangnya, Faiz takde dalam gambor! Grrr!!

 

 

CIMG7972

Inilah gegurls gojes habis. Haaaa serabut sikit kitorang, dengan pegang buku lirik la, bawak beg la.. Ana bawak kasut. Errr….

 

 

IMG-20111016-01368

Masuk dalam dewan kena awal, sebelum para ibu-bapa penuhkan tempat duduk di belakang dan bahagian atas. Maka,wajiblah kami meneruskan acara bergmabor tak hengat yeahh….

 

 

IMG-20111017-01415

Ouhhh sorry gambar ini blur sikit. Maklumlah, zoom pakai kamera henpon cikai aku saje.. Itu yang berbaju kurung ungu tu madam kami, yang ajar subjek Event Management, beliau jadi emcee.

 

 

CIMG7985

Ini gambar masa hari last day konvokesyen kot??? Dah takde sape sudi bagi aku bunga, so aku kutip sendiri ye dak? Kahkahkah.. Ohhh tu lah Faiz. Masih single. Errkkk apakah???

 

 

IMG-20111017-01421

Yeahhh misi mengaut bunga-bunga segar berjaya! Memang jadi hiasan kat bilik aku seminggu! Hohohoo.. turut mengutip bunga dengan jayanya ialah adik Memey. Errr samakah muka kami? Kawan-kawan kata seiras????

 

 

CIMG7997

Tak lupa kepada rakan serumah, Kak Norin (kiri) dan juga besfren beliau, KAK NIK(kanan).. congratulation for your graduation!! Heee nasiblah dorang duduk betul-betul belakang aku,so memang seronok lah! Terasa macam berkongsi saat kegembiraan bersama kawan-kawan tersayang cewahhh!!!

 

 

CIMG7996

Tahniah juga kepada senior UNISEL dan juga rakan blogger AMANZ. Hoo masa mula-mula kenal dengan AMANZ memang tak tahu dia ni senior UNISEL! Hakhakhakk… segan hakuu nyanyi koir bila ada kengkawan konvo. Kahkahkah!! Ohh yeee thanks a lot kat blogger KIRIN SELAMA PERAK (KSP) yang sanggup datang ke UNISEL BJ, lepak dengan aku walaupun kejap. Gambor takde wuuu~

 

 

CIMG8020

SEE???? Berseri sangat sangat meja study aku + tempat aku online. Dua tiga hari bilik aku segar dengan bauan yang sangat natural. Memang best dan fresh je bila masuk dalam bilik. Fuhhhh… suke suke! Nak beli bunga segar memang mahal, so aku dapat free je, untung-untung seminggu bilik aku wangi. Hahahaa…

 

 

 

Okay thanks for reading! Bubbye!!!

sign NISA

9 comments :

einz said...

wah sis santeknye abaya!!!jelez~hehehe

Myza Sam said...

wah masuk koir eh ? :D

lalu sini nak bagi tahu Myza tag Nisa Kay :)

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/10/contest-saya-bersama-shawl.html

Princess Lena said...

bes nye konvo...nisa bl lg?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhhh..sonok naaa kutip bunga2 free ek!!!! yihaaaa~~

Erynn Anyssa said...

wah,best dapat bunga free.hehe

coklatberapi said...

Nisa dtg perform kt tempt sy plizz..heheh

HNMZ said...
This comment has been removed by the author.
~Kirin Selama Perak~ said...

nak tegur amanz pon takut2..
HAAHAHA

najihah sahami said...

haha....jelesssnya tgk nisa kaut bunga freeeeee...T_T