Sunday, November 6, 2011

Jom support Projek Blogger – Pencarian Blogger Lelaki dan Perempuan Melayu Popular

 

Assalamualaikum…

 

Tadi aku online macam biasalah kan, sekali Abang Jejai dari blog Teratak Armo tag aku dalam satu post link kat Facebook. Aku pon terkujat lah sebentar. Erkk sebentar aje ye. Lepas aku tersedar dari terkujat yang sebentar tu, aku pon laju-laju pergi blog Abang Jejai untuk baca entry penuh.

 

CapturePrint screen dari blog Abang Jejai.

 

Haaaa??? Blogger Wanita Melayu Pilihan Abang Jejai  ialah NISA KAY??? Waaaaa (tersipu-sipu sebentar) Okay ini tipu. Agak lama aku tersipu-sipu, bukan sebentar. Tu belum kira hidung yang kembang kuncup selaju 120km sejam. Haaaa memang tersenyum-senyum bak kerang busuk aku sebentar.

 

Haaaa apa kes ni? Kenapa blogger wanita melayu pilihan pulak? Aku masuk Anugerah SKRIN ke sampai nak pilihan-pilihan pulok nih? Haaaa… baca punya baca, rupanya ada 3 blogger otai nih tengah melaksanakan Projek Blogger. Tiga orang blogger itu adalah :

  • Abang Jejai (klik untuk calonkan Blogger Wanita Melayu Popular pilihan anda)
  • Eyriqazz (klik untuk calonkan Blogger Lelaki Melayu Popular pilihan anda)

 

 

Haaa mereka bertiga tengah melaksanakan projek untuk mencari Blogger Wanita Melayu Popular dan juga Blogger Lelaki Melayu Popular. Haaa… korang mesti ada blogger melayu lelaki dan wanita yang memang diminati kan kan kan???

 

Bagi yang masih blur mengenai projek blogger ni, korang boleh lah terjah entry ABANG JEJAI dan juga entry EYRIQAZZ. So jom ramai-ramai calonkan blogger lelaki dan wanita popular pilihan korang supaya kita dapat bersama-sama tolong mereka menjayakan projek dorang :D

 

 

sign NISA

8 comments :

awaniza ismail said...

akak masuk ke ?
good luck :)

gedek! said...

kenapa takde kategori Lelaki Melayu Tua...? Huh!

rainyscream said...

calonkan diri sendiri yang tak bape nak fofular bole? ahahha. just kidding.

Terbang Bersamaku said...

wah..best nye...ape2 pun good luck ye..(^___^)

JAI said...

gedek - Kalau ada Blogger kategori Lelaki Melayu Tua nak gak gua masuk..hehe

Thanks Nisa..sila tinggalkan jejak kat email saya ek, ada benda nak diemail ni kat armli03@gmail.com

Anyway Thanks for the Support

ana AuNi said...

terbaekk!! :)

NinaAz said...

kalaau nak calonkan diri sendiri macam mana? hehe.xd lah.. =P camat ari raya nisa .. admire you =)

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/produk-herbalife.html

kaizenshinobi said...

saya tak popular la... hahaha