Wednesday, November 2, 2011

Jar of Hearts – cover by Hafiz Zainal

 

Assalamualaikum…

 

Hari ni aku dengar lagu Jar Of Hearts yang di-cover oleh HAFIZ ZAINAL. Siapa Hafiz Zainal nih?? Haaa aku pernah tulis pasal beliau kat ENTRY INI. Sila terjah laju-laju. Antara video yang terbaru beliau ialah lagu Jar of Hearts.

 

 

Ada jugak video beliau cover lagu Pendam by Shahir AF. Jangan tanya aku suka ke tak video kat atas ni, memang aku suka lah kan. Kalau aku tak suka kenapa aku letak video dia kat sini? Wuhhh tu pun lagi mau tanya ka??? Plus lagu Jar of Hearts ni memang kegemaran aku.

 

Okay.. tu aje lah aku nak share dengan korang. Kalau nak kenal Hafiz Zainal, leh klik link-link kat bawah ni :

YouTube channel Hafiz Zainal

Blog Hafiz Zainal

 

 

 

So enjoy!

sign NISA


9 comments:

  1. err. hee~ my friend. budak ASIS. now study mesir, amek medic. kagum. (:
    suara dia mmg sedap. dulu jadi solo nasyid. hahaha~

    ReplyDelete
  2. Sedapp suara dia! Naik bulu roma nihh! huhu.

    ReplyDelete
  3. sedap jugak suare die kan. :)

    ReplyDelete
  4. Owh, Cik Nisa pun minat jugak ke suara mamat ni?
    Suara dia memang sedap.
    Clear je.

    :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay