Sunday, November 27, 2011

Ini nombor manyak ong!

 

Assalamualaikum…

 

8888

 

Alhamdulillah.. beberapa hari lepas blog picisan aku ni telah mencapai jumlah follower dengan angka yang cantik! Kalau ikutkan feng shui masyarakat Cina, nombor 8 adalah sangat ong (bertuah) ! Hahaha itu ikut feng shui dorang lah kan.. Hehehe…  Aku ingat nak promote blogger yang telah menjadi follower yang yang ke-8888 tuh :)

 

 

1991leyab00

Pemilik blog “MY JOURNEY” ini ialah blogger yang telah menjadi follower aku yang ke-8888. Terima kasih kepada blogger yang dikenali sebagai Leyaboo91 ini. Terharu nyeee ada juga orang nak baca blog aku yang tak seberapa ni. Bukan setakat kepada Leyabook91, tapi ucapan terima kasih juga aku titipkan buat pembaca dan followers sekali. Muuahh!!

 

 

 

Thank you!

sign NISA

 

 

 

Vote me for MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER! CLICK HERE!!!!

17 comments :

Nabila Medan said...

wow! 8888 manyak tuh :>
btw,congrat.cpt jerk follower kak Nisa naek :'>

Ezy Chiaki said...

tahniah nisa!
=)

Alin Fahshalna Asyda said...

Yeah! suka angka 8. ;)

shahrazali said...

lapanlapanlapanlapan...
eighteighteighteight...

salam maal hijrah....

DanieL AdiE said...

Memang ONG la angka itu..

Blog Fatin Fadhillah said...

Bestnya! 2k more in order to reach 10k followers... Sy ni 500 pun x sampai lagik! huhu.

Ash Kyouhei said...

^_^

Nurina Izzati said...

tahniah n salam maal hijrah

Syafiq Ahadin said...

woha!!!! dah bertambah dah angka tu.

Woofer Storm said...

tahniah sis..

*cntik no^^

kaka said...

wowwwwww!!!wa tatak jangka..lu manyak ong maaaa..HAHA :D

fyna said...

8k? whoaaaaahh..congrats syg

Nurul dot..dot..dot said...

wah..giler la..ramai tol follower nisa ^ ^

yanieyeap said...

ramainye followers awak..btw salam maal hijrah :)

Shazwani Ramly said...

wah wah, dh ramai dh. tahniah akak :P

Ibnumusa El-Muhammady said...

Tahniah... Just Keep It Up. I follow...

Nazrul Izzat said...

smalam nmpk nisa kay kat jangantidor lgi kan..
ke pelanduk serupa .. :P