Sunday, November 27, 2011

: Giveaway datang lagi??? Ada yang nak sponsor tak? Hehehehee….

 

Assalamualaikum semua….

 

Gifts

 

Wahhh sebut aje giveaway semua suka kan… Yelah, mana tahu untung-untung rezeki korang, dapat korang menang hadiah kan?? Hehehe.. Alhamdulillah, dua giveaway yang aku pernah jalankan dulu mendapat sambutan yang hebat. Namun jika terdapat sebarang kekurangan sila maafkan aku ye…

 

Entry ni teaser sahaja. Hohooo.. Agak excited aku, sebab tak sabar nak jalankan giveaway untuk followers tersayang aku. Aku masih lagi dalam proses mencari hadiah-hadiah yang sesuai untuk giveaway ni.. So, aku ada pengumuman yang nak dibuat.

 

Mana-mana pihak (blogger persendirian/online shop) yang berminat nak jadi sponsor hadiah giveaway, boleh email kan kepada aku di alamat email sukamenaip@yahoo.com .

  • Sertakan URL online shop / blog
  • Jumlah dan jenis hadiah ditentukan oleh pihak sponsor sendiri
  • Hadiah boleh diberi dalam pelbagai bentuk (baju / shawl / topup / design template / souvenir / domain dan lain lain)

 

 

 

TERIMA KASIH.

sign NISA

 

 

 

 

Vote me for MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER! CLICK HERE!!!!

23 comments :

Chocolate said...

sayang kak nisa!cept2..dapat kn sponsor..try kat raudhah shawl,
pixel mania..klo akk nk sye leh suggestkn akk sponsor2 lain drop je komen kt blog sye

www.chocalymilk.blogspot.com

click lesson for shoutbox

tiRa ZacK said...

wahh! Tak sabar dah nak tunggu Ga from Kak Nisa. Confirm saya join. Hihihi :D

Nisa Kay said...

@Chocolate

hehehee segan lahh nak tanyakann :P

ouh by the way.. jemput undi video maybelline saya :

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/11/mungkinkah-aku-bakal-maybellines.html

thank you.

noreenrara said...

wahhh excited tggu giveaway nisa !

nasha sanza said...

nisa,saya nak join contest nie..dah vote awak pun awal2 lagi! Gud luck dear untuk contest model tu!

SyiraSara said...

wwaahhh!! im waiting for it :)

excited pulak!

Nur Najihah said...

nmpk kak nisa dlm tv tdi..rncangan 'jgn tdo lgi'...huhu

Snazzy Naz said...

uikss...ada org tu gi kat Rancangan jgn tidur lagi ngn SR ea? heheee. nampak jelas muka nisa ngan SR :)

Nur Aischa said...

uhhhh nak join lah nanti~ :D

MiSz fiFiEyQa said...

bestnye..kali ni nak join la kalau x busy..cepat2 ye..heeee

Hanis said...

Salam Nisa :) Dah e-mail :)

nurul_hanis15@yahoo.com

cik eka said...

boleh tak ta wt entry
p still ley menang
hahaha

Ana Faryana said...

xnak sponsor tapi nak giveaway je..

teheee.. :)

Ash Kyouhei said...

tak sabar rasanyaaa :DD

btw , jemput singgah ye kak nisa :D ada link blog kak nisa kat situ :)

Nurhasliza Jeffry said...

Kompom join! Tak sabo nih. :D

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

cikpjaz said...

wah, kne cepatkan cari sponsor ni...heheeh

Chocolate said...

Kak nisa >_<
Saya dh tolong tnye sume sponsor..ngeh2..rjin nk tolong :D
depa dh email akk kn?

Ash Kyouhei said...

sini .. ada satu link . cuba try tengok .

http://orkedbellaracollections.blogspot.com/

Mrs. Lady's Stylo said...

Newest stylo handbags.
Hurry up! While stock last!

http://mrsladysstylo.blogspot.com/2011/11/new-stock-very-limited-items-1.html

Mia Suci said...

i'll sponsor for your giveaway..

i email all details kt u k

do browse my collections

http://suciby-mia.blogspot.com

im also looking for volunteer model for a events nx year.

do not hesitate to email me all your details ya

shazwanazizan / wanblur said...

Dah antar emel. plez consider it

the::bored::sha said...

nisa. kak sha nk sponsor hadiah tp its a travel insurance, mau kah?
anything tweet me : th3b0r3dsha