Friday, November 25, 2011

Faker ini sangat funny. LMAO.

 

Assalamualaikum…

 

Hai semua. Hari ni cerita basi lagi, iaitu faker. Hahaha cerita faker ni memang tak sudah-sudah kan??? Tapi cerita faker yang aku nak bawak kan kat korang ialah cerita yang sangat unik herherher~

 

takdemuka11

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002951337124

 

Ini profile faker yang terbaru aku discover. Ade orang yang bagitahu aku pasal benda ni. tengoklah kat bahagian info. ORIGINAL PROFILE? Errrkkkkk original lah sangat faker oii… Work in Malaysian Stewardess tu aku nak tergelak. Layak pulak aku ni jadi stewardess heh???

 

Lepas aku sound dia, faker ini dengan berani nya…..

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002951337124

faker gilerrr

Tukar gambar dengan nama sekali! Sumpahlah orang ini sangat sakit mentalnya. Dah dia ni kenapa nak tukar nama sebijik sejiban macam aku heh? Siap add aku kat facebook kot? Memang harapanlah aku nak approve! Dalam mimpi pun aku takkan approve heh?

 

Faker ni ada balas mesej aku, dia kata dia buat profile ni sebab nak main game aje, dan profile ni kosong. What say me? Hmmm…. dah FAKER nak MENIPU lagi? Kalau betul kau nak main game aje, tak payah guna identiti orang lain okayh? Buatlah facebook nama Kucing Comel Sangat ke… Biawak Nusantara ke.. Lepas tu amik je gambor haiwan-haiwan nih kat google. Berlambak kot?

 

Satu lagi bukti PENIPUAN oleh FAKER ini, dia kata facebook ni kosong. TIPU SANGAT SANGAT kan? Terpampang jelas kat wall beliau yang faker ni baru aje copy semua gambar dalam album “PEOPLE WITH NO FACE” kat facebook aku, lepas tu dia upload semua gambar tu dalam album kat facebook dia pulak.

 

 

faker bangang

Ini baruuuu aje aku amik dari page si FAKER ni. Hahahaha sumpah aku nak gelak kuat-kuat baca conversation ni. Dia cakap orang lain semua faker. Habis dia tu, bukan ke dia faker jugak? Kahkahkahkah!!!! Apa nak jadilah dengan orang ni???

 

Aku buat entry ni sebab aku nak bagi orang tahu, blog ini bukti kukuh siapa faker sebenar! Kat facebook orang boleh menyamar ye tak?? Meh sini baca entry ni sampai habis. Kepada Melissa Evans kat atas, I’m pity of you because of that faker has made you confuse.

 

 

Okay, pendek cerita, korang pergi report fake profile kat atas tu. Thank you very much!

sign NISA

 

 

 

Vote me for MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER! CLICK HERE!!!!

21 comments :

Nurul Iman Rosman said...

kasi hentar sama itu faker.

HAHAHA! ;D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

uik..macam2 la hai pangai orang ni..kurang keje @ terlebih keje ni..ahahah.kesian~


*femes la nisa..semua nk guna nama kamu.. ^^

Sabrina said...

psyco giler yg buat page tu... dh xde keje ke ape..haha!

XMagenta said...

Gerun aku dengar benda alah macam ni.
Lagi-lagi kalau dia buat yang bukan-bukan.
Salam perkenalan.

tyra|JOHARI'S said...

haha , perangai faker . cantekk . ni bukan takda muka je ni , dah takda sifat malu pun . haha XD

CIK JATT said...

orang glamer2 ni memang ramai fakers eh
banyak betul masa diorang buat kerja2 macam ni

Fitri Senin said...

bila jd cmni blh ke report polis.. report kt SKMM la dik

DanieL AdiE said...

FAKER memang sgt BODOH!

♥ Elin ♥ said...

tuh ler comel sgt...tuh ramai fucker ehhh..eehh faker ramai berminat..hiih:)

cik Nemo said...

#untunglaa

[k]o{q}i[n] said...

femes la mksudnye tu... untunglah...

wani mohd said...

ish2 ada gak org mcm ni kan..

si ngokngek said...

tudiaa ada jugak jenis nih!!

eh duk sg,petani kedah...haha,kelakar

nisa,hang karate ja budak nih..huh!!

Nazifa said...

mean faker tue ade dlm list fren nisa la kan?kalo x kn dia leh amik sume gambar tue

grawwrbabe. said...

hehehe... nisa ade secret admirer ni kot.. tue yg rmai nak jdi mcm nisa ni...no matter what... just dont bother bout it k

Sumijelly said...

pergh...................... #retis tu.... sampai ada klon.keh3

Sumijelly.com

syaidatie nurdilla said...

Ada jugak manusia tak malu cam gini.. dah copy cat orang, pastu bagi alasan main game kejadah.. huhh.. macam2..

I`mulan said...

seb baik kite tak famous cam nisa... kalo tak mesti faker jugak... ;-)
Mulan Maseirra

cikpia said...

sangat la tadak kerja. he he... faker yang kurang kaseh sayang.

Nurul Mazni Sawal said...

fakers.. fakers.. nothing to do agaknye.. hurmm..

Ibnumusa El-Muhammady said...

I think its time to make a police report before its to much and to late.