Friday, November 4, 2011

Dah lama tak jawab tag entry.

 

Assalamualaikum….

 

Fuhhh aku di-tag oleh Kak Norin untuk jawa tag dalam satu entry. Sebelum ni ada jugak orang yang tag, tapi bukan aku sombong tak nak jawab tag tu ke ape… Cuma, bila dah lama blogging, aku lebih fokus kepada entry personal, review, share apa-apa yang aku suka. Tapi kali ni aku terbuka hati nak jawab tag ni. Hohooo….

 

 

RULES

  1. You must post these rules
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  6. No tag backs.
  7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty)
  8. have to tag 11 people.

 

11 THINGS ABOUT ME :

  1. Suka makan ABC walaupun tengah demam atau sakit tekak.
  2. Sangat suka minum cendol dan makan laksa utara kat gerai depan Restoran Hakim Seksyen 7.
  3. Suka warna pink, hitam, teal.
  4. Berangan nak jadi pengacara. Hakhakk~
  5. Addicted online.
  6. Saya lahir bulan 6.
  7. Berat badan hanya 41kg.. sobsss T_T
  8. Suka membaca!
  9. Sangat penyegan kalau first time jumpe orang, but start aje bertegur terus tak segan dah.
  10. Dulu gila dress, lepas tu gila dress dan sekarang tengah gila kasut!
  11. Love music very much!

 

SOALAN DARI KAK NORIN :

  1. suke makan ape : Spaghetti
  2. color fevret : pink, hitam, teal
  3. suke melancong tak ? sebab ? : SUKA! Sebab saya suka tengok keindahan ciptaan Allah :)
  4. muvee malay or english ? : Both :)
  5. last g karok : Hmmmm…. minggu lepas :D
  6. MPH , POPULAR , KINOKUNIYA . mane satu pilihan kamu : Hmmm saya biasa pergi MPH. Tapi mana-mana kedai buku pun saya suka…
  7. no kesukaan : Hmmmm… takde? Heheee 8 kot?
  8. komen tentang fesyen zaman skunk : Ada yang cantik, ada yang over. Tak salah berfesyen, jangan sampai melampaui batas dan jadi fashion victim. (peringatan untuk diri sendiri)
  9. suka budak budak ? : suka budak-budak yang comelsss :D
  10. seorang yang cerewet ? : Hmmmm… tak sepenuhnya cerewet, hanya on certain things.
  11. norien seorang yang baek tak ? jawab jujur : Sejujurnya Kak Norien sangat baik! Dah duduk serumah dan sebilik dengan dia almost 2 tahun and she’s a good listener :)

 

 

Ohhhh… dalam rules ni kena tag 11 orang yang lain. Tapi dalam fikiran aku, aku tak tahu siapa nak tag. Heee thanks for reading!

 

 

sign NISA

5 comments :

Sya Syazana said...

wah, kita sama bulan lahir - Jun.
Btw, ni FB sis Nisa eh ?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002631525129&sk=wall

takbreani nak add sebab rasa macam FAKE.

antechno said...

salam kenal

Nafisah Ruslan said...

suka budak2 comels je? yang xcomel mcm saya ni macam mana? :p

Umie Artoqiemie said...

rajinnya.

Mazelina is Neyna said...

heheh . sis , saia ade tag sis kat satu post , harap ta kesah ye , thanks <3