Tuesday, November 15, 2011

Baru nak update pasal #OctTwtFest

 

Assalamualaikum..

 

Haaa… aku rasa nak lepuk muka sendiri sebab pemalas ya rabbi nak update pasal #OctTwtFest ni haaaa…!!! Ramai dah kengkawan mintak gambar sume, aku buat dekkk aje.. ini pun aku rasa aku menaip dengan kadar kelajuan maksimum!

 

IMG_7900

Sampai aje kat depan Digi HQ tu, wuihhh ramainye orang! Ini belum betul-betul ramai wohh sebab masa aku datang ni kire awal lah… Sebab Akmal Hilmi bawak kereta kelajuan F1 kot, kemain cepatnye beliau sampai depan rumah. Sekali dia kena tunggu aku bersiap. Padan muke. Hahaa!!!

 

 

IMG_7915

Ini Super Melisa. Hahaa. Kawan si Akmal Hilmi tuhhh.. Lepas masuk aje, kitorang usha-usha stage dulu… Lepas tu camwhore! Herherr…

 

 

IMG_7919

Lepas tu tetiba kami didekati oleh sekumpulan orang. Hahaa.. Dorang dari RTM, nak interview katanye. Kemain semangat Akmal Hilmi menjawab soalan wartawan tersebut. Aku pun diinterview tapi lupa nak suruh Akmal Hilmi amik gambor!! Grr!!

 

 

IMG_7928

Aku beli ChurpChurp’s flushies. Sangat comel! I just can’t resist it! Lagipun, hasil jualan akan disalurkan ke tabung amal. Mari membeli sambil beramal :D

 

 

IMG_7957

Usha-usha area orang main PS2. Lelaki aje yang main game. Kalau ada perempuan yang challenge aku salute ahh!! Tapi takde… wuuuu~

 

 

IMG_7979

Lepas tu bantai pulak karok. Hahaha puas hati gak la sebab dapat karok free! Lagi-lagi masa tu aku tengah gian nak karok. Hehehehe… Tu yang duet dengan aku tu member si Akmal Hilmi jugaklah kot.

 

 

IMG_8064

Lepas tu sesi bertemu reti pun bermula. Haaa si Eman Halia yang perasan ade Nas-T, aku pun serbuuuu nak bergambar. Haaa lebh kurang tinggi aku aje si Nas-T nih, tengoklah muka Eman Halia penuh kecemburuan aku bergambor dengan retis!

 

 

IMG_8068

Ni lagi retis. Silap hari bulan kena kejar sebab muka macam Yuna dah nihhh… Say hello to Miss Zainatun Adilah.

 

 

IMG_8076

Jumpe Fouziah Gous yang tinggi lampai (sebab pakai heels) dan juga gorgeous. Ouhh abaikan muka kepenatan aku tuh.

 

 

IMG_7904

Sharifah Sofea yang sangat sporting, dan anaknya yang sangat cute!!! Selamba badak je aku pergi cium pipi anak die. Hehehee…

 

 

IMG_7956

Imran Ajmain yang friendly dan juga tinggi dan besar. Errrr…

 

 

IMG_8097

Dah penat, kitorang pun ramai-rama gerak gi makan kat Pinggiran USJ.

 

 

IMG_8108

Inilah blogger gegurls pada hari iteww.. Ramai lagi, tapi ini aje yang sempat amik gambornye…

 

 

Huuu kesimpulannya #OctTwtFest best! Tapi maybe dia perlu buat kat ruang yang lagi luas dan juga tak banyak selok belok sangat, supaya orang senang cari. Hohooo… So, semoga ada lagi #OctTwtFest tahun depan ye, bigger and better!

 

Ohh ye, siapa yang aktif bebenor kat Twitter tu, ketahuilah bahawa Twitterjaya sekarang aktif buat Twtup (tweet Up), maknanya meet up lahhh.. tengok wayang, buat event amal.. so korang boleh join okayh… Eratkan silaturahim sesama insan!

 

P/S : More pictures at SAYA SUKA MENAIP facebook fan page.

 

 

 

Vote me for MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER! CLICK HERE!!!!

 

 

sign NISA

12 comments :

noreenrara said...

waahh best best best ~
akhernye nisa update jgk psl #octtwtfest :D

Lyeanna Wana said...

wah..gempak !

Nazim Nasri said...

untunglah gambar aku separuh je. lol

akmalhilmi said...

mel pye tweet @iamsupermelisa

ape da
da bape bulan baru nk hadedate :p

Aleya said...

bestnye nisa... klu la lia blh hang out mcm 2 ngn kwn2.. ape2 pun enjoy sgt tgk pengembaraan nisa kat #OctTwtFest nih! sayang laju-laju... mmmuuuaahh!!

cik Nemo said...

Aiyoo lambatnya hapdet. Hahah.

ceritaprincesslena said...

like!!!

nisa suka menaip kan3???
lena tag dis segmen untk nisa
rajin2 sila lah join k
lena pon br je join ni..^_^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-menaip.html

Zulaika Nasir said...

cantik nisa . <3 you lah ;D

Nafisah Ruslan said...

bestnya! tapi takut nak pegi tempat ramai2 macam ni. sebab xkenal org

Miraro said...

Lawaa akak, teringin nak jumpa.

nollyfyenee said...

ermmm best nye...

mohdhazlan Dreadlock said...

awk pun dh mcm retis tengok ...:)