Monday, November 21, 2011

Muka aku sesaat dua dalam video #OctTwtFest

 

Assalamualaikum…

 

Haaa masih ingat entry apa itu #OctTwtFest ?? Haaa gambor-gambor sekitar event nye aku masih belum update lagi!. Wuhhh agak-agak ramai tak yang mengamuk dengan aku sebab nak kan gambar-gambar event tuh???

 

Ouhh ye, menerusi facebook Andyhowtt ada bagitahu yang muka aku ade muncul dalam video #OctTwtFest dari gregsvideodotcom kat YouTube. Wohhh ternganga kejap. Muka aku errr? Batak kejap boleh? Hahaha… bagi yang tak sempat datang #OctTwtFest hari tu, sila jamu mata tengok video ni.

 

 

Heee meriah sangat uolls! Dengar kata akan ada #TwtupProm ? Oopss. Haha!! Manalah tahukannn.. Kalau ada memang aku nak join nak join nak join!!! Hahaha… Pendek kata, apa yang Twitterjaya perjuangkan ni memang bagus lah kan. Kita buat meet up sesama pengguna social networking website yang kita tak kenal pun! So, jom kita bina ukhuwah yang kukuh sesama kita.

 

 

 

Peace yo!

sign NISA

7 comments :

Fuadah said...

It was an awesome event! Btw, u looked great on the vid.

FANTASTIC PIECES said...

hai.

tumpang iklan ya.

blouse cardigan pant dress yang menarik. semuanya rm50 including postage.

happy shopping!!

TQ.

Ms Coci~ said...

Awesome!!!~

k.h.a.l.i.l.a said...

hehee... semalam tengok nisa dalam Jangan Tidur Lagi.

cakap dalam hati "Eh, tu nisa la!"
hehe

Zac Rega said...

great !!

Jangan Tidur lagi , bukan main lagi .. muka kak nisa je depan tv . hihi .

kHaiRunNisSa iRnA said...

http://ummijournal.blogspot.com/2011/11/kritik-untuk-menang-giveaway.html

salam gojes....need your help plz..
tolong beri kritikan yg membina tentang blog i....ade hadiah utk si bertuah....

jasa anda amat di hargai...
thanks in advance..

TwiggyLiyana said...

wowowo!! more than 2 seconds of fame ek Nisa! :D awesome