Thursday, November 10, 2011

Aku nak jadi next top model!

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahhh.. kemain next top model! Top ke haku?? Ptuihh.. Kahkahkah. Perangai anak dara sorang ni tak senonoh betul. Herherherr…. Baru-baru ni aku join satu pencarian model untuk online shop yang agak berjaya (pada pandangan aku lah). So diharap anda semua sudi undi aku untuk menjadi QOMA’s Next Top Model.

 

LANGKAH 1 : Like Fanpage QOMA’s Boutique

https://www.facebook.com/pages/QOMAs-Boutique/218718966534

 

LANGKAH 2 : Like gambar aku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441502686535&set=a.10150428120936535.413113.218718966534&type=3

 

 

Ha… ni lah gambar yang aku pertaruhkan untuk pencarian QOMA Next Top Model. Maka anda yang membaca diseru supaya mengundi gambar aku dengan LIKE gambar aku dalam album contest ini ye?

375602_10150441502686535_218718966534_10778209_1391503576_n

Picture credit to : Creativeheart Photography

 

Semoga ALLAH membalas keikhlasan kalian yang mengundi gambar aku. Korang jugak disaran promote gambar aku kepada kawan-kawan serta saudara mara untuk undi. Kehkehkeh. Okay babai!

 

sign NISA


33 comments:

  1. Bulatnya mata Nisa..

    All the Best NISA...

    ReplyDelete
  2. kalo right click ni dapat kan bagus. senang nak vote open in new tab.

    ReplyDelete
  3. good luck nisa cantik:)

    ReplyDelete
  4. good luck nisa cantik:)

    ReplyDelete
  5. dah like kak nisa! :D
    gudluck :)

    ReplyDelete
  6. done nisaa..best of luck... the power of blogger! u must be win! :)

    ReplyDelete
  7. like suda.. gud luck nisa.. smoge bejaye.. peh ni kalo mnang leh belanje cik anis a cup of tea kan3.. hehehe.

    ReplyDelete
  8. nisa,, cik anis nk tany laa kan.. cm ne nisa private blog nisa?? kalo org nk copy pe2 nisa taip, haipp tgn takmo gatal2.. tlg cik anis

    ReplyDelete
  9. hihi,deserve2.
    but u ni kurus sangat :)

    ReplyDelete
  10. nasib baik la pompuan jer leh join, kalau tak kalah kau dgn babyface aku

    ReplyDelete
  11. Sharp picture. Semoga menang. :D

    ReplyDelete
  12. gud luk kak nisa...saye bru je lpas like gmbr akak!!..hope akk mnang ok!!..amin..:D

    ReplyDelete
  13. subahanallah..mata yang sgt cantik :) gud lux!

    ReplyDelete
  14. Aku x vote tp nak ucap selamat berjaya :)

    ReplyDelete
  15. sudah vote gak.cantik.

    ReplyDelete
  16. yeah ! dah vote ^^ good luck sis :')

    URL : https://www.facebook.com/ash.kyouhei.tsukidate

    ID : Ash Kyouhei IV

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay