Thursday, November 10, 2011

Aku nak jadi next top model!

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahhh.. kemain next top model! Top ke haku?? Ptuihh.. Kahkahkah. Perangai anak dara sorang ni tak senonoh betul. Herherherr…. Baru-baru ni aku join satu pencarian model untuk online shop yang agak berjaya (pada pandangan aku lah). So diharap anda semua sudi undi aku untuk menjadi QOMA’s Next Top Model.

 

LANGKAH 1 : Like Fanpage QOMA’s Boutique

https://www.facebook.com/pages/QOMAs-Boutique/218718966534

 

LANGKAH 2 : Like gambar aku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441502686535&set=a.10150428120936535.413113.218718966534&type=3

 

 

Ha… ni lah gambar yang aku pertaruhkan untuk pencarian QOMA Next Top Model. Maka anda yang membaca diseru supaya mengundi gambar aku dengan LIKE gambar aku dalam album contest ini ye?

375602_10150441502686535_218718966534_10778209_1391503576_n

Picture credit to : Creativeheart Photography

 

Semoga ALLAH membalas keikhlasan kalian yang mengundi gambar aku. Korang jugak disaran promote gambar aku kepada kawan-kawan serta saudara mara untuk undi. Kehkehkeh. Okay babai!

 

sign NISA

33 comments :

DanieL AdiE said...

Bulatnya mata Nisa..

All the Best NISA...

Umie Artoqiemie said...

kalo right click ni dapat kan bagus. senang nak vote open in new tab.

aMyErInAiMiE said...

Sudah awal2 vote! ^^

fitri asikin said...

good luck nisa cantik:)

fitri asikin said...

good luck nisa cantik:)

cheqwa said...

dah like kak nisa! :D
gudluck :)

shera haifa said...

GUD LUCK...
moga berjaya

~eZmALiZa~ said...

done nisaa..best of luck... the power of blogger! u must be win! :)

ikah @ tikah said...

gudluck nisa!

cikpia said...

cantik!

good luck!!

Izzul Amir said...

comel lah :O

Omar said...

Good luck Nisa :)

Aleya said...

Cute sangat!!! Good Luck!

cik Nemo said...

Good luck!

Cik Anis said...

like suda.. gud luck nisa.. smoge bejaye.. peh ni kalo mnang leh belanje cik anis a cup of tea kan3.. hehehe.

Cik Anis said...

nisa,, cik anis nk tany laa kan.. cm ne nisa private blog nisa?? kalo org nk copy pe2 nisa taip, haipp tgn takmo gatal2.. tlg cik anis

sesegar said...

hihi,deserve2.
but u ni kurus sangat :)

Ujang9897 said...

nasib baik la pompuan jer leh join, kalau tak kalah kau dgn babyface aku

thaqibzaki said...

Sharp picture. Semoga menang. :D

noreenrara said...

good luck nisa !
:)

♥ Elin ♥ said...

gud luckk si cantik!

MaiRa QuEeN said...

gud luck nisa..

love afidah said...

gud luk kak nisa...saye bru je lpas like gmbr akak!!..hope akk mnang ok!!..amin..:D

ainasuhana said...

terfokus kat mate.. hehe

fiey zara malaiqa said...

subahanallah..mata yang sgt cantik :) gud lux!

EmpayarUtama said...

Aku x vote tp nak ucap selamat berjaya :)

♛RaRa♛ said...

good luck pretty ^-^/'

Muhammad Khairul Fahmi said...

gud luck! :)

Syafiq Ahadin said...

@Ujang9897 tu diaaa.... haha!

Miss Anis said...

cantikkkk.....

MaYa MustWany said...

sudah vote gak.cantik.

eyka ka kecil said...

gud luck to you okey . .

Ash Kyouhei said...

yeah ! dah vote ^^ good luck sis :')

URL : https://www.facebook.com/ash.kyouhei.tsukidate

ID : Ash Kyouhei IV