Monday, November 14, 2011

#7 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum…

 

Aku try taip entry ni selaju mungkin. Ahhh mungkin aku perlu tukar tajuk blog ini “TAIP LAJU-LAJU” ?? Mungkinkah?? Argghh apa karutan ini? Aku tengah study ni. But aku degil, bajet pandai huhhhh, kemain bukak blog bukak twitter, study entah ke mana. Herher…

 

Dah lah mengarutnye… aku nak berterima kasih dekat blogger-blogger di bawah sebab sudi mention aku atau blog aku yang picisan nih kat blog dorang. Sayang ketat-ketat!! Herherr… Jom terjah mereka :

 

yaya

header

header (1)

Untitled-3

Capture

 

Haaa saja aku promote 5 blog malam ni. Biasanya 4 eh.. Heee aku bukanlah berlagak trafik aku tinggi sangat sampai nak offer promote blog orang, tapi alhamdulillah… aku berkongsi dengan kalian sekadar yang termampu..

 

Korang yang membaca ni jangan ternganga lagi.. pergi terjah blog-blog kat atas, klik aje pada banner blog kat atas ni ye… Pergi godek blog dorang. Hehehe okay aku nak sambung study. Wish me luck! Muahhh!!

 

 

 

Vote me for MAYBELLINE’S FAVOURITE BLOGGER! CLICK HERE!!!!

 

 

 

sign NISA

18 comments :

Aunty P :) said...

I tengok video u kt tv alhijrah

DanieL AdiE said...

Wah Wah Wah..

Baiknya dia promote blog orang.

Bagus2..

k.h.a.l.i.l.a said...

gudluck Nisa. Same la kite, esok exam, ngengada lagi ngadap FB ngan blog.... haishh... -_-"

Myza Sam said...

hihi blog lama Myza tersenarai la , thanks :D

Eyda Syahida said...

huuuu~ :)

Myza Sam said...

thanks Nisa Kay :)

mengimbau kenangan . >.<

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/11/kisah-lama-aku-dengan-cinta-lama-hanya.html

shera haifa said...

wah ramai yg letak blog nisa kay dekat blog diorang ehh.. Kita pun letak dekat sidebar..hehe

cik Dil said...

auwww ada dkt entry nisa utk kali ke2..terharuu...srettt sreettt..*lap hingus..^^

Eazy Izzuddin said...

Kay...
nanti shoot
:P

cikpia said...

wah!!! dah kategori retis ko nyah!!! he he.....

naf. said...

wahhh bestnya.huhu

kak nisa,bole tlg kite k?
http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/11/dear-pembacaboleh-tolong-saya-tak.html

Nyamuk Terbang said...

wah bestnya kena terjah

Akim Iqbal said...

woot woot.

Aynora Nur said...

best posting, jom ikuti blog akak, 'dunia kita'...

dwaty said...

dari blog ke satu blog... akhirnya sampai ke blog ini...
salam dari saya...

Cik Bambam said...

terjah!! :D

izzad b* said...

blog2 yg comel!termasuk blog nie :)

cik fara said...

hai nisa~cantiknya blog.
p/s: me come from video amanwan.hehe.