Tuesday, November 8, 2011

#6 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum…

 

Selamat tengah malam ye semua.. Hohooo… Hari ni aku nak rajinkan diri membelek 4 buah blog yang pernah mention aku dalam entry dorang. Wahhh sweet nye dorang! Sudi gaks mention aku atau blog aku yang tak seberapa ni. So kepada readers semua, jom bagi dorang tujahan trafik mendadak. JOM TERJAH!!!

 

tolong la jadi copy

Capture

new header

header3

 

Haaa demikian 4 header bagi blog-blog yang aku maksudkan. Apa tercegat lagi kat blog aku? Pergi terjah blog dorang pulak ye. Korek sikit blog dorang nih, mana tahu ada content yang best dibaca ke? Ye tak?

 

 

 

Thanks for reading!

sign NISA


16 comments:

  1. jom join segmen : lagu di blog saya http://darisudutitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hye kak nisa .. salam .. zaty nak mnta tolong akak like pic ini

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181912238561433&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=3&theater
    tengss

    Peserta AhdiaHijab Contest
    AHDIAHIJAB 12 : NUR EZZATI REDZWAN
    By: AhdiaHijab

    then kalau akak rajin tolong promote kan sekali yea .. oke tengss

    ReplyDelete
  3. aiyoooo...

    Blog ku tersenarai..

    Thanks NISa.. ;p

    ReplyDelete
  4. awak ni artis la kan...

    saya peminat awak..

    lalala

    ReplyDelete
  5. arghh! blog aku xde kat sini... xnak terjah! hahahaha

    ReplyDelete
  6. kak nisa , oooo kak nisa, sebenarnya saya nak kasi tahu kat kak nisa sikit nie , saya hanya kasi tahu je tau :) kalau x nak join pun tak pe :) kak nisa di tagg :D

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-im-proud-to-be-blogger.html

    ReplyDelete
  7. http://adibazehan.blogspot.com/2011/10/convocazione.html

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay