Tuesday, November 8, 2011

#6 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum…

 

Selamat tengah malam ye semua.. Hohooo… Hari ni aku nak rajinkan diri membelek 4 buah blog yang pernah mention aku dalam entry dorang. Wahhh sweet nye dorang! Sudi gaks mention aku atau blog aku yang tak seberapa ni. So kepada readers semua, jom bagi dorang tujahan trafik mendadak. JOM TERJAH!!!

 

tolong la jadi copy

Capture

new header

header3

 

Haaa demikian 4 header bagi blog-blog yang aku maksudkan. Apa tercegat lagi kat blog aku? Pergi terjah blog dorang pulak ye. Korek sikit blog dorang nih, mana tahu ada content yang best dibaca ke? Ye tak?

 

 

 

Thanks for reading!

sign NISA

16 comments :

wawa said...

jom join segmen : lagu di blog saya http://darisudutitu.blogspot.com

Nafisah Ruslan said...

terjah! :)

eyza ♥ said...

hye kak nisa .. salam .. zaty nak mnta tolong akak like pic ini

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181912238561433&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=3&theater
tengss

Peserta AhdiaHijab Contest
AHDIAHIJAB 12 : NUR EZZATI REDZWAN
By: AhdiaHijab

then kalau akak rajin tolong promote kan sekali yea .. oke tengss

yasmin iskendar said...

alaaaa..terlambat pulak nk join ni

nur shazwani said...

wahhhh. seronoknya.

Aku By Pojie said...

aiyoooo...

Blog ku tersenarai..

Thanks NISa.. ;p

Ujang9897 said...

awak ni artis la kan...

saya peminat awak..

lalala

Nyamuk Terbang said...

ala bestnya

Ash Kyouhei said...

singgah sini :)

u.m.i.e said...

thanx nisa :)

kaizenshinobi said...

arghh! blog aku xde kat sini... xnak terjah! hahahaha

BHAIHAQI COOL said...

Wahhh~~ untung laa~ :D

eyna lollipop said...

uhuhu.. sweet.. thanx nisa..! :)

Ash Kyouhei said...

kak nisa , oooo kak nisa, sebenarnya saya nak kasi tahu kat kak nisa sikit nie , saya hanya kasi tahu je tau :) kalau x nak join pun tak pe :) kak nisa di tagg :D

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-im-proud-to-be-blogger.html

Adiba zehan said...

http://adibazehan.blogspot.com/2011/10/convocazione.html

Syafiqah Hashim said...

thanks cik nisa.. :D