Sunday, October 23, 2011

Photoshoot dalam studio dengan harga kurang RM100. Biar betul ???

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh kemain baca laju-laju tajuk di atas ye. Nampak sangat lahhh tak menyabor nak tahu isi kandungan entry ini. Lalalaa… jangan risau ye semua, tajuk entry aku tu bukan tajuk panas semata-mata, tapi realiti bebbb!! REALITI okay, macam rancangan realiti tv. Okay ini merapu.

 

IMG_7646

Stripey dress from BATIK VALLEY.

 

Okay sekejap aku tepek gambor feeling-feeling shoot dalam studio. Puihhh jangan terpedaya, itu bilik tidur aku lah. Sebab tu background biru kekelabuan huh. Kalau rumah atau bilik ada dinding kosong, memang itulah tempat aku feeling shoot dalam studio. Yelahhhh, nak shoot dalam white studio tak mampu hoii…

 

 

IMG_2991

Okay, another picture of feeling-feeling shoot dalam studio, padahal itu gambar aku shoot kat dinding kedai di Subang Parade. Ouhhh kesian aku! Bukan aku saja kot, aku rasa ramai lagi kat luar sana yang mengimpikan shoot dalam white studio dengan harga yang sangat mampu. Tapi apakan daya, tak banyak studio yang buat offer.

 

TAPIIIIIIIIIIIIIIIII……………………..

 

IMG_2605 copy

Pernah tak korang termimpi yang korang boleh ber-photoshoot dalam studio dengan harga tak sampai RM100??? Yaaaa betul nih, aku tak tipu weh! Dengan harga RM79 korang boleh photoshoot dengan suka hati riang gembira selama 45 minit, dalam studio, dengan photgrapher profesional okeyh!

 

Haaaa berpinar tak bijik mata bila tahu mengenai kenyataan ini? Wahhh mimpi indah kan semua. Aku tak tipu wehhh…. Promosi best gilak ni ialah sempena grand opening studio abam Aizul Marcello, iaitu eyeStudio Photography.

 

 

297166_273388902689825_100000561533957_1001799_911428978_n

Ulang taip ye, dengan harga hanya RM79, korang boleh shoot dalam studio, haaa ala-ala macam gambor abam Aizul Marcello kat atas. So, dengan hanya RM79 (ulang lagi) korang boleh shoot selama 45 minit dalam studio okay. Tak kiralah nak shoot portfolio ke, feeling model ke, untuk koleksi sendirian berhad ke.. tak kesah okay.

 

Bila lagi nak dapat harga murah-tak-boleh-tolak macam ni kan kan kan??? Dalam 45 minit tu, korang posing lah macam mana sekalipun, jangan stop walau dua saat pon okay? Ini untuk memastikan supaya gambar diambil banyak-banyak bwahahaa!! Okay, meh aku recap balik.

 

 

309093_2536385453597_1372425515_2944339_1289001209_n

EYESTUDIO PHOTOGRAPHY
Laman Seri Business Park, Seksyen 13 Shah Alam

PORTRAITURE PROMO :

  • Price RM79 only
  • White studio photoshoot with Aizul Marcello and team
  • 45 minutes session, unlimited shots
  • This promo valid until 28th October 2011 only, bookings can be made by the date
  • P/S : This photoshoot package only eligible for one person per photoshoot session (dah namanya portrait photoshoot)

 

 

Wahhh mengancam sangat-sangat kan? Heee meh sini mari rapat-rapat sebab aku ada pengumuman nak buat!! Sempena promosi ini juga, korang boleh booking dan buat payment melalui aku. Kira macam agent rahsia lah aku ni. Erkkk rahsia kah? haha..  Sesiapa yang betul-betul nak book promotion ni, boleh ikut procedure di bawah :

  1. Hantarkan NAMA , NO TEL, NO IC dan juga ALAMAT ke email aku sukamenaip@yahoo.com
  2. Buat pembayaran RM79 (no akaun akan diberi selepas anda komfem nak book)
  3. Aku akan transfer bayaran dan juga details korang kat Aizul, then Aizul akan keluarkan resit rasmi untuk korang.
  4. Tarikh photoshoot akan ditentukan oleh pihak eyeStudio, tapi kalau korang nak request tarikh bagitahu awal-awal ye…

 

 

Sebarang pertanyaan boleh pergi LIKE fan page EyeStudio Photography laju-laju ye. Tnegok sendiri kat sana hasil kerja para photographer awesome dari EyeStudio Photography. Kalau betul-betul nak shoot dalam studio dengan harga murah, cepat-cepat booking melalui aku.

 

 

 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

sign NISA

22 comments :

Sheeszshira Shiraz.... said...

wahh, bestnya photoshoott.. kalau budak sekolah menengah nak photoshoot boleh takkk? teringin sgt nak photoshoot..huhu

JOM BACA & KOMEN! : PANDUAN PEMILIHAN ALIRAN UNTUK PELAJAR LEPASAN PMR

Nur Hidayah said...

awesome XD

najihah sahami said...

waa.....jauh sangat la..T_T

Anonymous said...

mahalnya.baik guna duit untuk benda lain

cik wanie Lovela (CWL) said...

NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..hehhehe

Lyssa Faizureen said...

Nisa comel ^_^

sYafIk-wAy said...

sonok wooo !!! nak3 ... haha

Nisa Kay said...

@Sheeszshira Shiraz....

boleh saja..
book la dik.. rm79 je, mana nak dpt harga ni kan...
tp kena dtg studio kat shah alam la :)

Nisa Kay said...

@Nur Hidayah

yupp
sangat sangat awesome!
book la dear:P

Nisa Kay said...

@najihah sahami

alorr sayang nyeww =.="

Nisa Kay said...

@Anonymous

harga ni dah sangat-sangat murah dah untuk apa yg diberi nama photoshoot. u know, photoshoot dgn profesional photographer, u can never have this kind of price.

xpe.. saya x salahkan awak, maybe awak x tahu dunia photography :)

ini untuk sesiapa yg berminat aje.
awak x berminat sy x paksa.

lalala

Nisa Kay said...

@cik wanie Lovela (CWL)

book sekarang dear...
limited time nih :)

Nisa Kay said...

@Lyssa Faizureen

hehehe
thanks...
xnak book dear?

Nisa Kay said...

@sYafIk-wAy

hehehe sgt seronok.
xnak book ke? murah nehh :D

fazilzura said...

wah beshhhh


salam kenalan

Tasya A. said...

Wooo. Giler best lah !
Yg pasti gmbar first skali tu koy yg snap kan ye ye ye ye. Hahaha

BiQa HatmiN said...

haaaaaaaaaaa...nak jugak...

Nisa Kay said...

@fazilzura

hee best2.. taknak book ke?

Nisa Kay said...

@Tasya A.

haaaaa yelahhhhhhh
untunglahhhhhhh

Nisa Kay said...

@BiQa HatmiN

book sekarang dear...
:)

TeQah Khaire said...

murah siott ..

tp batasan masa xmengizinkan .. hehe

Izyan Masri said...

AMBOI KEMAIN BEST DGN EXCITED.NI YG NAK JUGAK NI XD