Friday, October 14, 2011

Lepas bercinta kat Muka Buku, putus kat Twitter pulak?

 

Assalamualaikum…

 

Ini entry lewat malam sebab aku tak boleh tidur. Nervous agaknya, sebab esok aku dan kumpulan koir UNISEL Shah Alam akan berangkat berkampung di Kota Puteri untuk menjayakan konvokesyen UNISEL. Kurasakan entah apa-apa pulak ayat aku! Ahhh peduli!

 

Ingat lagi tak kisah Cik Bedah Mamarazzi dengan lagu Cinta Muka Buku dendangan Najwa Latif? Hoooo seronok ye bercinta sakan kat muka buku. Errr itu menurut lagu tu lah.. Tengah usha-usha Youtube, aku terjumpa video comel nih.

 

 

Lagu ni funny meyh. Tapi INGAT YE! Tuan punya video ni bukanlah berniat nak kutuk lagu Najwa Latif ke ape. Menurut beliau lagu ni just for fun okayh! So siapa mulut jahat tuh meh aku cili laju-laju!!!

VIDEO CREDIT TO : ENCIK MIMPI

 

 

So, korang enjoy ye! Lirik lagu ni comel.

sign NISA


22 comments:

  1. saya pon baru tjage pagi pagi buta ni terfikir kan kerja yang x siap! hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha! mmg super lawak ... tambah2 ayat last :p

    ReplyDelete
  3. hehehe nk buat lagu ptus cinta di twitter plak ke lps lgu cinta muka buku?

    nisa jom join photography contest. visit my link nk tahu syarat2 http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    ReplyDelete
  4. baru je dengar tadi! bessss :D

    ReplyDelete
  5. hahahahaha ! aduh ! tergelak aku dengar lagu nie.. CintA DI buku Lima.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hehe jom join photography contest. visit my link ni nk tahu syarat2 http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    ReplyDelete
  7. Baru lyn lagu ni tadi
    tgk member shared kt fb
    mmg klakar..
    hee
    oke la tu
    boleh release tension

    * selalu nampak nisa kt seksy 7, jln srg2 blk dr unisel. tp nk tgr tak berani. sebab tgk nisa cam bad mood je..n jln laju laju.
    haha

    ReplyDelete
  8. bagus betul idea org yg buat lagu nii :>

    ReplyDelete
  9. Nak jumpa dekat unisel BJ buleh ? Heee

    ReplyDelete
  10. Lagu ni lawaaaaak :) cinta di buku limaa pon ade, hahaa.

    ReplyDelete
  11. hahaha...tak tahan dgr lagu nie/..nak gelak over2 kang orang sebelah terjaga pulak

    ReplyDelete
  12. Salam Nisa.

    Tumpang promote yea

    Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. sedap la gak lagu ni.kreatif tukang wat lagu ni.hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay