Friday, October 14, 2011

Lepas bercinta kat Muka Buku, putus kat Twitter pulak?

 

Assalamualaikum…

 

Ini entry lewat malam sebab aku tak boleh tidur. Nervous agaknya, sebab esok aku dan kumpulan koir UNISEL Shah Alam akan berangkat berkampung di Kota Puteri untuk menjayakan konvokesyen UNISEL. Kurasakan entah apa-apa pulak ayat aku! Ahhh peduli!

 

Ingat lagi tak kisah Cik Bedah Mamarazzi dengan lagu Cinta Muka Buku dendangan Najwa Latif? Hoooo seronok ye bercinta sakan kat muka buku. Errr itu menurut lagu tu lah.. Tengah usha-usha Youtube, aku terjumpa video comel nih.

 

 

Lagu ni funny meyh. Tapi INGAT YE! Tuan punya video ni bukanlah berniat nak kutuk lagu Najwa Latif ke ape. Menurut beliau lagu ni just for fun okayh! So siapa mulut jahat tuh meh aku cili laju-laju!!!

VIDEO CREDIT TO : ENCIK MIMPI

 

 

So, korang enjoy ye! Lirik lagu ni comel.

sign NISA

22 comments :

dianamirrul said...

saya pon baru tjage pagi pagi buta ni terfikir kan kerja yang x siap! hahaha

Muna rahimah said...

Lagu ni sedap <3

Hamizah said...

menarik ! :)

azrijohan said...

:D

ღ pink velvet ღ said...

hahaha! mmg super lawak ... tambah2 ayat last :p

HanNis SaNia said...

hehehe nk buat lagu ptus cinta di twitter plak ke lps lgu cinta muka buku?

nisa jom join photography contest. visit my link nk tahu syarat2 http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

cheqwa said...

baru je dengar tadi! bessss :D

Cik Bulat said...

hahahahaha ! aduh ! tergelak aku dengar lagu nie.. CintA DI buku Lima.. hahaha

HanNis SaNia said...

hehe jom join photography contest. visit my link ni nk tahu syarat2 http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

Lyaa Suriany said...

Baru lyn lagu ni tadi
tgk member shared kt fb
mmg klakar..
hee
oke la tu
boleh release tension

* selalu nampak nisa kt seksy 7, jln srg2 blk dr unisel. tp nk tgr tak berani. sebab tgk nisa cam bad mood je..n jln laju laju.
haha

sYafIk-wAy said...

cool gilak ! . hehehe

FatihaMedan said...

bagus betul idea org yg buat lagu nii :>

Nur Arina said...

Nak jumpa dekat unisel BJ buleh ? Heee

Myza Sam said...

besh la (:

Ana Farhana said...

huhu,mcm2..

ika said...

Lagu ni lawaaaaak :) cinta di buku limaa pon ade, hahaa.

si ngokngek said...

hahaha...tak tahan dgr lagu nie/..nak gelak over2 kang orang sebelah terjaga pulak

starzieti said...

haha. kelakar la lagu nih ! :D

Luna Shoppe said...

Salam Nisa.

Tumpang promote yea

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

Sya Syazana said...

encik mimpi beshh~

atiqa aris said...

sedap la gak lagu ni.kreatif tukang wat lagu ni.hehe

kaka said...

haha..y ni kelaka :D